19-åring nästan knivdödad av babbar för att han polisanmälde att de stulit hans cykel

INVANDRARVÅLD. 19-åringen som knivskars på måndagskvällen hade varit och handlat i en affär vid Nya torg i Hörby. Det var när han kom ut från butiken vid 20.30-tiden som överfallet skedde. Flera personer stod och väntade på honom utanför entrén. En av dem ska ha knivhuggit honom i ryggen.

– De stod på höger och vänster sida om trappan utanför affären. En av killarna plockade fram en kniv och högg honom i ryggen. Några andra personer, som fanns på torget en bit bort, såg vad som höll på att hända och skrek att han skulle akta sig, men det var för sent. Han hann aldrig reagera, berättar en släkting till den knivskurne 19-åringen.

– Killen som höll i kniven högg för att döda, inte för att skada. Det känns som att det var planerat, fortsätter mannen.

Släktingen har själv tagit kontakt med tidningen för att berätta vad som hände. Han säger att uppgifterna från polisen om att det var ett stort gängbråk inte stämmer. – Jag vill att sanningen ska komma fram. Det var först efter knivöverfallet som det blev tumult.

Det kom vänner och släktingar från hela Skåne till Hörby när de fick höra vad som hade hänt. Jag kastade mig själv i bilen och körde ner till torget när jag fick veta att han hade blivit attackerad, säger mannen.
19-åringen fick allvarliga skador i knivattacken och fördes med ambulans till sjukhuset. Hans tillstånd beskrivs av släktingen som allvarligt men stabilt.

Enligt mannen var motivet till attacken ett bråk om en stulen cykel.

– Det var några killar som tog 19-åringens cykel häromdagen, och när han ville ha tillbaka den blev han misshandlad. Han polisanmälde dem, och nu ville de ge igen för att han han anmälde dem.
– Allt det här hände för en sketen cykels skull, säger mannen och suckar. Han vädjar till kommunen och polisen att ta krafttag för att få stopp på oroligheterna i centrum.

Läs mer på Skånska Dagbladet

-Pettersson säger att utvisning är det enda som hjälper…

Hörby i centrala Skåne har ungefär 7500 invånare och orten är ett spännande exempel på det nya Sverige…

22 thoughts on “19-åring nästan knivdödad av babbar för att han polisanmälde att de stulit hans cykel

  1. jag förstår Al-Assad som skickade hit ogräset till arabvärldens tipp. ogräset skickar sedan Sveriges pengar till Syrien, på Western Union kontor, och sprider islam. Genialt!

  2. Men det handlar inte bara en sketen cykel egentligen. Det var kränkning att ta cykeln och sedan större kränkning att bli misshandlad för att han inte accepterade att bli bestulen på cykeln. Skicka tillbaks dom till deras egna element, som de ständigt strävar efter. Till klankrigen, de ständiga konflikterna, kränkningarna, hatet och avundsjukan. Utvisa dem fortare än kvickt.

  3. Ingen fara på taket för nu kommer jordens förnämsta röv slickare, svenskarna hela 87% utlysa en solidaritetsmarsch till förmån för de ensamkommande barnens rätt till knivskärning. Stearinljusen åker fram dels för ljusa med och andra för att, penetrera sina och de små barnens anus med. Den enda njutning dessa mänskliga sopor känner till. PS. Ni som har kontakter i utlandet skriv och berätta vad, som händer och sker dagligen i detta skit land utan lag och ordning, där jordens största skitstövlar har sin boning. DS

    • Hoppas innerligt och av hela min själ att PK och i synnerhet ”PK- Eliten” får njuta själva och deras nära o kära stenhårt av mångkulturen de älskar mer än sig själva.

  4. ”Du ska inte visa honom någon skonsamhet: liv för liv, öga för öga, tand för tand, hand för hand, fot för fot.” (5 Mos 19:21)

  5. Det vekar som skyldigheten att hålla trygghet och skydd mot medborgarna i Sverige har upphört helt pga att den sittande regeringen mer eller mindre har tappat förmågan eller helt enkelt skiter i detta.

    • Närmast ”skiter” i att de lovat att UTVISA ALLA BROTTSLINGAR från SVERIGE !!!

      Eller gäller inte mordförsök som GROV BROTTSLIGHET ????

  6. Om man är sberigedemokrat ochblir misshandlad får man skylla sig själv påstod Reinfeldt för en tid sedan.
    Var cykelägaren kanske Sverigedemokrat och babbarna bara tog sin rätt på Reinfeldtskt manér?

    • När Reinfeldts son fick smisk, kom snuten som en oljad blixt.

      • Visst var det någon som fick plikta med livet ??

        Troligen var det sonen som sköt den som invaderade Sagerska Palatset !

        Allt blev helt tyst om denna händelse är den HEMLIG STÄMPLAD ???

  7. Vädjar till polisen…. Lycka till med den. Betala nu din skatt tills du tappar tron på systemet, sen kanske det är dags att bli vuxen på riktigt, och ta saker i egna händer, som man gjorde förr,

    Att polisen finns för att skydda oss är en fet blåsning, dom finns för att bevara Status Quo. Hur man än vrider och vänder på det tjänar staten på mer brott. Mer brott, större poliskår som kan hindra att de förlorar makten, fler i fängelse, ökar skatterna, skadegörelse ökar skatterna, BNP, samt sysselsättningen.

    Så långt allt gott för staten, vad medborgarna upplever är inte i prioritet, enda sättet att straffa staten är att inte bidra med det som staten vill utsuga dig på. Skatten.

    Kasta ut Tv jäveln, så ni har tid att fundera på vilken skit ni sitter i, är ett grundtips utav format.

  8. ”knivhuggit honom i ryggen”.

    Åter igen en sann uppvisning av babbens mod.

    1. Flera ”personer” = as
    2. I ryggen

  9. Bilken tur att vi bor i Löfvens trygga Sverige!
    Låt oss tacka S, Mp, och den ynkliga oppositionen, dvs Alliansen för att det är som det är i vårt land.
    Låt oss förpassa Löfven & Co till historieboken vid valet 2018,
    Vi behöver verkligen en sverigevänlig regering

    • Falskt hopp att tro att sk ”politiker” kommer ordna detta, det har folk trott i hundra år medans de förlorat mer och mer av allt.

      Lösningen är ett samhälle utan politiker, det är på grund av dem som vi hamnat här.

      Bara ett fett inbördeskrig kan lösa den saken.

      • En sida gör inget inbördeskrig, du kommer säkert märka skillnaden.

Kommentera