Kommunanställd i Eskilstuna ”gillar” terrorattack.

Kan man vara kommunalanställd, sitta med i ledningen för en moské samt ”gilla” våld och terror på facebook samtidigt? Enligt mig så kan man absolut inte acceptera detta. Att den av kommunen anställde går ut på sin facebook sida och skriver Allahu Akbar, feeling satisfied samt ”gillat” attacken i Israel som dödade 4 och skadade runt 20 personer är ett……vet inte vad jag skall använda för ord.   Despicable kom upp i huvudet=föraktligt.

facebookdelning-jpg

Vi skall inte ha dessa muslimer i våra kommuner eller i regeringen. Vi måste göra allt vi kan för att hindra dem att få platser där. Om vi i Sverige inte kan acceptera att människor inte alltid har samma åsikter som regeringen så kan vi absolut inte acceptera detta. Om inte detta är hets mot folkgrupp så vet inte jag?!!

Vad säger MP och V om att det sitter ett kommunalråd i Eskilstuna och hyllar dödande och våld? Vad säger Löfven? Vad säger polisen? Vilket är värst? -att SD vill minska invandringen eller att muslimerna uppmanar till dödande och känner sig tillfredsställda

Den kommunanställde tycker inte att han gjort fel utan hänvisar till tryckfriheten?????Allvarligt talat – Kan SVT riksnyheter ta upp detta och få människor att förstå hur ”from” denna religion är.  De törs inte…………..Lättare att göra hundra reportage om att Nya Tider inte skall få vara med på Bokmässan?????

svt Sörmland

26 thoughts on “Kommunanställd i Eskilstuna ”gillar” terrorattack.

 1. Ett solklart fall av hets mot folkgrupp. Men det lär inte ens bli någon förundersökning, åklagarna är alltför måna om sina karriärer.

 2. Tänk att ”sörmlänningarna” har blivit så mordiska…………

  Själv är jag sörmlänning med ett öppet sinne för riktig demokrati, baserat på min ateistiska syn att de flesta religiösa människorna, är förödande för mänsklig humanism.

 3. Tryckfriheten i Saudi är total och oinskränkt hälsar ”allas vår kära kommunalanställda” i Eskilstuna, ”så varför har vi muslimer problem här, är alla rasister”?

 4. Det är bra när muslimers avsikt kommer fram som i det här fallet.
  Men det som är katastrofalt är att inte de som regerar i vårt land inte reagerar.

  • Visst har de som ”regerar” reagerat, men det är just hur de reagerar som är orsaken att vi hamnat där vi är nu.

   Nej, det är vi vanliga människor som måste reagera, precis som vad Gustav Vasa gjorde en gång i tiden, det är det enda sättet.
   Det kommer dock aldrig att hända för de som nu bor i Gustav Vasas Sverige är så pass degenererade att de inte längre reagerar för någonting längre, vilket händelsen i Stockholm så väl visade.

  • Svenskingen är allt för dum, extremt feg och lat för att reagera. Dessutom tillhör svenskingarna de 4 gäng, som består av 4 likvärdiga folk s.s bladnegrer, dumsvenskar, mussar och ziggar. Om en icke alltför avlägsen framtid tillhör Svenstia Arabförbundet. Vilket är deras rätta plats då Nordiska Rådet kommer att, kännas allt för främmande för en dumsvensk.

 5. Vad säger sjuklövern och Svetsarn om detta? Ingenting.

  De kan självklart inte fördöma det, för det skulle ju kunna gynna SD.

  För det viktigaste av allt, är att inte på något sätt gynna SD. Skit i politiken och landet Sverige.

  Dessutom var det ju inget terrordåd i Stockholm, det var en ”olycka”… enligt PK-maffian.

 6. Muslim naturligtvis!
  Alla muslimer är muslimer!
  Alla muslimer ska betrakta ickemuslim som fiende!
  Alla muslimer har som livsuppgift att döda ickemuslimer!
  Alla muslimer är hjärntvättade av koranen/islam.
  Alla muslimer är skyldiga att följa koranens budskap!
  Alla muslimer vet att koranen inte finns i lightversion.
  Alla muslimer ska bekräfta sin hjärntvätt 5 ggr/dag + hela fredagen.
  Alla muslimer ska bidra till att islam tar över världen.
  Alla muslimer i Sverige ska hjälpa till att ta över Sverige.
  Alla muslimer gör rätt så länge de följer koranen/islam.
  => Inga muslimer passar i vårt land.
  => Förbjud våra fiender att befinna sig i vårt land.
  => Förbjud våra fiender att ha kommandocentraler i vårt land!

  Snart är det för sent!
  När det är för sent är det redan för sent!
  Jag är rädd!
  Vad ska vi lämna över till våra barn och barnbarn?

 7. Nu är vi nästan bäst på att vara sämst Europa förutom skola, sjukvård, omsorg, när det gäller knarkare också, det är väl också en del av den nya ”Svenskheten”.

 8. Jag vet om att jag trycker in denna länk men jag vill tro och hoppas att det stämmer!!

  http://www.riksdagsval2018.se/#pd_a_9172717

  Valet 2018 och MAJORITET för SD som skall slippa ”förhandla/kompromissa” med partier -7klövern- som satt oss i denna situation! Vi behöver verkligen förhindra ”hudingarnas” möjlighet att islamisera Sverige. Vända denna onda mardrömslika trend

 9. Väl berättigade frågor: ”Vad säger MP och V om att det sitter ett kommunalråd i Eskilstuna och hyllar dödande och våld? Vad säger Löfven? Vad säger polisen? ”
  Vem av dem accepterar genom sin tystnad, rasistiska terrorist sympatier i en av Sveriges kommuner? Är det exempel på den heliga Svenska värdegrunden? Fy skäms Eskilstuna kommun, det var nog droppen för många!

 10. De obildbara tar över mer och mer, både i stat och kommun.
  När Annie Lööf fått ihop sitt 30- miljoners Sverige, fyllt med importerat folk från Mena-länderna, kommer de att ta över allt.
  Hur kan detta då ske?
  Jo, därför att vi har världens mest naiva och korkade politiker.
  Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018!
  Löfven och hans måste bort från makten!

 11. Vänta bara tills dom startar ett eget parti. Inte långt till dess och då blir detta vardag. Läs gärna på uvell.se om hur mussarna tar över Sverige för svenskarnas skattepengar. Ingen gör något och därför kommer förfallet att accelerera.

 12. Nu stora snyft reportaget i P1. Invällingar. Knarkare och kriminella. Detta är det enda som talas om i Sverige. Synd om oj, batikhäxorna försvarar detta med sina liv

 13. Försök till terrorattack i dag i Stockholm.Var det än finns muslimer,var de än andas vår luft,så finns det död,mörker och misär.

 14. WTF! Ut med fanskapet! Sparka idioten långt över nationsgränserna! Ut!! Ut!!! UT!!!
  Har förverkat sin rätt i Sverige!!

Kommentera