Poliser attackerade med stekpannor

ZIGENARE. Situationen urartade när fyra poliser skulle gripa en man i ett läger för EU-migranter i Uppsala på torsdagskvällen. Polisen var på platsen vid 20-tiden för att leta efter en man som stoppats tidigare under dagen och gjort sig skyldig till våldsamt motstånd och försök till våld mot tjänsteman. Mannen ska bland annat ha kört ett avställt fordon med obetalda parkeringsböter på över 370 000 kronor.

– När en polispatrullen ska gripa mannen går ett tiotal personer går till angrepp mot de fyra poliserna – man slänger sten, tallrikar och stekpannor, säger Christer Nordström, presstalesperson vid Uppsalapolisen.

Poliserna begärde hjälp. – En polisbil som kom som förstärkning voltade. Två poliser har förts till sjukhus, säger Christer Nordström, presstalesperson vid polisen.

-Pettersson förstår inte. Två personer är gripna men det var ett tiotal som attackerade polisen. Varför är inte alla gripna och lägret rivet?

Troligtvis slutar detta med att zigenarna som kastade sten, tallrikar, knivar och stekpannor får skadestånd för att de blev störda i middagen…

UNT.se

Det är som en film av Helan och Halvan

 • Zigenare stoppas av polis när han kör avställd, oförsäkrad bil
 • Zigenaren lyckas fly
 • Polisen får syn på samma zigenare, i en annan, oförsäkrad bil
 • Zigenaren lyckas åter fly
 • Polisen åker till zigenarlägret, hittar mannen och försöker gripa honom
 • Polisen angrips med stekpannor och andra tillhyggen
 • Polisen kallar på förstärkning
 • Polisbilen med förstärkningen voltar, blir liggande på taket med poliserna hängande upp och ned
 • Zigenaren lyckas fly en tredje gång…

 

 

26 thoughts on “Poliser attackerade med stekpannor

 1. Det är här kristna/katoliker disskrimineras jämfört med islam och muslimer.varför det är såfan orättvisa i svergie och imot andra relgioner utom islam är en gåta?pengar från arabländerna är enda som kommer till huvudet.

 2. Jag är trött, jag är arg.
  Hur är de skapta? Varför ger de sig på svenska poliser i Sverige?
  Hur respektlösa är det mot oss alla, oss medborgare, de lagar vi följer, de myndigheter som ser till att lagar följs.
  Kan de göra så här i länder de kommer ifrån? Eller vet de så väl att här i vårt land händer det inget.
  EU eller inte, det är i vårt land det händer, då måste vi se till att visa vad som råder.

  Nu måste de få ett slut, görs inget nu så blir allt värre.

  En man som är skyldig staten så stora pengar, varför har han inte stoppats tidigare? Summan kom ju inte på en gång, den har växt och växt, och det måste myndigheterna ha sett. Vem är det fel på, våra myndigheter, våra lagar?

  Alla dessa personer som nu fanns i ”lägret” som de troligen bara tagit för sig, rensa bort dem, skicka hem dem alla, även kvinnorna med stekpannor. Stekpannor ska användas på annat sätt, än som de nu gjort.
  I ett land de gästar, och ge sig på landets lagliga representanter.
  Kanske låter mina ord märkliga, men jag finner inte de rätta för min besvikelse att det ser ut som de gör.

  Jag är upprörd. Upprörd att de får stanna kvar efter den här händelsen.

  Samt är jag övertygad om att dessa stora pengar som en av dessa män som är på ”besök” i vårt land, dragit på sig, kommer aldrig någon få se något av.

  Tyvärr så har jag blivit mot mycket och det här är en sådan sak.
  Idag när jag gick förbi en tiggerska i vårt centrum, så kände jag ”stekpanna” det är inte klokt, ibland känner jag inte igen mig själv.

  För varje händelse så späds det på, nästan så jag känner mig oroad över mig själv.
  Skicka hem åtminstone dessa personer som uppförde sig så.
  Önskar att myndigheterna sätter ner klacken.

  Går pratet så här – I Sverige kan man göra som man vill, gör de det, då blir det troligen ännu värre, och vem drabbar det?

 3. Det kostar att ha zigenare, nu börjar de lära sig av araberna hur man beter sig i Sverige.
  I Rumänien hade det aldrig gått, där hade de fått rejält med stryk.

 4. Dessa stackars poliserna måste, nu efter rom-registret, säkert gå på tå för att inte handla ”fel”, så staten alltså vi inte ska behöva betala YTTERLIGARE ”vite” för fel behandling….
  Fy 17 för att vara polis idag & förmodligen OTROLIGT toppstyrda dessutom!

 5. Ja man kan ju bara skratta ,Dan Eliasson har bara kommit halvvägs i sin omorganisation av kåren och polisen beter sig som byxrädda små barn men komiska inslag .hur ser det ut när han är helt färdig må tro?
  Dax att kalla in militären

  • Ja militärens uppgift är ju att skydda befolkningen och att stoppa en invasion

 6. Det är nog inte bara polisledningen som fallerar, verkar som konstaplarna har nerverna utanpå kroppen vid utryckning.
  Nästa gång skicka en insatsstyrka i full mundering!

 7. Usch sådana rasistiska poliser! Att inte vara tillåtande för brott från viss folkgrupp visar på polisens diskriminering av zigenare.

 8. Häromdagen blev en massa Ziggisar tilldömda
  skadestånd för att dom blivit registrerade, men att döma
  dessa natursvin för att dom lämnar berg av sopor efter
  sig var fan dom drar fram, det har inte pellejönsarna i
  rättssystemet stake till ? Varför styrs landet Absurdistan
  bara av mähän?

  • Även de som fanns med i registret på grund av konstaterat eller misstänkt brott?

 9. Det är ju inte någon direkt nyhet! Jag vet inte för vilken gång i ordningen som polisen skall göra ett fysiskt ingripande och det blir ett praktfiasko! Helt och hållet för att dom underskattar vad som kan hända och som också händer. Vid såna tillfällen backar dom och får ännu sämre rykte och aktning! Och buset får framgångar vilket stimulerar till att försöka igen! Om dom istället hade satt hårt mot hårt och hotat med vapen så hade dom lyckats dels med uppdraget och dels fått ett bättre renommé! Jag drar slutsatsen att det helt enkelt finns en given order uppifrån att gå mjukt fram med just muslimer!

 10. zigenarna tyckte väl att de små poliskvinnorna borde laga mat till sina familjer stället för att va ute bland blattar på stan och bara köpa hämt pizzor av kurder och araber… Polismannen Tore Hedin skulle låtit ouppfostrade zigenarna bussats till duscharna (krematorium)
  http://murderpedia.org/male.H/h/hedin-tore.htm

 11. Polisen har ju inte heller råd att registrera individerna som kastade sten, tallrikar, knivar och stekpannor eftersom polismyndigheten då måste betala dryga böter på 35 000:- SEK per person.

  Höjd ersättning till alla registrerade romer

  https://unvis.it/aftonbladet.se/nyheter/a/840g1/hojd-ersattning-till-alla-registrerade-romer

  Det skulle ju innebära ytterligare nedbantning av polisens resurser t ex på polisens redan hårt nedbantade fordonspark …

  http://left4photo.com/uploads/3/8/7/1/3871576/5795496.jpg

 12. Och ändå fylls pk-media med snyfthistorier om hur synd det är om dessa ärliga stackare som bara tigger för brödfödan. Nu får dom säkert skadestånd för att polisen trakasserar dom. När ska folk vakna och se verkligheten?

  • Det går inte att, väcka en zoombie till liv ty de är levande döda. Svenskingarna måste berövas makten till att, få regera. Då de har i mångt och mycket visat att, de totalt odugliga till att, regera ett land. Kling o Klang ligger på samma nivå. I Malmestan angav de varandra för visad ringaktning av musse. Stollarna är ute och langar korv med bröd, bjuder på saft med måkakor. När sedan drar ihop sig blir de så rädda att, de kör i diket. Nej, la oss synge en lille dansk vise om den dumme og feje rövslickaren Svenne og hans kone hulda swinja.
   I rövens have har vi rövehul og frikadeller tjenern slasker rundt og hyggafiser alt vad de spiser är till rimlige priser.

Kommentera