Vi talar om terrorister som kommer hit…..

Vi behöver tala om dem som redan är här. De som föds i vårt land av muslimsk börd, föräldrar från Libyen som Salman Abedi,  terroristen i Manchester.  Han var född i England av Libyska föräldrar och uppfostrad inom Islam. Hur många Salman Abedi har vi i Sverige? Inte specifikt Libyer utan föräldrar från muslimska länder med dess kultur och levnad. Givetvis kommer Anders Lindberg att kalla mig rasist efter detta men vem bryr sig om vad denne verklighetsfrånvarande journalist tycker??!!

Salman Abedi,

De ser likadana ut, inget konstigt med detta men vem är jihadist? Säpo, Ygeman och statsministern m.fl. talar om dem som åker ned och krigar med IS och sedan kommer hem. De talar om terroristerna som ”flytt” till Sverige men det talas sällan om de ”infödda” som har vuxit upp i Islams anda och påverkats av IS och dess lobbyister till att utföra terrorbrott. Vilsna gossar som de lätt kan lura att utföra Jihad.

Bara för att jag skriver detta är jag klassad som rasist enligt den åsiktslista som finns. Bara för att jag inte har samma åsikter som Aftonbladets Anders Lindberg är jag en rasist av värsta sorten – mycket värre än terroristen själv bara för att jag inte tolererar terrorister. Jag skall skämmas för att jag inte tolererar att Salman Abedi, sprängde barn efter konserten i Manchester. Jag skall skämmas över att jag inte tolererar att Rakhmat Akilov dödade en lastbilschaufför, körde in i folkmassan på Drottninggatan och dödade 5 människor och skadade många.

Jag skall skämmas för att jag skriver dessa rader……..Det är mycket som jag skall skämmas över enligt Lindberg men jag skäms INTE över att dela med mig av mina tankar. Jag är nämligen inte rasist, fascist eller vad man nu kan använda för ord mot mig och mina likar.

Jag älskar Sverige, vårt vackra land som håller på att splittras sönder av människor som inte passar in i vår kultur, vårt leverne – inte passar in i vårt samhälle. Vi har en mycket tolerant kultur men någon gång tar toleransen slut. När man trampats på och utnyttjats, våldtagits och rånats tillräckligt så tar det slut. När man inte ser någon skillnad på muslimer och muslimer så blir man intolerant mot alla. När man läst delar av Koranen så blir man intolerant. Detta är ingenting vi vill adoptera i vårt samhälle. Hedersmord, halshuggningar, burka, hundförbud, grisförbud, tidelag, pedofili, taharush, våldtäkter mm. Vi vill bli av med detta från vårt vackra land.

Om detta gör mig intolerant så ……..ok, då är jag intolerant och det vidrigaste som finns. Vad gör detta Anders Lindberg? Aftonbladets eget nättroll? Som inte drar sig för att kalla sina medmänniskor för vidriga, råttor, kräk, you name it – han har ingen gräns för sitt hat mot svenskar som inte delar hans uppfattning.

Istället för att trampas på av ”våra egna” borde vi hålla ihop och skydda oss själva, våra familjer och våra landsmän mot terrorister vare sig de är födda i sitt eget land eller  i vårt land. Istället för att ägna sig åt att blunda för det som händer i vårt vackra land så borde vi ha korpgluggarna vidöppna. Inte anklagas för att utnyttja terrordåd för att sprida intolerans utan uppmuntra varandra att se sanningen och straffa dem som straffas bör. Drömma kan man alltid…………………

Anders_Lindberg_rasister

 

 

20 thoughts on “Vi talar om terrorister som kommer hit…..

 1. Mari, du skall känna dig stolt över att, bli kallad rasist. Ty de bevisar att, du har alla sinnen i behåll till skillnad från antirasister, vilka är att betrakta, som gravt förståndshandikappade. Att dessa arma människor ses, som de rättrogna i ett mycket sjukt land och folk behöver inte betyda att, de i verkligheten är vad de ger sig ut för att vara. Utan dess raka motsats i andra sunda länder där de erfar det djupaste förakt, som överhuvudtaget är möjligt. Därför haglar alla dessa fula tillnamn över svenskingarna var helst de drar fram. Att behöva erkänna sig, som en svensking utanför Svenstia är en black om foten. Att skolan i stian är under all kritik är inte konstigt alls med sådana”pedagoger”. Sådan herre sådan hund! Vid valet året 2014 talade Åkesson i kålhuvudstaden, min hemstad. Under pågående tal uppenbarade sig ett stort antal swinja, som ställde sig med ryggen mot talaren för att uttrycka sitt ogillade och den största delen av swinja var grisasuggor. Stackars barn, som skall undervisas av dessa swinja. De måste känna sig mycket tillfreds i sin sjuka värld nu när människor sprängs i bitar. Att, barnamördares tillskyndare skall få undervisa barn är en ren skandal.

 2. Här är en till som nog benämns med alla ovan nämnda tillmälen men jag SKÄMS INTE Den lilla obetydliga sorken AL borde skäms ända ut i svansspetsen, landsförrädare sviker sitt fädernesland och dess folk. Gör han dagligen i skitblaskan som förhoppningsvis de flesta slutat läsa. Ut med honom och alla babbevänner inkl babbarna.

  • Mycket bra slutkläm svensson: ”Ut med honom och alla babbevänner inkl babbarna”.

 3. Det går inte att jaga alla radikala muslimer i Europa. Vad man måste göra är att lagstifta bort den ideologin på samma sätt som man gjort med Nazismen i vissa länder. Inga likheter i övrigt, Islam är sju resor värre än Nationalsocialism.Börja med att riva ner rekryterings centralerna dvs moskéerna, förbjud islamistiska uniformer på ofentliga platser. Börja undervisa i Svenska skolor om vad islam är för en våldsidiologi. Strypa bidrags floden till den tärande och icke svenska befolkningen. Lås in debila journalister som Anders Lindber Täppas Fogelberg mfl som sprider lögner till aningslösa svenskar. Inom ett decennium så har vi blivit av med dessa icke önskvärda parasiter, hur svårt kan det vara?

 4. Brösttoner av journalister och likasinnade, t.ex. blomsterhattstanter/batikhäxor: ”men han/hon/de är f ö d d a här!”
  Jaha, man kan på grund av olika omständigheter födas överallt på jorden. Ibland ger detta rättigheter, som t.ex. medborgarskap, men det är ingen självklarhet.

 5. På Carina-Finas blogg fann jag i morse denna intressanta förteckning,över senaste årets Islamistiska dåd i Europa:
  http://soldatmamma.blogspot.se/2017/05/svensk-skribent-tycker-att-dom-unga-ar.html
  I sanning en skrämmande läsning,och samtidigt hur man glömmer bort alla de attentat dessa muslimsvin orsakar oss civiliserade.
  Samtidigt som ”man ber” för de döda,planeras just nu nya dåd av dessa efterblivna medeltidsmänniskorna !’
  http://imgl.krone.at/Bilder/2017/05/24/Salman-Abedi-22-Das-ist-die-Terror-Bestie-Toetete-22-Menschen-Story-570805_630x356px_038fece17786076a9209f796c4b298dcd__1_jpg_jpg_630x356_jpg.jpg

 6. En av pensionsräddarna.
  Nu förstår jag innebörden av vad politiker och media menade, skickas man iväg till den eviga vilan i förtid (innan pensionen) behöver ju man ingen pension.

 7. Att vara ockupationsmakts kollaboratörer brukar inte heller vara någon gräddfil i slutänden har historien visats.

 8. Andra generationens invandrare lär vara värst så det värsta har vi nog framför oss.

  • Tredje sedan än värre, det har redan fastställts i t.ex. Nederländerna och Tyskland.

 9. Helt rätt i sista stycket! Bra Mari!

  Man ska ALDRIG skämmas för att vara rasist! Man ska vara stolt över det istället! För det är att ha ett sunt sinnelag! Men det gäller att hålla reda på begreppen, och inte falla i belackarnas fålla. PK-folket har INGEN rätt att sätta agendan över oss andra. Vad som är rätt och fel. Och vad begreppen innehåller och är. Vad de har att komma med är ideologiskt strunt, som endast gynnar deras subjektiva syn. Vi väljer SJÄLVA hur vi ser på saken. Och analyserar man begreppen RÄTT, ser man att de sannerligen står för helt andra saker än vänsterpacket vill påvisa. Rasism, facism, nazism och främlingsfientlighet, är helt olika saker, med olika värden och perspektiv. INTE SAMMA SAK! Och visst är gott och av godo, annat neutralt, och åter annat fördärvligt. Men det gäller att analysera, och använda begreppen rätt, och inte kasta ur sig dem hursomhelst titt som tätt. Det främjar endast DEN STORA FÖRDUMNINGEN av samhällsklimatet, och gör ingen glad, eller samhället bättre, när felaktigheter förstärks och förvrider alltmer till fullständigt fördärv och dårskap.

 10. Som vanligt vid sådana här saker så ser man på ögonen, den slappa blicken, att tusentals år av inavel har lyckats!

  Grattis Sverige och västvärlden!

 11. Vi kan inte ha muslimer i civiliserade västerländska länder. De måste vara i sina egna länder.

 12. Utan att försvara attentatet, så tror jag att det kan finnas ett uppdämt hat mot väst bland människor från Libyen som en följd av vad NATO bombningar av Libyen och det faktum att landet kastades ut i ett inbördeskrig där Räknar man krast på saken så har fler unga människor dött i Libyen än i Manchester

  • Det är en synnerligen förenklad förklaringsmodell du har.Du bortser alltså ifrån världens genom alla tider mest perversa och våldsamma skrift – koranen?Menar du att väst och NATO författade den?

 13. Det undrar jag okså. Hur många sådana finns i vårt land ?När kommer nästa terrorhandling?Jag fattar inte att svetsarn kan sova gott,feminist regering, käbbel osv.Fy fan.Mvh Adolf

Kommentera