Tidning pudlar för framsida

I Lördags hade Malaysiska engelskspråkiga tidningen TheStar en framsida enligt bilden nedan.

Inrikesdepartementet i Malaysia har gett tidningen TheStar  sju dagar på sig att förklara varför åtgärder inte bör vidtas mot dem under tryckfrihetsförordningen , act 1984.

Upphävandet av dess utgivningstillstånd kan vara en möjlighet, meddelar  departementet och tillade att layouten på framsidan kan leda till förvirring bland allmänheten, ger upphov till missförstånd, och orsakar fördomar mot muslimer som kan kopplas till terrorism.

”De har också indirekt hånat religionen islam”.

The Star  har per extra omgående utfärdade en ursäkt för sitt ”dåligt omdöme”. Enligt  tidningen är deras praxis att på framsidan publicera bilder av muslimer som utför böner på den första dagen av Ramadan som ett tecken på respekt för den heliga månaden.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören undrar: Vilket Svensk media kommer att bli först med att be sina läsare om ursäkt för all ”fake information” som de försökt att lura i sina läsare?

FjärranÖsternRedaktören som nu skall ut o äta mat med några muslimska vänner är mycket väl medveten om att alla muslimer inte är terrorister, MEN nästan alla terrorister är muslimer!

3 thoughts on “Tidning pudlar för framsida

  1. vilka som är ägare till the Star är frågan-om det är samma grupp/folk som äger median i Sverige så är spelupplägget ganska klart och det är att hetsa grupper emot varandra malajer mot kineser,icke muslimer mot muslimer osv osv…….att ta makt genom ”divide/conquer” är taktiken.
    bra att man varnar (((the Star))) som är ute efter att destabilisera landet

Kommentera