Birgitta Ohlsson (L) vill upplösa Sverige

INRIKES. Birgitta Ohlsson har meddelat att hon kommer att utmana L-ledaren Jan Björklund om partiledarposten. Intervjun nedan är från 1999. Vi riskerar alltså att få en partiledare som vill upplösa Sverige, men det kanske inte är någon större skillnad mot de andra i gänget…

-Pettersson funderar på om inte Birgitta Ohlsson passar bättre i Feministiskt initiativ, där finns det inga begränsningar på galenskapen…

 

26 thoughts on “Birgitta Ohlsson (L) vill upplösa Sverige

  1. häx bränningen som Svea Hovrätt pysslade med för 400-500 år sedan kanske var i Sveriges intresse, apropå pippi Ohlsson

  2. Hon är en häxa!

    Den 3 juni 2017 06:41 skrev Petterssons gör skillnad! :

    > Pettersson posted: ”INRIKES. Birgitta Ohlsson har meddelat att hon kommer > att utmana L-ledaren Jan Björklund om partiledarposten. Intervjun nedan är > från 1999. Vi riskerar alltså att få en partiledare som vill upplösa > Sverige, men det kanske inte är någon större skillnad mot” >

  3. Vore man Liberal och ville partiets bästa skulle jag vara mycket bekymrad. Denna spetsnästa mupp kommer ju att sänka partiet om hon får makten.

  4. Med sådana som Birgitta Ohlsson i partiet så behöver de inga ovänner. Är det inte andra gången hon försöker hugga ner sin partiledare?

  5. Det är fjollor som Birgitta Ohlsson, som förstör vårt land. Hur har denna toka hamnat i riksdagen?
    Men vad är alla dessa stollars mål, när landet Sverige väl är utplånat?

    • Du undrar hur denna fjolla har kunnat hamna i riksdagen? Jo, det är så illa att, henen – hönset är en av de bästa vi har. Vi har inga bättre tyvärr.

  6. Birgitta Ohlsson har sagt:

    ”Varje land ska avstå delar av sin nationella suveränitet. Genom en global rättsordning kan mellanfolkliga konflikter lösas fredligt.
    En världslag ska stiftas av ett demokratiskt valt världsparlament och hävdas genom världspolis.”

    Ett demokratiskt valt världsparlament…
    Prata om att inflationera bort demokratin. Våra 10 miljoner svenska röster väger lätt mot 1 miljard kinesiska.
    Vad händer med mångfalden om ett världsparlament ska styra allt väsentligt?
    Vad händer med den effektiviserande och vitaliserande konkurrensen?
    Vad vad händer med människans förmåga att påverka sin omedelbara omgivning?
    Vad händer med korruptionen när ett fåtal ska bestämma allt?

    Framtidens väg är inte den fascistiska väg Birgitta Ohlsson vill pådyvla oss.
    Framtidens ledord bör vara: DECENTRALISERING, DECENTRALISERING OCH DECENTRALISERING!

  7. Ja hon är ju en globalistisk skitstövel som vill lösa upp
    nationsgränser, och vad Svenska folket vill i denna fråga
    har ingen betydelse i den uppblåsta damens ögon.

  8. Liberal och globalist, moderat och globalist, vänster och globalist, feminist och globalist, center och globalist, socialdemokrat och globalist, Kd och globalist, miljöpartist och globalist. Som världen ser ut idag behöver vi en världsregering menar dessa fjollor. Alla sjunger dom globalismens lov, prisar alla projekt i dess namn, såsom EU, massinvandring, folkutbyte, en
    kommande världsregering , en militärmakt, ett ekonomiskt system, en världsreligion, en världsdiktatur med FN som säte. Det finns många påskyndare att detta i den globala sfären. Ju fler krig globalisterna kan skapa och hunger, social oro, inbördeskrig, nationers fall osv ju närmare
    en världsregering står vi.

  9. Grattis men Birgitta Olsson vid rodret så går gamla folkpartiet mot sin undergång-

    • Hon vill nog bara kapa partiet för att ha som egen plattform: egentligen BO/Birgitta Ohlssons parti. En egen variant av F!. Farväl gamla Folkpartiet, varför skulle du byta namn?

  10. Vi har idag två krafter som tillsammans, alternativt tävlar om att styra världen: Kapitalet och politikerna! Fatta, ni som är globalister och vill avskaffa nationalstaterna att ni vill i grunden eleminera den ena av dessa styrande krafter: Politikerna! Genom att avskaffa nationalstaterna så avskaffas politikernas verksamhetsarena. Kvar som styrande av världen blir då kapitalet. Och det är detsamma som att avskaffa demokratin! Hur svårt kan det vara?

    • Det borde dessa politiker få höra tills de fattar det, men de tror väl att de ska fortsätta att styra som en politisk elit…

  11. Birgitta Olssons häxbrygd består av tre huvudingredienser.

    1/ Feminism.
    2/ Globalism
    3/ ”Klimathotet”

    Garanter för att Birgittas visioner inte genomförs är bl a Trump och Putin alla personer som inser att demokrati inte är betjänt av ”politiska eliter”.

    Det politiska klimatet, ett maktmedel för despoter som inte respekterar demokratin och med manipulation vill styra över andras liv.
    https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/06/02/det-politiska-klimatet/

  12. Dom skulle frågat Israel eller Sverige istället. Hon är en klar zionist i min bok. Lycka till nu liberalerna, snart kanske ni har en partiledare som ser ut om en häst.

  13. Det är väl inte bara Birgitta Ohlsson, som vill lösa upp Sverige. Jag tycker det verkar som om hela sjuklövern har samma mål.

  14. Synd att marknadsföringslagen och konsumentköplagen inte gäller politiska partier. Folkpartiet (jag vägrar använda hittepåbeteckningar) är inte liberalt. De kanske var det i en forntid men de dagarna är för länge sedan förbi. Det finns inget parti förutom V(PK) som har en sådan okuvlig lust att pilla i andra människors liv.

    Det är de tillsammans med C som utgör den största faran för svenskarna då de av personlig vinning skulle kunna tänka sig att slå följe med SAP. Att göra Birgitta Ohlsson till partiledare skulle skrämma väljarna på flykten och därmed undanröja ett hot.

  15. Är hon svensk eller har bytt namn till Olsson.När kommer politiker som värnar om Sverige,jobbar för Svenskheten och Svenskarna.Jävla globalist.Mvh Adolf

    • Jag har tröskat igenom stora delar av tråden om henne på Flashback och fast hon inte alls ser svensk ut så tillhör hon officiellt ingen annan folkgrupp även om hennes man gör det.

    • Hon är svensk och född Ohlsson. Pappan kommunalpolitiker(och tydligen av bondestam) i Östergötland. Men hon är gift med en jude.

  16. Tyvärr, Birgitta. Du är inte min partiledare.

    Även om ditt parti nu mot förmodan, skull välja dig till det.

    Du och ditt parti var med om att genomföra och stödja DÖ.

    Där visade Liberalerna tydligt, att synen på demokrati och respekt för väljarnas röster inte var så viktigt.

  17. Perfekt timing med Birgitta Olssons utspel. Nu har Nya Moderaterna stor chans ta deras väljare, Högst troligt åker dem ut 2018. Perfekt. Bara Centerpartiet kvar, som övergivit miljön och landsbygden.

    • Ja dessa idioter förgör sig själva nu. Det är bara för Jimmy Åkesson att luta sig tillbaks i soffan och håva in röster.Det verkar vara en allmän hysteri och rädsla för SD som göra dom desperata.Fortsätt på denna väg så kanske vi slipper två-tre stollpartier i nästa riksdag

  18. Birgitta Ohlsson har bitit i sten med resultatet att hon bitit sönder sina tänder för all framtid.
    Fi, v eller Mp är kanske en möjlig framtid för hennes del.

Kommentera