Dagens allahu akbar kommer från Kabul


Mer än 80 döda och cirka 350 skadade, en stor framgång för de mordlystna muhammedanerna, Under Ramadan dessutom, enligt David Wood så får dom extra ”poäng” när morden utförs under Ramadan.

FjärranÖsternRedaktören säger som vanligt: Islam, en sprängande religion!

Läs mer på TheSun


10 responses to “Dagens allahu akbar kommer från Kabul

 • Adolf Nilsson

  Öppna eran hjärtan skanderade Reinfeldt. Nu höjs röster för akbs avgång,det är bra att vi blir av med en kappvändare.När är dags att käbbel svetsarns avgång?Han behöver verkligen en kraftig timeout. Han behöver vila upp sig efter allt käbblande.Mvh Adolf

  Gilla

 • Jhonsson

  Även den enklaste, europeiske bonddräng visste redan på vikingatiden, att inavel inte förde något bra med sig. I Mena-land har man ännu inte förstått detta och kusingifte är helt OK. Följderna av sådant kan man se i filmen, som Pettersson visar.

  Gilla

 • Andreas

  Detta är fake news 🙂 de säger i slutet av videon 1/8 2013 sprängning av ett vapenlager.

  Gilla

 • assads bror med stor näsa

  Rllahu röv akbar

  Gilla

 • ?

  Dumma jävla muslimer. Ta er jävla profet och koran och kör upp dem i röven.

  Gilla

 • Stenbock

  Ramhadan har blivit en månad då vi civiliserade får passa upp speciellt,
  Läser som bekant många europeiska dagstidningar där man finner ett eller annan, lite av udda nyheter.I min gamla hemstad Berlin inträffar ju dagligen lite udda saker.De sista dagarna har det skett två olyckor i trafiken som är mer än udda.
  I slutet av förra veckan körde en arab rakt ner för trapporna till en U-bahnstation.Alla trodde det rörde sig om ett terrordåd då ovetande resande,på väg upp för trapporna möttes av bilen.Sex stycken skadade varav några svårt. I går var det åter så dags trots en tre meter bred infart till ett P-hus,var den allt för smal för en beduinska.Inte en dag i den staden,utan att dessa lyckosökare utmärker sig inte minst i trafiken:
  http://origin.hubber.me/wp-content/uploads/2017/05/potsdamer-platz-autofahrerin-ram-370×208.jpg?b34a6e

  Gilla

  • Stenbock

   Medan jag plitade ner min ovanstående kommentar,kom nästa svåra olycka upp.Denna gång var det en arab ur en av de mera kända kriminella familjerna som stulit en bil.Polisen som väl kände föraren,förföljde honom när han sökte fly med över 200 /kmh från förföljarna.Färden slutade när han obromsad körde rakt in i en
   högspänningsmast.Av tjyven liksom bilen blev det inte mycket över.
   Bilden från dagens Berliner Kurir:

   Gilla

  • naimlap

   Tyskland, har blivit merkelsifierat! Alltså ännu ett dumland likt vårt Svenstia. Nu kan dumdeutscher och dumsvenskar ta varandra i hand.

   Gilla

   • Kurt

    DumDeutschen som du kallar dem gå i alla fall ute på gator och torg och visa att de är emot skiten, medan Dumsvensken håller käft och vågar inte säga emot, till och med de Tyska grönas partiboss Säger öppet i TV (Han är själv Turk) Att passa det inte i Tyskland och vill man inte anpassa sig så ska man inte vistas i Tyskland detta sa han I ZDF i Marcus Lanz Show. Hos ”Dum” tyskarna nämna man i alla fall saker vid sitt rätta namn.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: