Aron Flam – Vad får man skoja om i Sverige?

Jens Ganman intervjuar Aron Flam, komiker och enligt egen utsago ”antisocialistisk aktivist”. Aron Flam säger att man i SVT absolut inte får skämta om sossar, feminism och islamism, som exempel på det som SVT inte tål ger han Judepassen som var ett socialdemokratiskt förslag. 

Jens Ganman har varit med på bloggen tidigare. Läs HÄR. 

10 thoughts on “Aron Flam – Vad får man skoja om i Sverige?

 1. Finns det något roligt att se på i svensk television nu för tiden …..svar nej det skall anpassas till dom nya muslimerna i vårat land ….Därför är det bara skit på våran tv

 2. Skoja i Sverige………..nu skämtar ni……………..här är vi ”med våra öppna hjärtan” och glöm aldrig, vi är en humanitär global socialbyrå !

  • Lägg ner era ”utmaningar” och det omedelbart , ni är värre än huvudlösa, STOPPA NU !!!!
   Migverket jag menar det , ADJÖ !

  • Dom är inte helt dumma i huvudet asylanterna. De vet hur man skall handskas med fega dumsvenskar, det tog inte många timmar innan de hade upptäckt vilka fjantar det finns i detta ”land”. De kör sin föreställning och segern är asylantens medan di fege får öppna börsen. Här finns det pengar i överflöd. Bara begär och vi skall uppfylla alla er krav, bara ni är snälla och lovar att, inte slå oss för då blir vi ledsna. Manifesterar kräken.

 3. Skoja i Sverige?

  Det får naturligtvis bara riktiga PK-skojare göra.

  Vanligt folk ska bara hålla tyst. Om vad de tycker är kul och skoj.

 4. Jobb där man blev smutsig dvs brun och svart, kallade folk i usa för n-jobb, det var på 70-talet

 5. Man får inte skämta. Någon kommer bli kränkt. Tig still och håll tyst. Annars riskerar du att bli mördad. Är du vit så är det helt ok att bli mördad men om du kommer från MENA så är det heeeeeelt oacceptabelt.Vadå!!! mörda en neger är ju ett hatbrott som heter duga. Mörda en svenne och alla gäspar lite försiktigt och gnäller in i etablissemangsflödet att det var ju bara en Svensk. Inget att bry sig.

 6. Jag vet man får ” asgarva” och driva med muhammeds folk i Sverige, eller………..hur var det nu ……….?
  Fortfarande så har vi yttrandefrihet och ……personligen så känner jag inget hat men älskar och tycker om, svar NEJ !
  Mitt ord är undviker i alla sammanhang !

Kommentera