Malmö spar på handikappade och slösar på…


SKATTER. Det mångkulturella konkursmässiga kalifatet Malmö får 5,4 miljarder av landets övriga skattebetalare för att inte gå i konkurs. Malmö styrs av de röd-gröna, som satsar på ”kultur” och spar på funktionshindrade.  Ni får själva räkna ut vilken sort kultur det satsas på. Låt det sjunka in…

Lagen om Stöd och Service till vissa funktionshindrade (LSS)

Lite gratisreklam för Nimas bok ”Därför är mångkultur förtryck”


21 responses to “Malmö spar på handikappade och slösar på…

 • Stenbock

  http://imgl.krone.at/Bilder/2017/05/25/Aufruhr-ueber-Gratisaktion-fuer-Burkini-Traegerinnen-Am-Wiener-Badeschiff-story-571179_630x356px_b6bc449a72ea7d7b191cebf61abddd63__badeschiff_jpg.jpg:
  Från dagens Krone:
  Rena motsatsen har Wien satsat på. I deras simmande badskepp vid Donau,har man nu för att hålla araber och annat pack borta,beslutat att alla bikiniklädda damer erhåller gratis inträde,och får nyttja poolen så länge man vill !!! Hur de tältklädda reagerar kan vi alla föreställa oss……

  Gilla

 • ossie

  Detta är sossepolitik av idag. Välfärden är snart totalt raserad.

  Gilla

  • Joy

   Det var också alliansens politiska uppdrag, glöm aldrig det! Det var tydligt redan i valet då alliansen tog över, men folk verkade döva redan då.

   Gilla

   • Jenny

    Vi får inte glömma allt negativt som Alliansen gjorde för Sverige mellan åren 2006-2014. Sverige blev ett annat land under de här åren. Många som har rätt att rösta idag har dåliga kunskaper och saknar djupa kunskaper om det svenska samhället.

    Sen tror jag många har gett upp. De tycker att det spelar ingen roll på vad röstar på – allt är lika dåligt i alla fall.

    Gilla

   • Jenny

    Många har dåliga kunskaper i svenska –
    ska det vara. Jag tror att det är ett stort problem att många som har rösträtt har så dåliga kunskaper i svenska.

    Gilla

 • Maria

  Malmö stad må spara på detta. Men de flesta som bor på dessa boenden har pga sin livssituation aldrig kunnat arbeta med ett vanligt arbete och är därför beroende av diverse bidrag. Lite skillnad om allmännyttan höjer hyrorna för arbetare som betalar skatt. Nu blir det bara en annan instans som får höjda kostnader vilket i slutändan betalas med skattemedel… Hur tänker man… ja visst ja de handlar ju om politiker…

  Gilla

  • naimlap

   Vi må betona att, det gäller i allra högsta svensk politiker då det stora flertalet av dessa är berövade all tankeverksamhet.

   Gilla

 • Jhonsson

  Invällarna från Mena-länderna har väl inte något med kultur att göra?

  Gilla

 • Ulli

  Varför pratas det alltid om mångkultur när det handlar om islamisering!?
  Islam är en monokultur som inte tillåter något annat vid sin sida.
  Med Islam är det slut med mångkultur.

  Gilla

 • Jenny

  Åren 1991-? kommer att bli ihåg kommen som åren de svenska politiker bytte ut sin befolkning. De kommer att stå i historieböckerna att före 1991 bodde det svenskar i Sverige och utövade svensk kultur. Sen byttes befolkningen ut mot invandrare och ett nytt Sverige skapades. Vad är det nya Sverige? Bråk mellan olika etniska grupper? Lönedumpning? Skola som inte funkar? Eller något annat?

  Gilla

  • Ulli

   Det började i stora mått redan 1980, under åttiotalet kom från Iran runt 100’000 och Irak runt 50’000 till Sverige.
   Andra länder, senare och tidigare invandring och senare anhöriginvandring till dessa inte medräknade.

   Gilla

   • Jenny

    Fast efter 1991 blev det så många att svenskar var tvungna att flytta utomlands på grund av invandring – många svenskar blev arbetslösa på grund av invandring. Efter 1991 har invandringen på verkat samhället negativt – skolor och socialkontor har rasat ihop. Som jag ser det blev invandringen för stor efter 1991.

    Gilla

 • Jenny

  Jag känner så sorg över Sverige. På 70- och 80-talet var Sverige ett fint land. Sedan 1991 byter svenska politiker ut den svenska befolkningen mot invandrare. Politiker tar hit invandrare som får jobb genom åtgärder eller för att de accepterar en låg lön och en dålig arbetsmiljö. Det är redan många svenskar som bor utomlands och de kommer förmodligen bli flera.

  I samhället diskuteras aldrig att politikernas politik har lett till att många svenskar inte har möjlighet att bo i sitt eget land. Man diskuterar gärna andra folkgrupper som inte har kunnat på i sitt eget land och utöva din kultur. Men vi svenskar? Det diskuteras inte! Det verkar som politiker tycker att det inte finns någon svensk kultur och att alla i hela världen kan bli svenskar. Sverige ska ha öppna gränser och släppa in folk för att alla hela världen har rätt att bo i Sverige och bli svenskar. Men när vi i Sverige blir arbetslösa på grund av invandring eller utbrända på grund av invandring, då är gränser stängda för oss… Schweiz, USA, Australien, Kanada.

  Om Sverige ska så himla öppna gränser, då måste väl alla länder ha det om de ska funka? Alla länder måste väl ha samma frikostiga bidragsregler och hjälp till jobb för att de ska funka? Som det Nu är har etniska svenskar ingenstans att ta vägen när invandrare ska jobba i Sverige. Etniska svenskar ska titta på när invandrare jobbar eller serva invandrare i skolan, bården, socialen.

  Gilla

  • Ulli

   Nedgången började på allvar redan 1980. Redan under 80-talet upplevde jag själv, familj och vänner otrevliga saker, bl.a hot och misshandel vid ett flertal tillfällen.
   No-go områdena i Sthlm började växa fram redan då. En god vän till mig som enda svensk i ett bostadshus i Jordbro blev misshandlad flera ggr. och tvingades flytta hem till föräldrarna igen.

   Gilla

  • Joy

   Anhöriginvandringen var ett bedrövligt tilltag! Hela klaner kom och ligger i fejd med varandra i Sverige, för att bara ta ett vansinnigt exempel som klubbades i riksdagen efter diskussion. Alf Svensson från kd ansåg det vara ynkedom att inte frakta hit hela släkten. Det glömmer jag aldrig! Hur en politiker kan vara så spydig i tonen och ändå se sig i spegeln!

   Gilla

 • Jag

  Det börjar koka mer och mer när Svenskar upptäcker ”sanningen” om invällarpolitiken.

  http://m.vk.se/2013912/ingen-ska-fa-ga-fore-i-bostadskon

  Bra! SD lär få många välförtjänta röster 2018

  Gilla

  • naimlap

   Det betvivlar starkt. Du glömde en viktig sak vi befinner oss långt ute i periferin ute i Europas tassemarker där det ej finns vett eller sans. Där dumheten tillåts regera, fegheten får representera kuraget, Storhetsvansinne är statskonst och laglösheten är rättesnöret. Svenstia är ett unicum bland alla nationer där man kör sina slogan.
   Hjälp dem mera så att, de kan bli flera! Ju sämre desto bättre!

   Gilla

   • Lena

    Ja visst leder Sverige i galenskapen för tillfället men det finns exempel fruktansvärda sådana från kommunistländerna !
    GLÖM ALDRIG !

    Gilla

 • Adolf Nilsson

  Konstigt att det finns utlänningar som är mer mån om Sverige än etniska svenskar.Skall utlänningar rädda Landet? MVH Adolf

  Gilla

  • Tussilago

   Ja det verkar inte bättre… Det är de få tappra som vågar sticka ut hakan och som AFA, EXPO, RESEARCHGRUPPEN EXPO, SI (ny åsiktregistrerare) m.fl inte kan kalla nazist, facist, rasist som vi måste följa, och de visar vägen mer än väl, med stolthet, högburna huvuden och raka ryggar! 😊

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: