Muslimsk terrorattack i London


ISLAM. Tre händelser i centrala London. Sent på lördagskvällen körde ett fordon in i flera personer på London bridge. Enligt Metropolitanpolisen har det också skett en knivattack på marknaden Borough Market, och en tredje i området Vauxhall. Flera personer har dödats.

Uppdaterat:

 • 3 döda gärningsmän
 • 6 7 mördade offer
 • 20 48 skadade

Inom åtta minuter efter de första larmsamtalen från London Bridge hade polisen skjutit de tre misstänkta gärningsmännen till döds, meddelar Scotland Yard på en presskonferens. Klockan 22.08, lokal tid, kom de första larmen om att en skåpbil kört in i en folkmassa vid London Bridge, därefter ska bilen ha fortsatt mot det populära barområdet Borough Market där de högg människor med knivar. Där kunde polisen skjuta gärningsmännen.
Männen ska ha burit något som såg ut som bombbälten, men dessa har konstaterats vara fejkade.

Det är den tredje terrorattacken i London i år.

2005, 7 juli: Fyra brittiska självmordsbombare, inspirerade av al-Qaida, utför attacker mot tunnelbanetåg och bussar i London. Över 50 människor dödas, fler än 700 skadas.

2009, mars: Två soldater skjuts till döds utanför en arméförläggning i Nordirland när de går ut för att ta emot en pizzaleverans. Real IRA, en utbrytargrupp från den numera icke krigförande Irländska republikanska armén, tar på sig attacken. Två dagar senare skjuts en polis ihjäl av en annan utbrytargrupp. Dåden väcker farhågor om att våldet återigen är på väg att blossa upp i Nordirland.

2013, 22 maj: Soldaten Lee Rigby huggs ihjäl av två män nära en arméförläggning i London. Vittnen säger att männen uppmanade dem att filma och skrek ”Allahu akbar” (Gud är större).

2016, 16 juni: Den brittiske parlamentsledamoten och Labourpolitikern Jo Cox skjuts till döds av högerextremisten Thomas Mair. Han döms senare till livstids fängelse.

2017, 22 mars: Fem människor dödas och över 50 skadas när 52-årige ”britten” Khalid Masood kör på ett stort antal människor på Westminster Bridge i London.

2017, 22 maj: 22 människor dödades när en sprängladdning utlöstes när en konsert med den amerikanska stjärnan Ariana Grande avslutats i Manchester.

-Pettersson säger att under ramadan som pågår ska muslimerna ägna sig åt avhållsamhet och goda gärningar…


36 responses to “Muslimsk terrorattack i London

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Antalet attacker och krigshandlingar utförda inom brittiskt territorium eskalerar och fiendestyrkornas Sadiq Khan, Londons så kallade borgmästare vilken på skattebetalarnas bekostnad uppbär en lika makabert oförtjänt som gigantisk lön, har den förbannade fräckheten att offentligen uttala sig om att storstadsbefolkningen måste vänja sig vid terrorattentaten. Denna passiviseringspropaganda borde i anständighetens namn leda till entledigande, rättegång samt dödsstraff.
  Häng förrädaren från tjänsterummets fasadflaggstång!
  Andreas, mera vred än förtvivlad.

  Gilla

 • age

  Har du ett ”säkerhetstänk”?
  Vad gör du åt det?
  Islam är hotet!
  Muslimer styrs av islam!
  Islam styrs av koranen!

  Hjälp muslimer i Sverige att få en intensiv hemlängtan!
  Deras hem finns beskrivet i koranen.

  Alla muslimer är muslimer!

  Gilla

 • ossie

  När har vi fått nog ?? Ut med denna ohyra som kallas muslimer.

  Gilla

 • svensson

  Börjar det inte bli hög tid att Europa slänger ut ALLAH dessa mördarmaskiner? Tramset med kärleksmanifestationer och gråtande batikhäxor fungerar uppenbarligen inte. T o m Ygeman borde vara rädd, trots alla sina livvakter.

  Gilla

 • Hönsmamman

  När politiker går ut och säger:
  Lev era liv som vanligt.

  Är det terroristernas liv de menar? Fritt fram alltså?

  Inför licens för att få ha moské i Sverige? Vid missbruk övergår de till andra verksamheter? Vilket inte lär ta så lång tid?

  Gilla

 • Billy Boy

  Jan Helin, programchef på statliga SVT uppmanar nu i detta akuta läge alla PK-journalister …

  ”Om vi hamnar i ett landskap där valet står mellan sanning eller förtroende måste publicisterna förmå välja strävan efter verifierbar sanning och ge hela bilden”.

  I klartext menar Jan Helin att PK-journalisterna skall fortsätta som hittills att i sina reportage utelämna bekräftade fakta i akt och mening att medvetet vilseleda läsarna så att uppenbart obehagliga sanningar stannar på redaktionen och därmed hindras från att nå ut till allmänheten. D v s man ska blåljuga!

  Undersökning: Svenskarna tror att medier ljuger om invandringen. Jan Helin: Vi ljuger inte.

  https://petterssonsblogg.se/2017/06/03/undersokning-svenskarna-tror-att-medier-ljuger-om-invandringen-jan-helin-vi-ljuger-inte/#more-217581

  Inrikesminister Anders Ygeman (S) vill idag upprepa sin uppmaning till allmänheten i Sverige att leva sina liv som vanligt och därmed tydligt visa för terroristerna att vi ej böjer oss för deras ”stök”.

  Om det åter skulle dyka upp terrorister här i Sverige med sina dödliga vapen i form av maskingevär, bomber eller kidnappade lastbilar för att massakrera oskyldiga människor på gator och torg … Ja, då är det bara att uppträda principfast, stå kvar och visa att man inte tänker ge sig öht.

  Backa inte utan ta emot kul-kärvarna från maskingevären, ställ er i vägen och vik inte undan en enda millimeter för de framrusande lastbilarna eller andra typer av fordon. Försvara vår öppna demokrati genom att ta smällarna med era oskyddade kroppar. Regeringens knappa resurser räcker tyvärr inte till några extraordinära insatser för att skydda det svenska folket från den grova våldskriminaliteten och / eller terrorismen på något annat sätt än civilt motstånd ute på gator och torg från var och en.

  Till sist låter Stefan Löfven (S) meddela att han i tfn-samtal med den brittiska premiärministern Theresa May erbjudit henne att som förstärkning låna ut Sveriges eminente rikspolischef Dan Eliasson (S) …

  … till London för att där hjälpa till i jakten på terroristerna så att alla skyldiga i jihadist-nätverken som fortfarande kan befinna sig på fri fot blir gripna och lagförda snarast möjligt.

  Gilla

  • Grune

   Är detta ett massmord på människor utförda av människor eller vad är det?
   När dom först kör en bil med hög fart rätt in i en folkmassa, sedan lämnar bilen och går till attack mot helt oskyldiga människor med knivar och hugger vilt omkring sig, allt i syfte att mörda så många människor dom kan.
   Svaret på frågan ovan är ett otvetydigt NEJ. Detta är en attack av utomjordingar som här på jorden kallas för islamister eller muhammedaner, men i själva verket är amöbor från en annan planet.
   Det finns nämligen inte en människa på jorden som är funtad på detta sätt, inte ens den värsta idioten.

   Gilla

  • naimlap

   Denna bild symboliserar på ett sant och uppriktigt sätt hela Svenstia. Alltså ett stort skämt, som skall leda till skratt.

   Gilla

 • Yt

  I sverige har vi ingen polis ….. ingen militär …..ingen sjukvård ….. inga politiker. ……bara en tickande bomb

  Gilla

 • Yt

  Trevlig ramadan allihopa

  Gilla

 • Argus

  ”Muslimska terrorattacker” är tårta-på-tårta. Det vore sensationellt om någon annan genomförde terrorattacker. Muhammedaner är inte kompatibla med moderna samhällen och bör därför hållas borta från dessa.

  Gilla

 • Luntan

  Goda gärningar för de ”rättrogna” förefaller vara mord på oskyldiga under Ramadan – eller när som helst? Så Vad väntar vi på?!
  / Frivillig 73-åring

  Gilla

 • Grune

  Sverige består av 87% helidioter !!!!!!!

  Gilla

  • age

   ”87%”!

   Ja, och det otäcka är att de flesta av dessa 87%-arna ser ut att vara helt normala människor.

   De ingår i den dolda terrorismen!
   De förberedde denna situation för vårt fosterland!
   De, liksom regeringen står under tryck från islam.

   Alla muslimer är muslimer!
   Alla som ger muslimer support är att jämföra med muslimer!
   Vi måste hjälpas år att avslöja dessa muslimsupporters!
   Vårt fosterland står på spel!

   Vill du känna dig trygg i vårt land?
   Vet du vad du har intill dig?
   Vill du att Sverige ska förbli Sverige?

   Rösta på SD!
   Hjälp muslimer att få en intensiv hemlängtan!
   Muslimer har en kultur som inte passar i vår kultur!

   Gilla

  • naimlap

   Det är glädjande att, allt fler inser fakta om dessa fega dumsvenskar.
   Vid en eventuell despots övertagande av makten. Skulle det utlovas skottpengar på på mängder av förrädare, som inget annat förtjänat.

   Gilla

 • Grune

  Skicka ANTISIMEX på islamisterna!!!! Dom är ju specialister på att utrota ohyra.

  Gilla

 • Albert

  Imorgon Stockholm, Bromölla eller kanske Junsele?
  (vadslagningsfirmorna spekulerar nu för fullt)

  Det absolut största samhällsproblemet vi har idag är våra enfaldiga politiker!

  Dessa s.k. ”folkvalda” tycks ju ha satt som mål att totalförstöra Sverige! Med hjälp av lögner, svek och mediepropaganda (+ skattefinansierade partistödsmiljoner) håller de sig sedan, likt iglar, kvar vid makten val efter val efter val efter val…
  .
  Något måste till för att skydda befolkningen mot att regeras av idioter som medvetet leder vårt land rätt in i kaos och terror!
  Kanske införa det åttonde budet som bindande lag? Eller installera lögndetektorer som Wachtmeister någon gång föreslog? (IQ-mätare?) Kanske låta Anticimex sanera både riksdagshuset och Rosenbad?

  Ingenting av våra gemensamma samhällsfunktioner tycks ju fungera längre, och de ansvariga för detta tycks inte heller bry sig det minsta!
  De verkar mer intresserade av sina egna plånböcker och personliga status… – Kanske ett hägrande jobb på Goldmann Sachs när kraven för den politiska pensionen uppfyllts? Kanske lura fattigpensionärer på pengar? http://www.friatider.se/s-pampen-erik-70-blir-rik-p-dyra-l-n-till-fattiga-pension-rer

  Detta samtidigt som landet sakta tas över av utländska makter, såväl ekonomiskt som rent fysiskt i form av hatiska obildade fanatiker från stenålderskulturer.

  Varför? Varför? Varför?

  Gilla

 • compulsoryunion

  hela systemet är en terrorattack på europeiska och svenska intressen. Asylrätt låter finare än grovt bedrägeri.

  Gilla

 • compulsoryunion

  nu när Europa is going black, introducerar kulturministern från Afrika nya midsommartraditionen att 12000 redan utvisade IS-AKTIVISTER kör lastbilar runt midsommarstången över de svenska barnen

  Gilla

 • jan

  Öppna gränser och inga ID-kontroller straffar sig i längden.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Birgitta Ohlsson, Batra, esBati, Bali, är skyldiga till Decemberöverenskommelsen dvs medgärningshen till massmorden.

  Liked by 1 person

 • compulsoryunion

  i denna felaktiga afrikanisering av Europa som avtalats om i Decemberöverenskommelsen (under spärren partiet Miljöpartiet styr även Ali-ansen, S och V) kan vi hoppas på att det var homo africanus som träffades av det samhällsfarliga vapnet motorfordon som behöver bli licenspliktigt för avgift 699kr = svensk polis ska utfärda tillstånd, typ så som den utfärdar svenska pass till alla homo africanus som sätter sin fot här med hjälp av människoapasmugglare.

  Liked by 1 person

 • larsson

  Birgitta Olsson blir ett bra var om man vill ha mer av detta.

  Liked by 1 person

  • Fongal

   Kan man sätta upp ett blomster stånd på London bridge och Drottninggatan och sälja färdiga blomsterkvastar nallar och ljus

   Gilla

   • age

    – och pengarna från försäljningen går till
    att bygga fler moskéer!

    Muslimerna har väl suttit i närmaste moské och gjort
    blomsterkransar till försäljnng senaste veckan.

    Gilla

  • dave

   Samt mindre av folkpartiet.

   Gilla

 • Ateisten

  Såja såja ingenting har med nånting att göra det var nog bara haschrökare som fått en snetändning ska ni se. (sarkasm såklart)

  Gilla

 • ?

  9 döda enligt brittisk TV . 7 människor och 2 muslimer.

  Gilla

 • Nog Nu

  För mer av samma fortsätt rösta på era demokratiska politiker!

  Alla andra lägger sin röst på ett nationalsocialistiskt alternativ!

  Gilla

 • Ulli

  Det är väl dags igen snart i Sverige för något större. Sen har vi den dagliga terrorn i Sverige och andra länder grova våldtäkter, grov misshandel, anlagda bränder.
  De militäriska kommandocentralerna, de s.k. moskeerna, av främmande makt, Mohammedanerna, skjuter upp i Sverige som svampar ur jorden med svenska politikers, svensk media, svenska kyrkan och många flers ivriga hjälp.

  Gilla

  • compulsoryunion

   ja Sverige är kapat av galningar, fast folket avskyr islam och moskéer som vurmar för Mohammeds gärningar, oförenliga med svensk lag och grundläggande västerländska principer, så ökar galningar islamiseringen här.

   Gilla

 • Bhoman

  Rent procentuellt så har majoriteten av dom mördade och skadade inte röstat emot detta så ,,,, varsågod .

  Gilla

 • eugenecork

  ass, bara petitesser detta, forts. kommer att eskalera
  …våra egna har beställt sortin från ngt vi va på G att
  uppleva…icke bra sa Nicke

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: