Man måste ge sig på roten till det onda och inte symptomen


ISLAM.  Arbetet med att bekämpa nazismen tar aldrig slut påstår Expo, nya generationer måste ständigt informeras för att motstå den nazistiska miljön är facit av Expos föreläsningar. Nazisterna ägnar sig åt så fruktansvärda idéer som att agera trygghetsvärdar på badhus, ordna soppkök åt utsatta svenskar och nattvandringar, det är riktigt hemskt. 

 

– Vi måste granska och berätta om nazismen, det finns inget alternativ. Vi måste alla ta debatten, oavsett var den uppstår och hur jobbigt det än är, säger Expos föreläsare.

Vi måste ge oss på nazismens grundläggande trossatser och inte bara de som är våldsbejakande nazister fortsätter Expo.

 • Ingen säger:  Man får inte döma människor på det viset, bara för vad de gör individuellt. De flesta nazister mördar inte.
 • De våldsamma nazisterna har säkert tolkat nationalsocialismen fel eller…
 • Går det inte att bekämpa nazismen med kaffe, bullar och korv?
 • eller ska vi motarbeta nazismen genom att kärleksbomba?

Nåväl, det kanske är bra men Pettersson hör inget om att nazister kör bilar över andra människor eller spränger sig själva och oskyldiga i luften. Det är det andra som gör…

Konstigt nog ska dessa andra inte bekämpas genom att vi ger oss på islams grundläggande trossatser utan bara de utövar som mördar.

Stridsledningscentralerna som kallas moskéer får fortsätta verka som inget har hänt och sprida sitt hatiska budskap…

Historien borde ha lärt oss att terrorism inte kan bekämpas med kärlek, öppenhet och tolerans. Det är dessa ledord som låtit terrorismen invandrat till vår världsdel och vårt land. Minns att hela Mellanöstern och Nordafrika en gång var kristet… 


10 responses to “Man måste ge sig på roten till det onda och inte symptomen

 • Ama Tona

  Jag har försökt att få myndigheten att förstå att de kommer inte långt genom att tänka som ”svensk” när man har att göra med t.ex Islam ,man måste höra vad ex muslimer har att säga … Och bara genom kunskap kommer de att förstå att muslimer hatar och har dödat judar i deras religons namn(fortfarande) , och att kristna (då)i korståg försvarade erövringen kommer inte riktig fram.. Att Hitler beundrade muslimerna och att i koranen är 37% av texten mot judar verkar inte ha gått fram heller …
  Tror inte att det är NMR som bränner bilar ,gruppvåldtar,mordar med knivar och kastar stenar på brandbilar och polisbilar och får 1,2 miljoner i bidrag för fruar och barn…
  Dessa extremister kanske går till ”normala medborgare” om de inte ser så mycket orättvisa hända här i deras land Sverige.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Expo, dessa kulturrelativismens fotsoldater, kan närmast beskrivas som en vålds- och förtryckartillvänd kriminell inrättning, en varböld på samhällskroppen och en subkulturell yttring av ett moraliskt korrumperat samhälle, där man ogenerat begagnar sig av nazismen som skrämseltaktik och effektsökande vapen i kampen att tysta de ”rasistiska” antiglobalisterna.
  I samarbete med sharia-bolsjevikerna, kalkonfeministerna, de marxistiska svartkonstnärerna och HBTQ-maffian, har ett polyamoröst förhållande i gemensamt intresse etablerats, så länge den egennyttiga förälskelsen varar.
  Expoiterna har dessutom, som tack för den nationsfientliga verksamhet de bedriver, erhållit runda summor av den notoriske islamistpromotorn George Soros, och ingår således i vederbörandes gigantiska stall av fala fnask och fellatiobenägna valiumvestaler av alla upptänkliga kön.

  De rabulistiska Expoaktörerna uppvisar endast demokratiförakt och en utpräglad svaghet för utomparlamentariska metoder, samt ett icke så ringa anlag för ideologiska villfarelser och svagsinne.
  Andreas.

  Gilla

  • Stenbock

   Din kommentar säger allt och visar roten till det onda….

   Gilla

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Å, Stenbock, Stenbock, min värderade vän!
    Läser just Din hederliga kommentar om den Wallströmska bigottprimadonnan och ber att få instämma.
    Inget invektiv kan här anses som alltför grovt och man kan bara hoppas att vederbörande landsförrädare en dag må skörda frukterna av sin förbannade draksådd.
    Andreas.

    Gilla

  • Ama Tona

   Som vanligt har du rätt Andreas ..
   Och som vanligt …kunskaper ,det gäller att ha de rätta och verkliga kunskaper….

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    En imponerande andel av den erforderliga kunskapen inhämtas med fördel från det utmärkta forum inom vilket vi nu befinner oss, varför man kunde önska att Petterssons hängivna läsekrets kom att omfatta samtliga svenska hushåll med självrespekt, självbevarelsedrift och landets bästa för ögonen.
    Tack för Din svarsreplik!
    Andreas 🙂

    Gilla

 • gamgubben

  Läs och begrunda vad Ayaan Hirsi Ali skrivit, det borde vi ta till oss. Vad Trump försöker göra i USA borde också göras i EU. Stoppa all invandring från muslimska länder, utvisa alla som har grovt förbrutit sig mot våra lagar.
  Istället för att rädda folk ur Medelhavet och sätta dem iland i EU, kör dem tillbaka till Afrikas kust och låt dem vada iland.
  Detta dalt hjälper bara människosmugglarna som använder vrak till att frakta folk, eftersom de vet att de dumma Europeerna räddar dem.
  Vi kan inte vinna ett krig utan förluster, men låt inte EU stå för dessa.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Jag vet inte vad är problemet med lilla pojken Pohl eller vad han heter (redaktör på expo)är blöjan full eller har han ont i magen.Han käblar som landsföredaren svetsarn om nazister fascister hit och dit,men man pratar inte om vad är det som händer i verkligheten.Bränder, skjutningar,våldtäckter listan är lång. Konstigt nog det är inte nazister som står bakom allt våld i landet.Jag varken nazist eller kommunist jag är 70 årig gubbe som har arbetat 55 år av mitt liv.Men ska det vara så att man vågar snart inte gå ut med hunden på kvällarna.Ha det så gott Adolf

  Gilla

 • assad

  Hej igen, det här är assad, före detta babbe. Vi går vidare enligt plan.

  Idag: Babbens vätskereglering.

  Översikt:

  0. Babbens bajspåse
  1. Babbens celler, vävnader och organsystem
  2. Babbens nervsystem
  3. Babbens sinnen
  4. Babbens andningsapparat
  5. Babbens vätskereglering
  6. Babbens hud
  7. Babbens rörelseorgan

  Njuren är hos babben ett från ansiktet utskjutande organ som hos människan är avsett för andning och lukt, dvs. näsan. I babbens fall kallar vi organet för kranen eftersom det är av primär betydelse för babbens vätskereglering.

  Babbens enda njure, dvs. kranen, är ofta mycket stor och dominerar anletets utformning, även på långa avstånd.
  Hos babben består urinsystemet av en njure, en urinledare, pisscontainern och urinröret som i babbens fall saknar slutarmuskler, dvs. sfinktrar.

  Urinröret delar upp sig i två kanaler och mynnar ut på framsidan av båda låren. Det ständiga droppandet medför en oavbruten ström längs med babbens båda ben varvid uppsamling sker i recipienten, dvs. de båda skorna.

  Återigen ser vi hur babbens organsystem förklarar babbens lättretbarhet och preferenser för våldshandlingar:

  Babbens strumpor är alltid dyngblöta, vilket har en dämpande effekt på babbens sinnesstämning.

  Sopsäcken, pisscontainern och bajspåsen upptar större delen av babbens totala massa:

  Bajspåsen 85 %
  Pisscontainern 9 %
  Sopsäcken 5 %
  ”Hjärna” och nervsystem 0,1 %
  Övrigt 0,9%

  Nu orkar jag inte hålla på mer med babbens anatomi. Jag kan ju få mentala skador för livet. Jag sammanfattar resterande organsystem så här:

  ”Allt är förjävligt”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: