France is no longer France19 responses to “France is no longer France

 • sawatercolors

  Det är ju fullt krig, men det attackerade sidan får inte ens försvara sig. Varför har polisen både här och i resten av Europa vapen som de ej får använda. Dessa kackerlackor vill ju dö som martyrer, så skjut ihjäl dom, men inte 1 vid varje upplopp utan 1,000 eller fler. Att de inte blir överkörda på gatorna är kontstigt. Upploppsmakarna förstör för 100-tals miljoner Euro varje gång dessa krigshandlingar sker, men grips någon gärningsman, och om någon grips, vad blir det för straff?

  Liked by 1 person

 • Hans Nilsson

  Finns det någon människa med vettet i behåll som kan påstå att detta går att komma tillrätta med? Jag påstår att det har låtits gå för långt. Kraftfulla insatser borde har gjorts för 40 år sen minst.

  Gilla

 • Nosferatu

  Många arabiska flaggor och en del allahu akbar. De bjuds in i Europa och visar sin tacksamhet.

  Inte förvånande att arabiska länder ser ut som de gör.

  Flockdjur är tuffa i grupp, fast konfronteras de en och en brukar de ta till lipen. Dags för det nu?

  Skicka filmen till våra riksdagspartier och be dem beskriva sina känslor.

  Liked by 1 person

 • Pettersson

  ”Det är bra att det finns gula fransmän , bruna fransmän och svarta fransmän. Det visar att Frankrike är öppet för alla raser under förutsättning att de inte blir för många. Ty då kan Frankrike inte förbli Frankrike. Förstår man inte det har man en hjärna som en kolibri.”

  Charles de Gaulle

  Liked by 1 person

 • Pica pica

  Är det svältande och traumatiserade familjer från Syrien vi ser i Frankrike och Europa här? Eller är det lata, bortskämda unga män från MENA som borde få arbeta ihop till det de förstör?

  Liked by 1 person

 • Kattsand

  En fransk politiker sa att vi fick lära oss leva med terrorism, gissar att det gäller etnisk-religiösa konflikter också.

  Gilla

 • Mm

  Vilket pack, och det vill fransmännen ha. De har valt det, alldeles frivilligt. När tröttnar poliserna och militären? När blir det ok att skjuta skarpt för att skydda befolkningen och sig själva och kollegor. Än så länge ger packet sig på poliser. Inbördeskrig i Europa. Våra politiker fattar inte att de leker med elden, snart har vi det här, men utan att ha militär. Tack PK, går ni först och ger nallebjörnar och blommor innan ni blir nerslagna och mördade. Vilket härligt framtid vi går till mötes. Detta våld händer just nu och det är inte på film.

  Liked by 1 person

  • Albert

   Skulle tro att en majoritet av den svenska befolkningen ännu har en ganska gedigen militärutbildningar bakom sig (åtminstone den manliga delen). Saknas bara utrustning.

   Våra politiker och den övriga s.k. ”samhällseliten” går inte att lita på längre då de sålt ut sig själva och hela landet till sina globalistiska gudar på Wall Street. De är heller inte kapabla att styra landet då de mest beter sig mest som handlingsförlamade fjollor.
   (När Annie Lööf kommer tillbaks från Bilderbergmötet, i Wallenbergs privatjet, skulle det inte förvåna om hon fyllt planet till bredden med glaspärlor, glitter och andra ”gåvor”).

   Ygeman är väl för närvarande det värsta skräckexemplet. Han som för 1,5 år sedan lovade att utvisa 80 000 personer som olovligen tagit sig in i landet, tack vare de öppna och obevakade gränserna…

   Kommer ihåg för kanske 25 år sedan då det kunde bli stora tidningsrubriker över hela landet då någon sett ett östeuropeiskt fordon utanför en militäranläggning.
   Detta var tiden innan skol/bilbränder, gruppvåldtäkter, saudiarabiska moskeér i varje gathörn. Också tiden innan stenkastande babianer tog över hela stadsdelar.
   Idag har vi oidentifierade, potentiella terrorister i snart minsta småsamhälle! Och ingen tycks bry sig!!!
   Efter EU- inträdet förlorade vi även vår egna politiska styrförmåga och de globala extremkapitalistiska drakarna kunde sakta ta över…

   Det politiska systemet måste göras om och demokratiseras i grunden så att även vanligt ärligt folk, med sunt förnuft får makt över landets utveckling.

   Svenskarna måste ta tillbaks sitt eget land!

   Liked by 1 person

  • Nosferatu

   Vi har det redan här och som en”fd gangster” sa i ett avsnitt av Dold. ”Det kommer att bli värre”

   Gilla

  • dave

   Det har varit ok att skjuta skarpt sedan dag 1.

   Liked by 1 person

 • Bhoman

  Grip vänsterextremisterna och ta av dom socialbidragen !

  Liked by 1 person

 • Rättsstravningsprojektet

  en massa snackbars, ISIS, skottpeng

  Gilla

 • naimlap

  Nu vid det senaste valet röstade majoriteten av ”grodätarna” fransoserna för detta ty de vill ha ännu mer av upplopp och annan skit. Så vi må inte beklaga dem utan sända dem våra lyckönskningar. Landet kommer att, gå framåt, industrin kommer att blomstra och turismen ökar. ”Vive la France”!

  Liked by 1 person

 • Jhonsson

  Och inte heller Sverige är vad det var för ca 25 år sedan.
  En förändring av stora mått men tyvärr inte till det bättre.

  Gilla

 • Mr Q

  Frankrike får idag lida för sin tid som kolonialstat. Många av alla dessa blattar,som idag vandrar runt i landet,och lever på sociala kommer från dessa länder.Att det sedan rusar in nya araber förvärrar ju det hela..

  Liked by 1 person

  • Ulli

   Man hade inte behövt öppna gränserna ens gentemot tidigare kolonialstater. Arabiska muslimer kontrollerade slavhandeln i Afrika under århundraden, inte har de öppnat sina gränserna mot Subsahara p.g.a. det inte.

   Liked by 1 person

 • iejasmines19

  tyvärr har Frankrike haft en rad presidenter med onda avsikter för landet-(((Hollande))) och den tidigare,Macron kommer fprtsätta försörelsen av landet,samtliga har haft en antivit agenda

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: