9 thoughts on “Ställningen i Ramadan Bombathon Dag 11

 1. Det är sånt pådrag när det gäller nazism.nazism är inte bra men hur mycket ställer de till med egentligen!?!? Inte mycket.men sen finns det en sekt som kallas islam.hur mycket ställer de till med i jämförelse per dag?ja,det är ju terrordåd,våldtäckter,avrättningar i massor över hela världen.men muslimerna/islamister nämns det inte med ett ord av våra ledare.ändå finns det här ibland oss i massor över hela världen.det pratas om att klimatet är vårat största problem i världen.det stämmer inte!det är islams utbredning i världen som är vårat största problem.norra europas terrorcentral har byggts i malmö.qatar har betalat.grattis malmö!
  Sen råkade jag gå förbi en tv där de sände ifrån stockholm angående nationaldagen.då var det en storväxt karl som sjöng med ca 20 barn omkring sig.jag blev chockad!jag letade för att se om det fanns något ljust svenskt barn iblandresten arab/afrikanska barn.svarta i håret.jag ville inte se mer.tala om svensk nationaldag!! Sd 2018

 2. Margot Wallström: Happy Ramadan!

  500 miljoner islam experter är påväg hit att söka förtur till lägenhetskön och asylsöka mm.

 3. Vet inte riktigt vad mer som skall hända innan det går upp för politiker och pk media att Koranen måste förbjudas. Mein Kampf förbjöds efter 2:a världskriget. Maos lilla röda vet jag inte om den är förbjuden.

  Nya Tider hängde sig kvar på bokmässan, fast den inte är rasistisk.

  Koranen däremot kan sprida sin dynga fritt, och t.o.m. få bidrag för detta.
  Sjukt är förnamnet.

  Skulle tro att vi snart får se ”smutsiga” bomber någon stans i Europa.
  Pakistan har uran. N. Koranen har. Iran lär snart ha detta.. Tror det blir något sådant som möjligen kan förändra?

  Qatar bygge en moské i SHEFFIELD.

Kommentera