Snart går den repiga skivan igång igen – ”islam har inget med islam att göra”

ISLAM. Snart börjar skivan hacka igen.Vi har ännu inte fått identiteten på gärningsmännen som dödade sex och skadade c:a 48 i gårdagskvällens terrorattack som Sveriges Radio kallar våldsdåd och andra möjlig terrorattack. Ock eftersom islam inte har något med saken att göra så kan vi utgå från att gärningsmännen denna gång är buddister eller eventuellt hinduer eller… 

…är den döde terroristen på gatan en sikh?

Den 1400 år gamla repiga skivan har gått igång igen. ”Islam har inget med islam att göra”, ”Explosion dödade minst 22” ”Misstänkt terrordåd”, ”Tankarna går till de drabbade”, ”våldsdåd”, ”vi ska fortsätt leva som vanligt”, ”nu står vi upp för det öppna samhället”, ”att stänga gränserna skapar bara fler extremister” och sedan skäller vi en sväng på de alternativa hatmedierna, islamofoberna och Sverigedemokraterna tills det smäller nästa gång…

#PrayforParis – 7 januari 2015

#PrayforParis – 13 november 2015

#PrayforSanBernardino – 2 december 2015

#PrayforBryssels – 22 Mars 2016

#PrayforOrlando – 12 juni 2016

#PrayforNice – 14 juli 2016

#PrayforGermany

#PrayforWurzbrg – 18 juli 2016

#PrayforAnsbach – 24 juli 2016

#PrayforReutlingen – 24 juli 2016

#PrayforFrance – 26 juli 2016

#PrayforOhio – 28 november 2016

#PrayforBerlin – 19 december 2016

#PrayforIstanbul – 1 januari 2017

#PrayforLondon – 22 mars 2017

#PrayforStPetersburg – 3 april 2017

#PrayforStockholm – 7 april 2017

#PrayforDortmund – 11 april 2017

#PrayforParis – 20 april 2017

#PrayforManchester – 22 maj 2017

#PrayforLondon – 3 juni 2017

Det verkar som gud inte hör bön? Hos Pettersson är det helt tyst och det verkar som den andra gubben, Allah, eller om det nu är samma, är lika döv för i hans del av världen är det ännu värre…

22 thoughts on “Snart går den repiga skivan igång igen – ”islam har inget med islam att göra”

 1. Nej, makthavarnas tankar går aldrig till de som drabbats av deras förrädiska statskonst, utan fokuseras uteslutande på det psykopolitiska programmets strategiska språkbruk och uppträdande.
  De globalistiskt inriktade tankesmedjornas lingvister och specialister på att finna de rätta eufemismerna och litoteserna, visar vad man kan åstadkomma med språket som propagandavapen.
  Förskönande och avdramatiserande formuleringar, uttryck och underdrifter har blivit essentiella element i den passiviseringsoperation som förs i syfte att döva folket och rättfärdiga etablissemangets lagstridiga pliktförgätenhet och egenmäktighet.

  Hade den politiska eliten hyst det ringaste intresse för folkets säkerhet, hade de uppvisat ett regeringsutövande som anstår en seriös ministär och inte agerat som en hoper mjukryggade och muslimjuckande femtekolonnare, villiga att offra den egna befolkningen på den islamistbefrämjande globalismens oheliga och blodbesudlade altare.
  Andreas.

 2. Dådet i London hade kanske inte så mycket med islam att göra.
  Men. Islam har desto mera att göra med alla terrorbrott som utförts de sista 20 åren.

 3. Premiärminister Theresa May är inte det minsta rädd för att tala klarspråk om vilken djävulsk ideologi och dess följare det handlar om som ligger bakom bl a de tre senaste terrorattackerna i Storbritannien.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=c3IRKjdyMW0&w=560&h=315%5D

  I Sverige hukar våra fega regerings-politiker, journalist-kräken i MSM-media, hela 7-klövermaffian, kändis-eliten, gatans vänsterparlament m fl.

  De tassar nu ynkligt runt på tå och vågar inte knysta varken bu eller bä av skräck för att själva råka stämpla sig som rasister, nazister, nyfascister, islamofober mm mm.

 4. Ja herr Reinfeldt, för vem ska vi öppna våra hjärtan? Muslimterroristerna eller deras Västerländska offer. Om du herr Reinfeldt låter terroristerna bo hos dig, så öppnar jag mitt hjärta för alla oskyldiga terroroffer.
  Det är dags att ta av ögonbindeln, om det hjälper på någon så blind som du, herr Reinfeldt.

 5. Jag tycker det räcker gott med att vi vet att det i princip är samma sak. Problemet med Islam är den grundläggande tanken ”Vi är värda mer än alla dom andra ,Otrogna”
  IS agerar utifrån dom Otrognas, Icke värde, Dom ska dö.
  Finns ingen skillnad.

  • en stor eloge till londonpolisen, efter 8 minuter var terroristerna oskadliggjorda ingen dialog polis med halakorvar o kaffevagn!

 6. Nej, jag tror inte bilden ovan på den döde terroristen på gatan är en sikh …

  … och inte heller en …

  http://www.fiskbasen.se/images/coregonus_lavaretus.jpg

  … blåsik från Kotka i Finland.

  Det är något med budskapet på den här skylten …

  https://mickessamladeverk.files.wordpress.com/2016/04/islam-har-inget-att-gc3b6ra-med-islam-1440x564_c.jpg

  … som inte heller verkar överens-stämma med verkligheten.

  Jag får fundera vidare…

 7. ”Den 1400 år gamla repiga skivan har gått igång igen.”

  Nej Pettersson, det är en sentida fenomen. Det är mindre än femtio år gammalt och emanerar från Frankfurtskolan och 68-vänstern och har blivit väsentligen mer påträngande på senare år.

 8. Den uttolkning av islam som svenska politiker, över huvudet på alla Sveriges och världens muslimer, har bestämt sig för är den rätta är en islam som tar avstånd från sharia, slöjtvång, könsdiskriminering och månggifte, men som är för pluralism, religionsfrihet, yttrandefrihet och sekularism. 

 9. Det här gör England lika bra som Sverige när det gäller att avradikalisera dessa kräk. Man sjunger lite kärlekssånger, gör några hjärtan med händerna så förstår dessa muslimer att så kan man inte göra.
  Talar på olika torgmöten att oss skrämmer ni inte, vi är inte rädda.
  Jag förstår inte varför detta kunde hända efter Manchesterdådet? Något måste ha blivit fel med budskapet. Man får göra fler artistgalor så löser detta problemet och bjuda in rätt artister och talare. Och man frågar sig samma sak varje gång att ”hur kan någon göra något så grymt ?” Man vågar på sin höjd säga att det är ett terroristdåd men inte orsaken. Då är saken den att Europa kommer ALDRIG att bekämpa och få slut på detta så länge man inte erkänner roten till det som sker. Massinvandringen under ett antal år av muslimer och vikten en bekämpning av detta. Londons borgmästare sa i morse på TV att London är en av Europas säkraste huvudstäder. Jag håller inte med. Jag anser Warsawa,Prag,Budapest,Bratislava,Lissabon,Belgrad,Reykjavik,Helsingfors,Valetta,Bukarest,Sofia,Bern,Tallin,Riga,Vilnius, Minsk, Nicosia, Kiev och Zagreb är säkrare. Och då kommer frågan, Varför?

 10. Dags att Vakna! Jag är inte speciellt rädd av mig men jag är orolig för nationaldagen att det kann hända något, vem vet?.Hoppas på det bästa att det avlöper lungt.Själv skall jag avnjuta några öl med andra pensionärer vid våran boulebana. Ha det gott Adolf .PS hoppas att ingen av mina pensioners vänner har bombälte på sig,your nerver know.

 11. Det verkliga ordet, som INGEN törs befatta sig med, eftersom det är så obehagligt att man måste förtränga det, är K R I G.

  Islamisterna har förklarat krig mot vårt västerländska samhälle, men alla politiker och all hat-media vägrar erkänna det…

  • Visst är det krig. Definitionen i Wikipedia på inbördeskrig uppfylls sedan länge av förhållandena i Sverige.
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Inb%C3%B6rdeskrig

   Tyvärr vill inte 7-klövern erkänna och ta ansvar för följderna av att det faktiskt råder inbördeskrig, då detta ogräs fortfarande ges näring och vatten (förtroende och lön) av den svenska valmanskåren.

   Står vi ut med denna livssituation i 15 månader till?

 12. Så fort en muslimsk kvinna eller tjej sätter på sig en hijab frivilligt och säger att hon gör det för att visa att hon är en god muslimsk kvinna så går det inte att lita på henne. Det innebär att hon har radikaliserats. Äpplet faller inte långt från trädet. Då kan också dessa vara i maskopi med terrorister. Sedan 70 talet har jag känt muslimer. De var annorlunda på den tiden. Jag har arbetat och gått kurs med muslimska kvinnor från gamla Jugoslavien och någon enstaka från Turkiet och Syrien. Dessa var modernt klädda och bar inte huvudduk. Trevliga och intelligenta kvinnor. Men sedan slutet av 80-talet och början av 90-talet har det kommit en våg av radikaliserade muslimer där männen har odlat helskägg och kvinnor har börjat täcka totalt sitt hår och bära långärmat även i sommarvärmen. Dessa muslimer gäller att hålla sig på avstånd ifrån.

 13. Denna lista kommer att växa explosionsartat befarar jag. Undrar hur långt det ska gå innan man sätter ned foten på allvar ?

Kommentera