Stäng

Tommy Robinson in Manchester: ”Politicians have sold us out”

The number of really brave and honest still alive persons in Europe like Tommy Robinson (no longer amoung us: Theo van Gogh, Pim Fortuyn, Oriana Fallaci, Udo Ulfkotte) is extremely low.

You can probably count them on your fingers and toes (could be around 20 out of 450 millions), amoung those in my eyes: Geert Wilders, Marine Le Pen, Anne Marie Waters, Pat(rick) Condell, Nigel Farage, Viktor Orbán, Michael Mannheimer, ”probably you can think of a couple more”.

15 reaktioner på “Tommy Robinson in Manchester: ”Politicians have sold us out”

 1. Det är HÄR på Petterssons, som Sveriges VERKLIGA elit finns. Vi som har nåt vett, och verkligen tänker till, och inte tar saker och ting för givna i slentrian. VI nÄR BÄST, eller hur? 🙂 Främst NI! Jag försöker bara bidra så gott jag kan!

 2. 6 miljoner står idag redo att komma till Europa. Hur många av dem kommer till lilla Sverige? För många. Tyvärr räcker inte det med dessa 6 miljoner även de är en fantasisumma. Fler många fler kommer att komma.
  Tommy Robinson är mer än fantastiskt, en eldsjäl, född i en förlorad brittisk stad.
  Det talas om att allt går att fixa med rätt politiker. Finns dessa politiker?
  Vågar de ta de beslut som kommer att krävas och finns resurser som kan verkställa politiska beslut. Dessa beslut kommer att kräva inte bara polis utan även militär. Har vi dessa resurser?
  De som ska utvisas pga kriminalitet eller avslag stannar kvar i Sverige/Europa för att det saknas kraft/vilja/resurser för att verkställa order.
  Samtidigt som nya anländer varje dag.
  Hoppas gör inte jag längre, gränsen är för länge sedan passerad.

 3. Själva har vi ju Pettersson och hans orädda mannar, Olle Ljungbeck, Sandor och Johansson att rätteligen glädjas åt och yvas över! Det finns fler utomordentliga och exemplariska medborgare som förtjänar en eloge och som alla gör förstklassiga insatser i sanningens tjänst och till det kuvade folkets fromma.
  Andreas 🙂

   1. Tack, Truthfighter! Men den skrivbordskampen är allt av det blygsammare slaget.
    Andreas 🙂

  1. Vi hade också gärna sett något inlägg från mr. Springare.
   Men den hjälten blev kanske så starkt hotad att ha måste
   hålla tillbaka de sanningar han satt på?

   1. Känner i dagsläget inte till hur det förhåller sig, då det var ett tag sedan jag besökte ”Stå upp för Peter Springare” på Facebook. Emellertid får vi hoppas att han inte viker sig utan väljer att fortsätta den kamp som bara har börjat.
    Andreas 🙂

 4. Jag är så less på alla krokodiltårar från vänsterpolitiker. Alltid samma visa: ”vi kommer resa oss och fortsätta”. Fortsätta med samma vansinnespolitik! Är också tokless på dessa kärleksmanifestationer. Det är dags att folket ställer sig rakryggade och KRÄVA förändring och en lösning.
  Lösningen är inte mer övervakning eller hårdare vapenlagar. Lösningen är – internera, deportera alla som visat minsta sympatier för terrorism eller IS, ISIS och allt vad de heter.

 5. O T
  ”Tekniska problem på Avpixlat”, meddelande för cirka fem timmar sedan………..!

 6. Det är inte bara i England som politikerna sålt ut sitt folk. Det har de gjort i flertalet europeiska länder.
  Jag frågar mig gång på gång varför?
  Ser inte politikerna vad som händer? Förstår de inte att de förstör sina länder genom att tillåta en fullständigt okontrollerad invandring av folk, som dröjt sig kvar i medeltiden och ändå tidigare? Förstår de inte att de importerar inbördeskrig? Hur länge till skall vi se dem hålla på med detta?
  Den nuvarande ”regeringen” måste bytas ut vid valet 2018″.
  Om inte är Sverige förlorat. Om det inte redan är det.

  1. Det är Du också, Assad!
   Tack för aftonens halsbrytande underhållning. Löfvéns tal till Tre Kronor var en pärla, haha! Mitt i prick och pitten i Greta!
   Andreas 🙂

   1. Tack så mycket Andreas. Taktfull, bildad och kraftfull får bli de honnörsord som jag tillskriver dig denna afton.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: