Övergrepp eller värme *Uppdaterad

Ann Heberlein skriver i en artikel på Ledarsidorna, något som skulle få stora rubriker i media om huvudpersonerna vore några andra.

Låter det kryptiskt, så kommer ni snart att inse vad jag menar. Ämnet har inte berörts särskilt mycket i media eller hos intresseorganisationerna, men är kanske viktigare än vi tror.

”Nu funkar inte soffan längre, han får följa med till min säng…//…Jag ger honom närhet, han håller mig i ett skruvstäd”

Låter inte detta som en textrad hämtad från någon erotisk novell?

Så är det nu inte. Texten är hämtad från en insändare på webbsajten Blankspot där bl.a. välkände Martin Schibbye finns med i styrelsen. Den som skrivit texten vill vara anonym, något som etablissemanget inte accepterar när det gäller alternativa medier, och visar en mycket nära vänskap mellan en ensamkommande och en kvinna som tagit an honom.

Fallet ovan är inte det enda Heberlein tar upp, utan flera fall nämns där anställda på HVB-hem har utnyttjat ensamkommande sexuellt, där kvinnliga anställda gift sig med de unga grabbarna och där anställda vittnar om att vissa HVB-hem är rena bordeller.

Det här är givetvis en sak för medierna och myndigheterna att grotta i, vilket de också gjort i vissa fall. Det har dock varit märkligt tyst från de intresseorganisationer som annars höjer sina röster till stöd för ensamkommande och de hem där de är inkvarterade. Lek då med tanken att det varit anställda män eller manliga privatpersoner som bjudit in ensamkommande flickor till sina sängar och som utnyttjat dem sexuellt på deras arbetsplatser.

Hur tror ni stämningen hade varit och hur tror ni rubrikerna sett ut?

Ledarsidorna

Uppdaterad 2017-06-06

Ann Heberlein gör idag en uppföljning av sin uppmärksammade artikel om sexuella relationer mellan unga män från Afghanistan och medelålders svenska kvinnor som är engagerade inom den ytterst lönsamma och havererade asylindustrin.

Föga förvånande har reaktionerna varit många och häftiga, både från människor som känner avsmak inför de kvinnor både tjänar bra på asylindustrin och ser chansen att ha sex med betydligt yngre män. Reaktionerna från kvinnorna i aktuellt nätverk har också de varit hårda och de traditionella epiteten om ”rasister” och ”skitstövlar” har haglat.

Det har också talats om övergrepp, men där håller jag inte med. Begår man övergrepp gör man något mot dennes vilja, men jag är inte säker på att de unga männen från Afghanistan är särskilt nödbedda. Inte utan att man undrar över de rykten som löper därborta och vilka meddelanden som skickas från de unga männens nya mobiler till vänner och bekanta. Här kommer de till Sverige, får precis allting gratis och många av dem (som alla är vana att se kvinnor insvepta i burkor) får ha sex med kvinnor utan att behöva ragga. Vilka svenska tonåringar skulle skaka på huvudet åt detta?

Det finns två saker som måste klarläggas. Alla kvinnor utnyttjar inte situationen och det är inte de unga männen från Afghanistan vi ska skylla på. Jag förutsätter att de kvinnor som lyfts fram i Ann Heberleins exempel är ensamstående utan barn. Tänk vilka tragedier som annars spelas upp när kvinnornas makar och barn får veta att deras maka/mamma haft sex med ”barn” från Afghanistan. Huh, tänk att vara en fluga i det hemmet och kunna sitta gömd under en fönsterbräda och höra konversationen.

Afghanerna bär ingen skuld, det gör kvinnorna. Som privat vårdnadshavare kan du tjäna 12-15 000 per månad och ensamkommande. Som ägare till HVB-hem gör du miljonvinster med hjälp av skattebetalarna. Den här cirkusen borde röna en enorm uppmärksamhet i etablerade medier, men har ni hört något? Har ni sett något? Har ni läst något? De fall som uppdagats är de fall där brott kunnat påvisas och som finns belysta i Heberleins texter. Precis som hon själv skriver, finns det säkert ett mörkertal som kan vara skrämmande högt. Om någon/några vågar grotta på allvar är väl tveksamt, men att kvinnor gråter i TV när ”deras barn” utvisas kan ha en annan innebörd än den vi tror.

Ledarsidorna

Heberlein skriver om reaktionerna i nätverket Vistårinteut, fast under hashtaggen med samma namn förs en annan diskussion. Jämför och se vilken ni tycker är mest relevant.

22 thoughts on “Övergrepp eller värme *Uppdaterad

  1. Nu är det så nämligen att, svenskor är nog bland de mest kriminella kvinnorna i världen. Dumsvenskan men, även dumsvensken vill påskina att, polskor skulle vara benägen att begå brott. Vilket är helt fel, vid sidan av en svenska är polskan, som en söndagsskoleelev. Jag vet i.a.f. inga andra kvinnor, som skulle kunna äventyra mitt påstående om svenskors fallenhet för att, begå brott mot allt och alla.

  2. Vore intressant att få veta om dessa två batikhäxor hunnit skaffa sig några vuxna eller kanske underåriga små afghanska ”flyktingpojkar” att dela säng med …

    http://arbetet.se/wp-content/uploads/2016/12/IMG_2479.jpg

    På bilden: Gudrun Schyman (fd V) och Annelie Nordströms (fd S & avgången pamp i porr-bejakande Kommunal-fucket … Sorry! -facket … skulle det stå)

    Båda ”feministerna” är numera partipampar i (F!)
    Anneli Nordström uttalade sig i tidningen Arbetet och sa: ”S har blivit ett tråkigt parti”. (Publicerad 12 december, 2016)

    Mer finns att läsa på länken nedan:

    https://unvis.it/arbetet.se/2016/12/12/nordstrom-s-har-blivit-ett-trakigt-parti

    Hoppas Nordström slipper uppleva någon själsdödande tristess i sitt nya F!-parti.

  3. Pengapungen sinar och kärringarna får inte ett skott i råttan klart som fan att de gråter.

  4. I samband med sådant skörlevene skall jag informera om en nyhet inom EU.
    Gravida Vietnamesiskor och framför allt afrikanska negresser betalar nu inhemska socialfall,för att åtaga sig ett faderskap.I Tyskland (läs Berlin) kostar dessa asylbedrägerier 5.000 Euro som dessa socialfall,låter sig köpas för. Med en inhemsk fader som är socialfall,får staden övertaga betalningsansvaret för barnet,eftersom fadern är utan tillgångar. Men inte nog därmed dessa illegalt inresta kvinnor får stanna i Tyskland (eller annat EU-land) eftersom det nyfödda barnet automatiskt blir tysk medborgare.
    I lagen krävs att modern är hos sina barn och de får därför stanna !!

      • Det trodde socialarbetaren också i en av stadsdelarna.Han sökte inför domstol,att just med DNA bevisa att en av dessa socialfall,som stod som angiven fader i många fall skulle ogiltigförklaras. Men icke,domstolen fann det inte till 100 % säkert,att denne man kunde vara fader !!!

  5. Om kvinnliga godhetsapostlar tar sig en älskare från Mena-land, tycker jag att de också får ta kostnaden. Imte de svenska skattebetalare. De har nog med folk att försörja ändå!

  6. Tänk om det varit unga thailändskor som kommit till Sverige och ”tagits hand ” om av medelålders svenska män. Hujedaje mej vilket kacklande det blivit på feminister och batikhäxor för att inte tala om PK-sekten.

  7. Kan dessa kvinnor bli återbetalningsskyldiga för de ersättningar de fått?
    Blir det skadestånd till de utnyttjade i beroendeställning?

    Hur ska detta tas emot när det når internationell press?

    Vad händer med afghaner som har sex innan äktenskapet? Är det förbjudet hemma hos dem? Hur kommer de nu att bemötas när de kommer hem? Blir det fara för deras liv? Då är det ju ännu värre det sätt på vilket kvinnorna ev agerat?

    De står verkligen ut!

  8. En sak som man kan stå frågande inför är som vad det verkar är att många av dessa så kallade blomstertanter är högt utbildade . Så min undran är den är det något som har gått snett i deras utbildning på universitet och högskolor eller är det ett grupptryck som gör att dom ibland spelar över för det kan väl inte bara vara deras moderskänslor som har tagit över .

    • Såg nyligen en tidigare kollega som nu satt med ett ensamkommande barn i famnen och väntade på sjukhuset. Jag trodde inte mina ögon när jag såg hur stort ”barnet” var.

      Jag tror inte att det rör sig om moderskänslor utan pirr av annat slag. Hur kan en välutbildad människa lura sig själv så? De tror kanske att omgivningen inget fattar men det är verkligen tydligt.

  9. Va bra få betald för att gotta sig, alla batik häxornas dröm, I alla fall bättre att tonårs flickor få Sex surprise i gäng. Vad dessa kvinnor gör skiter jag i fullständig i, det som gör mig förbannad är att de få betald med mina skattepengar. Tänk om vi hade fått dessa summor i barnbidrag.

    • Det ska stå: bättre det än att våra tonårs flickor få stå för ofrivillig sexsurprise med ett gäng muslimer

  10. FI Fula o inbicilla damer i batik som inte står ut kanske spöket Olsson från L borde byta till hon har verkligen gett skräcködlan ett ansikte. Välkommen säger patrasket Gudrun o Kawesa för att höja tempen på inaveln.

  11. Måste ju vara en dröm för den ensamma, få betalt av staten och få sin drift tillfredsställd.
    Samtidigt kan hon vara medlem i Fi och demonstrera emot utvisning av sina älskare. Halleluja!

  12. Det var väl ingen nytt ,titta på Arboga kvinnan,hon har definitivt fört fram problematiken i ljuset att det finns flera sådana fall är utom all tvivel. Vad gör människorna bakom # visstårinteut # skickamigistället vad har dom att berätta?Det vore intressant att höra deras syn på saken.Mvh Adolf

  13. Rekommenderar alla att läsa artikeln, mycket mycket bra. Pilska gamla tanter i gruppen ” Vi står inte ut” nog fan är det nåt som står ut. Gör tanke experimentet att ett gäng gamla gubbar tog emot ett gäng 14- åriga flickor. Då hadde det varit fart på den sk. feministiska regeringen. Vår tids största bedrägerier.

    • Ja, herreje. Då hade nog svensk media till och med glömt av Trump för ett ögonblick? Dessa intellektuella amöbor har fullt upp med en tanke i taget.

  14. Ann Heberlein
    Tack äntligen en som har modet att vara uppriktig !
    Du är mitt i prick på ”sodom och gomorra”.

Kommentera