15 thoughts on “En sammanfattning av Miljöpartists årsmöte

  1. Det där resterna av miljöpartets kongres det blev bara skit rätt utsakt

    Grönt skit

  2. Ha ha, men en biologisk process skall inte underskattas. Skit bidrar med prunkande iögonfallande grönskor men innehåller det för mycket kväve, så bildas ingen frukt. Alla partier producerar och sprider säkert en hel del kväverik ( ofruktbar ) mental skit, så det blir intressant se hur kväverikt MP producerar? Jag hoppas MP, V eller S inte bidrar till att ge Sverige stora svårigheter, som blir svåra att gömma i historien.

  3. Mycket bra sammanfattning, noshörningen har funnits i många tusentals år utan att gör skada, miljöpartiklarna har bara funnits i ett tjugotal år men har gjort oerhörda skador för vårt land, sparka ut dem!

  4. Haha. Men allvarligt, gödsel är en naturresurs, det MP(K) håller på med är att flytta luft och öka CO2-koncentrationen.

  5. Noshörningar är utrotningshotade, Miljöpartiet likaså. Noshörningen har funnits på vår planet i 60 miljoner år, Miljöpartiet bildades 1981. Jag tycker att vi behåller noshörningen.

    • Jag tyckte jag såg en del sosseskit som kom ut också.Löfven hade ju besökt dom.

  6. En knivskarp sammanfattning av Miljöpartists årsmöte som är lätt att förstå!

    • Mja, men jämförelsen var allt en skymf mot den arma noshörningen, som säkerligen icke skulle vara road av att figurera som symbol för detta vederstyggelsens anhang.
      Andreas 🙂

      • Därutöver råder det ingen tveksamhet om, vi är till fullo överens. 😉

Kommentera