CNN – Zero Credibility


First arranging a scene (look at the video, that this is 100% arranged no honest person can deny):

https://petterssonsblogg.se/2017/06/05/leaked-video-of-cnn-faking-a-muslim-protest-against-the-london-bridge-attack/

 

Then distributing it in their news channel as being ”real” and not all arranged:

This is really disgusting and a spit in the face of all honest people and an evil treason against all the victims of the attacks and their families.

 


4 responses to “CNN – Zero Credibility

 • gamgubben

  CNN = Clintons National News. Det är detsamma som, vårat SVT.
  ”Om vi inte kan övertyga, så får vi förvilla.”

  Gilla

 • Nya

  Varför gör CNN på detta viset?!
  -Rätt åt dem att fusket kommit ut!!!!!

  Gilla

 • Mohammed

  Jag råkade bara surfa in och lyssna på Katie Hopkins som handlar just om detta hon har blivit polisanmäld och är under förundersökning för att hon skrivit att man borde få ett slut på terrorismen och det verkar vara just den formen av extrema åsikter på internet som man kommer att åtgärda med diverse påföljder och is propagandan lämnas orörd Terrordådet på Drottninggatan är någonting som myndigheterna väntat på i flera år och tycker att det var på tiden så att dom kan lansera del 2 i deras agenda ,första attentatet leder alltid till chock och ilska och nu är den delen avklarad ,del 2 handlar om att den svenska befolkningen skall vänja sig med terrorn så att nästa attack inte upplevs så fruktansvärd och för att till slut acceptera allt och svälja ner det med hull och hår utan protester och då slipper man ta ansvaret för sin invandringspolitik , slutmålet är att vi skall acceptera våldtäkterna på våra små döttrar/söner (riktiga barn)och inse att vi har försörjnigsplikt för gärningsmännen samt att vi kommer att bli mördade eller sprängda i bitar av av muslimerna och hålla käft och lyda ,protester polisanmäls och personerna bakom protesterna får långa fängelsestraff du är bara ett personnummer som kan avvaras och dom gamla är onyttiga ätare och muslimerna är det nya herrefolket
  Jag uppmanar till kamp ,,,,,,,,,byt regering nu,,,

  Gilla

 • Argus

  De borde kanske ha skrivit ”Taqqiyya” i nedre vänstra hörnet? Skicka en muhammedan att bevaka muhammedaner, vad kan gå fel?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: