Miljöpartiet har inget lärt, de vill ta emot fler asylsökande igen


INVANDRING. Miljöpartiet var med och stramade åt den svenska flyktingpolitiken rejält. Nu arbetar de gröna för att Sverige så snart som möjligt ska vara beredda att ta emot fler asylsökande igen. – Vi ska arbeta för att kunna få en mer human politik i framtiden, säger Maria Ferm, ledamot i MP:s partistyrelse.

När regeringen, där Miljöpartiet ingår, skärpte asylpolitiken kraftigt skapade det stora protester inom den gröna rörelsen och frågan har fortsatt att plåga MP sedan dess. Partiet, som säger sig stå för en öppen flyktingpolitik, hade innan valet lovat att inte göra det svårare för människor att ta sig till Sverige.

I samband med beslutet hösten 2015 lovade MP:s ledning att man skulle arbeta för att asylpolitiken skulle bli öppnare så fort som möjligt, så att fler flyktingar skulle kunna tas emot om det behövdes.

-Pettersson undrar vad det är för fel på MP och andra. Det finns inget humant i att hjälpa ett fåtal relativt rika migranter som har råd att anlita flyktingsmugglare i Sverige när vi kan hjälpa mångdubbelt fler för samma pengar i fjärran land.

Professor Hans Rosling: Jimmie Åkesson (SD) har haft rätt hela tiden…


60 responses to “Miljöpartiet har inget lärt, de vill ta emot fler asylsökande igen

 • jockfall

  Hur många invandrare har Marie Sperm i sitt gästrum?

  Gilla

 • Jhonsson

  Bra att Mp verkligen jobbar hårt för sin egen undergång.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Såvida den gravt desorienterade Maria Sperm och hennes gelikar önskar föra en mer human politik i framtiden, borde de skänka en tanke åt alla de brottsoffer som via deras globalistintriger slängts som föda åt de importerade vilddjuren, samt rannsaka sina sjuka samveten ifråga om de förluster, det lidande och de dödsfall de i egenskap av yrkeskriminella clowner och samhällsomstörtare skyldiggjort sig till.
  För varje brott som begås mot en oskyldig medborgare står en ansvarig politiker som medbrottsling och yvs över den vardagsterror som producerats. Icke sällan definieras vederbörande som miljöpartist.
  Andreas.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Maria Ferm kan inte skylla på någon diagnos.

  Hon är bara som hon är. Men varför blev hon politiker?

  Naturligtvis kunde hon bli politiker i MP. Vart annars?

  Stackars svenskar……………

  Gilla

 • Lena

  MP , invällare eller in- hemska den generation som sympatiserar med era villfarelser , de betér sig så här ouppfostrat.
  Släng ut slynglarna, då kanske eventuellt att de förstår !
  http://iotakt.se/snorungar/

  Gilla

 • Jenny

  Alice Bah Kunde och Gustav Fridolin bor i svenska områden. Varför bor inte folk som vill ha hit invandrare i invandrartäta områden? De tar avstånd från Sverigedemokraterna. Är de rädda att det bor många sverigedemokraterna i invandrartäta områden?

  Gilla

 • Tobbe

  Det är klart att Muslimpartiet har kvar sin agenda, tro inget annat bara för att de tillfälligt laddat om.

  Gilla

 • Levande tro

  Jag tror inte på Gud, men nu får man verkligen be för att opionssiffrorna håller i sig till valet 2018 och att dessa muppar åker ur riksdagen med dunder och brak, men Förmodlingen så får de väl symtatiröster och hänger kvar , så det gäller att be utav själva fan

  Gilla

  • valentin

   Har hon rökt på igen?

   Gilla

   • naimlap

    Henen – hönset är inte i behov av någon stimulantia hönan är så av födsel och dåliga vanor. Jag skulle hellre vilja klassa hen, som en redig swinja. Icke mottaglig för någon sort av upplysning, studier, eller självbevarelsedrift . En dödens apostel för svenskingarna. Ett mer självmordsbenäget folk än dumsvenskarna finns inte trots hård konkurrens från musses sida. Leder de nu ligan pro capita. Så alla ni 87; or de s.k. dumsvenskar, sträck på er yvs över er placering.

    Gilla

   • Mimi N.

    Hon är kokainist.

    Gilla

   • Lena

    Mimi N.
    Då lär hon ha många leverantörer att välja från.
    Sverige idag !

    Gilla

  • Lena

   Det svindlar framför mig när jag tänker på att våra skattepengar betalar en sådan………………………

   Gilla

 • Grune

  Det som den s.k. regeringen i Sverige sysslar med har ingenting med humanitet att gör, nej långt därifrån. De som tar sig hit genom att betala hundratusentals kronor till smugglare har det likadant här som i sina hemländer, förutom att de inte behöver betala ett enda öre från egna pengar och att de blir behandlade som gudar av idioterna i regeringen.

  Gilla

 • Lena

  Legaliserad korruption…………svar JA !


  ( efter cirka 41 minuter)
  I mitt tycke en MYCKET intressant film !

  Gilla

  • Lena

   (Hela filmen är intressant, dock ”legaliserad korruption kommer ungefär där.)

   Gilla

  • Tussilago

   Lena
   Spännande, den får jag se ikväll när solen gått ner 🙂 ska passa på att vara ute nu när muhammedanerna inte orkar röra på sig så mycket ; -) önskar en trevlig lördag!
   Mvh. Tussilago

   Gilla

   • Lena

    Tack Tussilago och njut nu av det vackra Sverige, så vackert när muhammedanerna inte syns eller hörs !
    Önskar en trevlig helg till dig också !

    Gilla

 • Hönsmamman

  https://www.google.se/amp/m.huffpost.com/us/entry/us_569f9194e4b0a7026bf9a4e7/amp
  Kokain gör att hjärnan äter upp sig själv.

  Antingen fanns det inte mycket från början eller så har en del försvunnit. Kan vara både och:

  http://www.expressen.se/kvallsposten/mp-politikern-missbrukade-kokain-i-tva-ar/

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  M Ferm vad har hon Rökt? Det är som svetsarn lever i en bubbla och har ingen aaaaaaning vad är det som händer i verkligheten. Dom är under 4% vem bryr sig.Mvh Adolf

  Gilla

 • Stenbock

  Som ni kanske upptäckt i pressen pågår på Sicilien s.k. G7-mötet. En grupp som består av särskilt utvalda nationer.Dessa tror sig regera världen, och fattade sina beslut tidigare år enhälligt. I år är det annorlunda, med Trump vid bordet,går det inte lika lätt att manipulera befolkningen.
  Merkel som är van att få sin vilja igenom,är sur som en Citron när nu USA slopar det s.k. Parisavtalet om miljöåtgärder.Inte nog därmed Italien sökte med sin långa skrivelse,förmå de andra 6 länderna,att taga emot de för närvarande (men dagligen ökande) 200.000 afrikanska niggrarna som anlänt med EU-färjorna.Detta satte också USA stopp för,och hela mötet tenderar nu att helt misslyckas.
  En bild i Berliner Morgenpost visar upp Trump,en sur ”Mutti” och några av hennes europeiska knähundar:

  Gilla

  • Lena

   Hon är så skrämmande och otäck, fick häromdagen av en annan svenska höra ….”merkel är en kvinna som jag beundrar”, nu ger jag upp !

   Gilla

   • Tomas

    Ge aldrig upp! / T

    Gilla

   • Lena

    Tomas
    Hoppas att inte göra det, ”ge upp”, dock det är på tok för många särskilt svenska kvinnor som har helt tappat självbevarelsedriften, de skrämmer mig då jag står med ”fötterna på jorden”.

    Gilla

  • Grune

   Många fler Trump tack.
   Han verkar vara den enda ledaren på jorden som fattar att islam är en livsfarlig kult. Mycket värre än vad t.ex. K.K.K. någonsin varit, som folk var livrädda för.

   Gilla

   • Kurt

    Grune
    Trump är en lakej av den Ryska maffian. Du som beundra honom, Jag undra om du skulle beundra honom fortfarande om han kapade din välfärd eller sjukförmåner som sjukpenning fri hälsovård mm. Ha du råd att bekosta din framtida sjukvård?

    Gilla

 • B Bäver

  Man säger att knark dödar hjärnceller, konstigt att man då kommer att tänka på Maria Ferm. Även om S innehåller en massa pladderhattar, glöm inte att det var päronenen (M) kallas Reinfeldt och MP som ställde till röran vi har nu. MP ut ur riksdagen

  Gilla

  • Mia

   Alkohol går också hårt fram med hjärnceller.
   En alkoholist har förlorat en hel del av dessa.

   Gilla

   • dave

    Du har fel som vanligt ”Mia” Alkohol påverkar hjärnceller endast tillfälligt. Pk påverkar permanent.

    Gilla

 • Tussilago

  Är detta tilltag rimligt? Blir världsläget, överbefolkningen av vår jord, verkligen någonsin bättre bara för att vi flyttar på människor?

  Gilla

 • introvert

  Miljöpartiet, en intellektuell inavel. IQ nivån sämre än förskolebarnens.
  Matematik funkar inte alls och de dom säger sig jobba för miljön är verk-
  ligen eftersatt då massinvandring betyder massförstörelse, en icke naturlig
  folkökning. De eftersträvar att Sverige ska vara ett u-land om ett årtionde.
  Alla ska ha det lika dåligt. Denna grön-röd-bruna röra!

  Gilla

 • eva

  Har MP aldrig ställt sig den fråga som borde relevant ur deras perspektiv: hur påverkar invandringen miljön?
  Hur pass känslig är naturen på våra breddgrader för ökat befolkningstryck, vattenförsörjningen, sophanteringen, matförsörjningen?
  Har man från det partiet överhuvudtaget gjort någon utredning utifrån sådana aspekter?
  (Mitt eget svar är: förmodligen inte och finns det är det gömt i någon byrålåda någonstans).

  Gilla

 • Blodsven

  MentalsjukaPartiet tappar väljare, men inte fan begriper dessa idioter varför. Är jag i och för sig jävligt tacksam för…

  Gilla

  • eva

   Men en del av dem de tappat går till F! och andra till V. Är det något att glädjas över?

   Gilla

   • Blodsven

    Det kan lika gärna vara önsketänkande från Fi och V, samt fulmedia. Det sista offret som avled i Stockholm var ju aktiv miljöpartist, så förhoppningsvis har ju några tillfrisknat och inser vad som sker i samhället…

    Gilla

 • Kommendanten

  Mp tillika Muslimska partiet är inget annat än ett gäng utopister.

  Gilla

 • OPete

  Men enligt Maria Ferm kommer svenska folket inte ha något emot en ökad flyktinginvandring om bara mottagningssystemen fungerar. Då kommer stödet för ökad invandring vara stor, menar hon. Trodde inte man kunde bli så skadad i skallen när man läser detta ! Tyvärr verkar det finnas några få % med detta grava handikapp. Är dessa individer även blinda och döva när man inte tar in sig vad som händer i vårat land och även övriga länder ???

  Gilla

  • Tussilago

   Hon är ju inte riktig i kolan!!! I senaste undersökningen vill Svenska folket ta emot MINDRE och viljan till mindre migranter har dessutom varit stadigt växande sen länge….

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Instämmer med ossie.Om Sverige går under vem fan skall hjälpa hela Världen? Vad gör MP Då? Dom flyr ju för sina liiiiv, när flyr Svenskarna?Humanitära stormakten ,feminist regering,käbbelnazister vad skall dom ta Vägen? MVH Adolf

  Gilla

  • Grune

   Sverige ville vara en HUMANITÄR STORMAKT. Det blev precis tvärt om, Sverige är idag det land i världen som är minst humanitärt.

   Gilla

 • Hönsmamman

  Maria Ferm.
  Är det utrett hur narkotikamissbruk påverkar hjärnans förmåga?

  Hon vill strypa kärleken till sitt eget parti? Ser ut som hon lyckas?

  Varför flyttar hon inte bara till Afghanistan själv?

  Gilla

 • ossie

  Vi kan aldrig få nog av bilbränder, rån, våldtäkter, stenkastning, terror, islam och annat som inte tillhör ett civiliserat samhälle för att inta tala om bostadsbristen. De som röstar på S eller MP vill förgöra vårt land.

  Gilla

  • Ståfräs

   Du glömde brist på Koranskolor. Däremot lär det inte bli brist på platser på våra fina universitet, eftersom det kräver att det inte är tomt bakom pannbenet.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: