Invandring lönar sig

INVANDRING. ”Ibland måste man bara få vara nöjd, glad o lite mallig. Jag är förälskad i min nya (men gamla) bil. På riktigt den skönaste bil jag haft! Ska aldrig sälja den! Dodge Charger från 1971. Fattar inte varför man ens tillverkat någon annan bil före och efter det”, så skriver socialdemokraten Jan Emanuel Johansson som tjänat några hundra miljoner på vår invandringspolitik. Grattis Jan Emanuel, hoppas du har tackat skattebetalarna…

Om den före detta socialdemokratiske riksdagsledamotens eskapader och skattebrott kan ni läsa HÄR.

14 thoughts on “Invandring lönar sig

 1. Har han också kört i gropen ???
  Varje morgon läser jag olika dagstidningar från en mängd olika länder.På det viset får man en klar bild av viktigare händelser som skett senaste dygnet. Vidare kollar jag över en sida,som förhindrar att de svenska skitPK-bladen,får besök liksom mina lokala tidningar.
  I natt har det inte skett något uppseendeväckande förutom i Italien,som fått 7.000 nya niggrar levererade från EU-färjorna.I Frankrike oroar man sig över säkerhetsläget inför sommarens rusch av turister.I Berlin har SEK (ett specialförband inom polisen) gjort stor razzia i natt.”Libanesisk storfamilj” som ligger bak grova brott,inom knarkhandeln och prostitution fick besök.
  Liksom ”flyktinghem” där några ”stackars flyktingar” fick åka med till häktet.
  En liten men dock upprensning,bland all skit som invandrat.
  Slutligen har det som vanligt i Absurdistan endast skett småbrott,och enstaka olyckor.Det sistnämnda har blivit något av en följetong,och i brist på verkliga nyheter kring t.ex. alla bränder den nya befolkningen sysslar med,har man istället nu valt att prioritera bilar som kört i gropen.
  Stora svarta rubriker i stil med Zlatans dagliga spalt,fyller skitblaskorna Aftonslasken o. X-pressen. Endast platserna för dessa ”olyckor” varierar.
  http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/05/sek-img_4801_1495610359-768×432.jpg
  Bilden från dagens BZ som var på plats i gryningen !

 2. Vi kan väl alla konstatera att vi icke låter oss imponeras av denne notoriske socialekvilibrist och hans exkrementkolorerade fordon. Hellre kröp undertecknad upplänning landsvägen fram än bad en slik fan om skjuts.
  Tack för ordet!
  Andreas.

 3. Om han och andra tjänat (skatte-) pengar på den pågående invasionen må det väl vara hänt.
  Bovarna i dramar är ju regeringen, som arrangerat detta kaos.
  Listan, som bekräftar att regeringen systematiskt arbetat för att
  vårt fosterland ska lämnas över till islam så fort som möjligt,
  kan bli hur lång som helst.

 4. Jag vet inte vilka av parasiterna jag tyckare är värst, de invällande parasiterna eller de infödda, som likt Emanuel Johansson, vilken snikar åt sig av statens skattkista. Pengar som i stället kunde använts till mer behjärtansvärda ändamål.
  Men de största skitstövlarna är ju faktiskt våra politiker, som gjort det möjligt för dessa båda sorternas parasiter att härja fritt.
  Den nuvarande ”regeringen” måste bytas ut vid valet 2018!

 5. Den nazisten är än skam för mänskligheten.Vi ska inte ha sådana i Sverige.

 6. Visst lönar sig invandringen för ett fåtal förutom invandrarna själva, men för den stora massan som ska betala kalaset är det en jätteförlust.

Kommentera