Är dom kloka så är det måttligt

Ser Här: SVT  att den inkompetenta lekstuga som kallar sig ”regering” tillsammans med den kastrerade, ”decemberöverenskommelsen”, oppositionen skall hålla en gemensam presskonferens där man enligt förhandsuppgifter kommer att föreslå strängare straff för de mordlystna muhammedanerna. Samt andra åtgärder som Sverigedemokraterna föreslagit för flera år sedan, men som 7 klävern enhälligt röstat ned!

FjärranÖsternRedaktören undrar: Hur fan straffar man en självmordsbombare?? Han sitter ju redan i paradiset och räknar in sina av Muhammed utlovade, de  ”undersköna jungfrurna” = sexdockorna. 72 skall det vara enligt Muhammeds löfte, tänker regeringen få Allahn att minska på antalet sexdockor  i proportion till hur många som självmordsbombaren lyckats mörda??

Fjärranösternredaktören väntar med spänning på hur dom skall få ihop det till att det är Åkessons fel att.

9 thoughts on “Är dom kloka så är det måttligt

 1. Det finns 349 riksdagsledamöter i Sveriges riksdag. Av dessa är det 47, som fattat att landets väg i utförsbacken blir brantare och brantare.
  Regeringen försöker visa handlingskraft men som vanligt stora ord och inget mer. Men inte bara regeringen utan den sk ”oppositionen” dvs Alliansen följer samma linje. Ett slag i tomma luften som vanligt.
  Vi måste se till att vi får en sverigevänlig regering vid valet 2018!
  Låt oss förpassa Löfven & Co till historieböckerna.

 2. Musse tror på Mohammed och 87% svenskar tror 8 helgalna partier ( FI icl). Vem är mest lättlurad och dummast musse eller 87% svenskar?

 3. Jag hörde att nu har man öka till 82 ljungfruar när man spränger sig själv samt mördar en massa oskyldiga människor……

 4. Mitt lilla inlägg hamnar här något fel, men jag kan inte få Södertörn ur huvudet 🙂

  Vän av ordning blir naturligtvis förbannad när Södertörns högskola kommer på tal. Men, mina vänner, det finns en fördel!

  Nämligen, om du läser vid Södertörn kan du svara vad som helst på frågor och du behöver inte hålla dig till fakta.

  Tänk vad bra! Det är slut på alla konflikter i hemmet avseende disktrasan osv. och konflikter på jobbet är ett minne blått. Din flexibilitet har ökat.

  Ingen kan komma åt dig! Du bara skiter i allt, säg:

  ”Det är lika för alla”, som standardsvar. Fungerar på alla frågor.

  Att du sen framstår som en byfåne är en annan femma, men du kan ju alltid ha en namnskylt på brösten med Södertörns logotype, då förstår de flesta hur det ligger till.

  Eller, hänvisa till att Löfven är än dummare än du.

  Kombinera gärna:

  ”Det är lika för alla OCH Löfven är dummare än mig”

  God bless Södertörn.

 5. Grillar denna tillsammans med fläskkött och alkohol och dumpar resterna i soporna? Torde förhindra ”uppstigningen”* till de oanvända och m av martyrfansen.

  * Enligt muhammedansk mytbildning.

 6. Om man vägrar att se fienden/”elefanten” i rummet hur skall man kunde bekämpa den.
  Svenska politiker skyller inte sällan på sin naivitet dock de allra flesta visste/vet så väl men man valde ignoras och lögner p.g.a. deras feghet och viljan att stanna kvar vid makten.

Kommentera