Man öppnade eld i München med polisens vapen.

En ensam man öppnade eld på en järnvägsstation i München vid 8-tiden i morse. Vid en kontroll slet han åt sig den kvinnliga polisens tjänstevapen och sköt henne i huvudet. Han sköt även två andra människor. Polisens skador uppges vara allvarliga. Skytten är gripen och fick även han svåra skottskador i samband med detta. Ett stort polispådrag  med helikoptrar och specialstyrkor var på plats. Inget tyder på en terrorattack enligt polisen i München. Vi får väl se……

680x382bilden är från tidigare.SVT

5 thoughts on “Man öppnade eld i München med polisens vapen.

  1. Tyskarna känner fortfarande stor skuld för Hitlers,och nazisternas gärningar under andra världskriget. Liksom i Sverige vågar ingen där nämna obehagliga sanningar, som har med invandring att göra. Tyvärr är det säkert bara fråga om tid, innan vi får se ett nytt terrorattentat här i Sverige.
    Vår regering har ju inte fattat, vilka det är, som utför attentaten. Om de gjort det, hade våra gränser varit stängda sedan lång tid. I stället tillåter de en fullständigt okontrollerad invandring och man har naturligtvis inte en aning om vilka som är terrorister eller inte.
    Vi måste välja en sverigevänlig regering vid valet 2018!

  2. Något mystiskt är det i ärendet…I tyska nyheter påpekas speciellt,att det var en 37-årig ”tysk”…Liksom hos oss,är det tabu i Deutschland att nämna var asen hör hemma.Det som talar för en ”tysk” är,att detta inträffade i norra delen av München där många berikare bor.Vidare att polisen har lagt locket på men betonar,att det inte är terroristbrott ! Slutligen vill jag än en gång påstå,att polisyrket i yttre tjänst inte borde vara ägnat åt småflickor….
    http://www.berliner-zeitung.de/image/27785502/max/600/450/c029bb6f6ad9ad8694d51ec8b1ac4d2a/PG/unterfoehring-s-bahnhof.jpg

Kommentera