Turk född i Danmark utvisas för våldsbrott


INVANDRARVÅLD. För första gången i dansk rättshistoria har en utlänning som är född och uppväxt i Danmark dömts till utvisning. Østre Landsret, motsvarar ungeför vår hovrätt, bestämde igår att 23-åriga Ercan Cicek skall utvisas till Turkiet när han har avtjänat sitt fängelsestraff på tre år för att ha rånat och misshandlat äldre personer.

Ercan Cicek är turkisk medborgare, men är född och har växt upp i Danmark och har hela sin familj i Danmark.

Ciceks försvarare Karsten Thygesen kommer att söka prövningstillstånd vid högsta domstolen eftersom målet är principiellt viktigt.

-Pettersson håller med försvarsadvokaten, målet är viktigt, Cicek och liknade personer ska ut och det borde även vara möjligt att ta medborgarskapet ifrån personer som inte förtjänar det.

DR.dk


5 responses to “Turk född i Danmark utvisas för våldsbrott

 • compulsoryunion

  Hela vargflocken med samma DNA borde utvisas. När dansk politik blir ännu bättre, kan vi hoppas på ett nytt dansk smart Stockholms blodbad där hela den avskyvärda politiska adeln av quislingar blir inbjudna till gala middag för att ratificera Decemberöverenskommelse till förmån för islamisering och socialism, men istället för halal korv, tar dansken fram svärd och gör sig av med esBati, Shekarabi, Riazat, och de andra bakterierna.

  Gilla

 • Mm

  Skicka med hela familjen, de har dragit nytta av den tjuvaktiga familjemedlemmen. Det kanske kan ge signaler till andra släkter, klaner, familjer, dubbla medborgarskap

  Gilla

 • Rosenholm

  OBS!
  Ercan Cicek ÄR KURD från KURDISTAN.

  Citat:
  Vilken är din kurdiska favorit­svordom?
  – Ez ê kîrê deh kera berra diya te dim! Jag ska jaga din mamma och sätta på henne med tio åsnekukar! Özz Nûjen

  Gilla

 • Carl

  Äntligen!!!

  Gilla

 • Benedict Condon

  De flata svenskarna inom vänstern måste nu protestera med Stefan löven i spetsen!!! Turken är född i Danmark, inte kan man utvisa en sådan fin människa, kanske en blivande företagsledare enligt Löven…-de har ju tagit över varje liten affärsrörelse i Sverige….Svenskarna anställs som slavar, gillar säkert svetsaren…Åter till turken som misshandlat äldre försvarslösa danskar! Danskar är snälla människor, särskilt fegt att ge sig på dem! Muslimer tycker att alla icke-muslimer inte är vatten värda, finns ingen respekt där alls! Erdogan kommer säkert att protestera och med honom många muslimer, såklart de ska ha rätt att råna, misshandla och mörda vita kristna….Personligen skulle jag gärna ge turken ett snabbt nackskott!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: