Afghanska hannar misstänks för grov våldtäkt och olaga hot på en gräsmatta i januari


INVANDRARVÅLD. En afghansk hanne, 18, och en afghansk minderårig, misstänks ha våldtagit en kvinna i Arlöv 13 januari i år. Våldtäkten ska ha ägt rum på en grönyta mellan E22 och Rapsvägen.

18-åringen ska enligt åtalet ha tryckt ner kvinnan med hjälp av sin kroppstyngd, och sedan med hjälp av sin medbrottsling slitit av henne kläderna på underkroppen. Han ska sedan ha våldtagit kvinnan grovt, gärningen ska enligt åtalet ha pågått i minst en och en halv timme. Den misstänkte 18-åringen är herr Qais Omarzai, född 1999, med tolkbehov på pashto och medborgare i Afghanistan.

Den andre misstänkte gärningsmannen påstås vara under 15 år och kan därför inte åtalas, han tas nu om hand av sociala myndigheter. Han har tolkbehov på dari.

Ur åtalet. 

GROV VÅLDTÄKT: Qais Omarzai har tillsammans och i samförstånd med en underårig medgärningsman genom våld bestående av att de har slitit av målsägandens kläder på underkroppen, hållit fast henne på olika sätt och lagt sig på henne och tyngt ner henne med kroppsvikten så att hon inte kunde komma loss tvingat NN3 till samlag samt till att företa och tåla andra sexuella handlingar som med hänsyn till kränkningens allvar är jämförliga med samlag.

De andra sexuella handlingarna har bestått i att målsäganden har företagit orala samlag på Qais Oarzai och den underåriga gärningsmannen, att målsäganden har fått tåla att den underåriga gärningsmannen fört in ett finger i hennes vagina samt tåla att Qais Omarzai har genomfört anala samlag med målsäganden, eller i vart fall tryckt sin erigerade penis mot hennes anus.

Det hände den 13 januari 2017 på en grönyta mellan väg E22 och Rapsvägen i Arlöv, Burlövs kommun. Brottet bör bedömas som grovt eftersom fler än en förgrep sig på målsäganden, fler än en deltog i övergreppet och Qais Omarzai och den underåriga medgärningsmannen visade särskild hänsynslöshet eftersom övergreppen genomfördes utomhus på vintern under i vart fall en och en halv timme. Qais Omarzai begick gärningen med uppsåt.

OLAGA HOT: Qais Omarzai har hotat NN 3 genom att säga att han skulle döda henne om hon pussade eller knullade någon annan. Det hände den 13 januari 2017 vid en grönyta mellan väg E22 och Rapsvägen i Arlöv, Burlövs kommun. Hotet var sådant att NN 3 kunde förväntas känna allvarlig rädsla för sin personliga
säkerhet. Qais Omarzai begick gärningen med uppsåt.

Det yrkas att Qais Omarzai utvisas från Sverige och förbjuds att under 10 år återvända hit enligt 8 a kap 1 § och 8 § utlänningslagen (2005:716).

Malmö tingsrätt B 363-17

-Pettersson säger utomhus, i januari, i minst 1,5 timme, på en gräsmatta. Det beror nog på socioekonomisk effekter…


19 responses to “Afghanska hannar misstänks för grov våldtäkt och olaga hot på en gräsmatta i januari

 • Jhonsson

  Kan inte de kvinnliga godhetsapostlarna hos FI hoppa in och ställa sig till förfogande?

  Gilla

 • Mr Jordan

  Vet inte vad det är med mig, på sistone har jag nästan börjat att förespråka tortyr som straffmetod. Bara ta en skåpbil och köra iväg fanskapen till en enslig stuga i skogen och ösa på. Det är då fan, vilket land Sverige blivit! Ok, utvisa honom i tio år då och landsförvisa de lama kräken som styr i regeringen, på livstid.

  Gilla

 • Pica pica

  Vi kan nu se fram emot en lugn månad då Ramadan startar i morgon. Då ska de troende avhålla sig från att äta och dricka och inte ha sex under solen.

  Gilla

 • Torleif

  Charmknuttar.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Kastrera fanskapen med en slö morakniv omedelbart.

  Gilla

 • Jhonsson

  Rätten tycker säkert att några timmars samhällstjänst kan räcka. Det är ju så synd om dem och så saknar de förstås sin mamma.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Förr, nu pratar vi bondesamhälle, då gällade man våldtäktsmän. Kanske skulle vi ta upp den sedan på nytt.

  Gilla

 • Jhonsson

  Stängda gränser är det enda, som hjälper. De som redan är här, kan skickas hem igen.
  Löfven säger att de skall jobba i vården och rädda den från kollaps. Nja, jag tror inte det är en så bra idé Löfven.

  Gilla

 • Realist

  Jaha, ännu en som råkat ut för ”hårdhandskarna” som Löfen lovade ta till !!!

  Bara 10 år innan han får återvända !!!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Under tiden som dessa övergrepp sker lägger media sitt krut på att skriva om Trump och vem han håller eller inte håller i händerna och hur han gör det.

  Prioriteringar i vårt land.

  Gilla

 • Ulli

  Högutbildade och pensionsräddare (enligt politiker och media), innehållet i paketet verkar annorlunda.

  Gilla

  • valentin

   Pensionsdelare bör de kallas för de kommer hit och vill ha del av vår intjänade pension

   Gilla

   • Lena

    Det finns andra och mer beskivande ord, tex ”pensionärsdödare”, ledsamt men många fattigpensionärer svälter och lider av den så kallade vården som Sverige erbjuder idag.

    Gilla

 • Thor

  Ingen pardon. Gärningsmannen döms till att klippa ifrågavarande gräsmatta i 2 (två) veckor.

  Gilla

 • Mary Agnes

  OM…. det hade varit tvärt-om, en invandrar-flicka överfallen av två unga svenska män, så hade det låtit annorlunda i media, fackeltåg, tal i riksdagen…, och skjutningarna i Malme hade varit 2 fler… om man sarr så.

  Liked by 1 person

 • Galten

  Från Jeanders bildblogg.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det har aldrig varit lättare att skriva en deckare än nu.
  Copy paste

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: