Kvinnonätverk bojkottar Almedalen på grund av rasism

DEMOKRATI. Nätverket Streetgäris säger nej till att medverka under Almedalsveckan i år. Orsaken är att nazister och rasister deltar i arrangemanget. Även Riksorganisationen för kvinno- och tjejjourer i Sverige, Roks, bojkottar Almedalen.

I april blev det känt att den nazistiska organisationen Nordiska Motståndsrörelsen, NMR, kommer att delta på Almedalsveckan. Nu väljer flera organisationer att inte medverka.

”Sverigedemokraterna har normaliserats vilket är skrämmande nog och redan där har det gått över vår gräns.” skriver Streetgäris styrelse på Instagram och förklarar vidare att de efter mycket eftertanke inte kan stå för vad som sker på Almedalen 2017 med närvaro av nazister och rasister.

– Det är beklagligt att en organisation som Nordiska Motståndsrörelsen får ta plats på något som för många representerar en plats som står för gemenskap och där det förs samtal om demokrati och utveckling, säger Farida Al-Abani, styrelsemedlem i Streetgäris. – Vi tänker inte stå för att dessa rörelser normaliseras.

Läs mer på SVT…

-Pettersson läser på Streetgäris hemsida StreetGäris är en intersektionell rörelse för kvinnor och icke-binära som stöttar, lär ut och inspirerar varandra genom empowerment (egenmakt), solidaritet och gemenskap. Vårt uppdrag är att vara en demokratistärkande, folk – och opinionsbildande rörelse som verkar för att utmana och omfördela makten i samhället.” och tycker det är lika bra att de stannar hemma.

Ser ni rubriken – våra olikheter är vår styrka! Jag ser inga olikheter, jag läser inte om några olikheter, de vill att alla ska vara lika, lika och enfaldiga som Streetgäris…de är rasister och gillar inte vita män.

34 thoughts on “Kvinnonätverk bojkottar Almedalen på grund av rasism

  1. Den föga attraktiva bild som visualiserar kjolregementets argumentationslystna värphöns är säkerligen representativ och visar här en satansnunna och en överviktig attacklesbian, vilka flankerar ett antal övriga ur den kalkonfeministiska begåvningsreserven som valt att avstå från Almedalsspektaklet.
    Vi tackar för detta och går snabbt vidare till nyheter av större relevans.
    Andreas 🙂

  2. De kommer nog inte saknas.

    Vad sa de nu på hemsidan ?

    ”Demokratistärkande”………vilka hycklare.

    Tänk att alla de som pratar så mycket om mångfald, alltid tycker att demokrati ska vara enfald.

  3. Där sköt man sig själv i foten så det heter duga. Vi står för demokrati men utesluter de demokratiska. En samling mentalt handikappade snackar om demokrati när de inte ens vet vad demokrati betyder. Konstigt.

  4. Lika bra de stannar hemma, som sagt förs det samtal om demokrati, något de inte vet vad det är.

  5. Ånej, det kan inte vara sant!? Nu måste vi ställa in hela Almedalsveckan! Buhuuuuuuuuuuuu! Gatuflickor 4-ever, puss o kram!

  6. Tittar på bilden och tänker genast, mitt fina barnbarn en fantastisk pojke……………..är det det här som väntar honom ?

  7. ”Sverigedemokraterna har normaliserats”?? Ja till
    skillnad från vissa kvinnogrupper som inte verkar
    till att bli normala, det verkar väldigt svart i denna kvinnogrupp
    på bild, då kan dom väl ägna sig åt att besöka någon
    Moske där kan dom väl ställa sina krav på ökat kvinnligt
    inflytande? Det blir säkert trevligare för dom andra besökarna.

  8. Är det styrka i Sverige att se ut som en från ett MENA-land…………?
    Ja det är tyvärr så……grattis svenska blonda flickor / kvinnor , ni har bäddat för detta !
    Bilden är deprimerande………….

  9. Streetgäris? Streetgirls skall det naturligtvis vara,(gatuprostituerad på svenska).Så vem skall nu serva våra politiker under denna vecka?

    När man läser om ”nätverket” på wikipedia får man intryck av att det rör sig om en sammanslutning för mentalt handikappade. Troligtvis startad bara för att kunna fiska bidrag…
    ”Idén till nätverket började med ett sms-meddelande från Ailin Moaf som skickades till Ailins vänner. Hon efterfrågade ett kollektiv som bara finns in the space. Inga möten och shit. Alla har sina egna redan. Men det finns fett tunga unga gäris/tjejer från ort till ort. Inkludering har sedan starten varit ett viktigt ledord i nätverkets arbetssätt. Syftet med initiativet är att erbjuda verktyg och metoder för att ta plats i det offentliga rummet samt skapa en ökad känsla av trygghet och tillgänglighet för alla.” Blaj, blaj, blaj blaj, blaj… https://sv.wikipedia.org/wiki/Streetg%C3%A4ris
    Bara bra om Gotland slipper dessa galningar!

  10. Rasfrämlingen Farida Al-Abani uttalar sig för nätverket Streetgäris.Ännu en av alla dessa importerade gapiga ockupanter som anser sig ha rätt att ta sig ton och kritisera vårt samhälle.Vårt land som gett dom ett liv och en fristad.Bottenlöst otacksamma och stöddiga. Fy fan,jag blir spyfärdig.

  11. Det är beklagligt att stora delar av vänstern och feminismrörelsen har blivit nyttiga idioter för islam.

  12. Ytterligare ett bevis på att sakargument är helt borta i dylika kretsar. ”Vi tjurar, stampar i backen & skriker tills vi får som vi vill!”
    Tre (3) års-trots någon?!?
    😂😂😂

  13. Hade dessa asfula skräniga skator haft ett jävla uns av förstånd, så skulle idioterna också veta vilka som ställer till ett helvete för våra kvinnor….

  14. Bättre att de fortsätter gå på gatan?

    Vem har byggt gatorna förresten?

  15. Som vanligt en skatteparasiterande organisation bestående av majoriteten svenskhatiska tredjevärlden avskräden. Rasister som vi helt sluppit, om inte politikernas frikostiga sponsrande av vuxna personers fritidsaktiviteter, hade ägt rum. Kan man inte själv betala sina hobbies, så ska ingen annan göra det heller, speciellt inte med vår välfärd. Våra skattepengar ska absolut inte missbrukas så här, för att förtrycka och håna de som med blod och svett betalat in dem.

  16. Vad har inte Mose och Stefan gemensamt `?

    LEDARSKAP.
    Mose ledde israels folk ut ur Egypten.
    Stefan blir utbuad på Sergels torg för sina obefintliga ledaregenskaper.

    Löfvén ska inte heller delta i Almedalen.
    Han prioriterar de nya socialdemokraterna på Järvafältet.

  17. Desto mer plats för oss…
    Och så slipper vi se dessa skräniga galna människohatande genus-neutrala linsluser till idioter i media…

  18. Vad skönt för dem som deltar i Almedalen.M a o ett antal skogstokiga fruntimmer iklädda rosa fittmössor mindre att reta upp sig på. Det tackar vi för. 🙂

  19. Nu har Farida Al-Abani återigen låtit bli att ta sin medicin.

  20. Vad de menar är antagligen att det finns risk för patriotism och det vill man inte konfronteras med.

Kommentera