Stäng

Manchestermördaren reste ofta till Libyen

ISLAM. Pappan till självmordsbombaren i Manchester har gripits i Libyens huvudstad Tripoli. Det är inte känt om han är misstänkt för något. Tidigare i dag intervjuades pappan av Bloomberg. Ramadan Abedi berättade då att han var chockad över att hans son Salman Abedi låg bakom terrordådet. Han hade pratat med sonen för bara en vecka sedan.

Enligt pappan hade brittiska myndigheter inte kontaktat honom innan dådet för att få uppgifter om sonen. Han sa även att familjen är troende muslimer och att de tidigare diskuterat terrordåd med islamistiska motiv som inträffat. Enligt Ramadan Abedi försökte sonen aldrig att försvara dem.

Salman Abedi tros ha dött när han detonerade självmordsbomben, men är ännu inte formellt identifierad.

-Pettersson tycker att det luktar illa, mycket illa. Pappan till terroristen, Ramadan Abedi, bor alltså i Libyen. En stat som inte fungerar och som svenska UD avråder från resor till. Ändå säger pappan att sonen ofta kom och hälsade på!!!  Går det charterresor dit eller pendlar grabben över Medelhavet…

Bloomberg

16 reaktioner på “Manchestermördaren reste ofta till Libyen

 1. Detta hade inte hänt om kadaffi och saddam husein hde fått levt som bekämpade islamisterna i libyen. Således så är det ett stort land USA som ligger bakom hela detta skitet

 2. Och på SVT var de givetvis VÄLDIGT noga med att nämna och betona att fanskapet var född i England. Verkar inte vara en engelsman enligt min mening,

  1. Det blir allt tydligare att det är just dessa som har svårigheter att finna en annan mening i livet än våld och hat. Bilbrännare, stenkastare. Ofta 2nd generationen invandrar. En riskgrupp uppenbarligen.

  1. Usch vad de skriker. Love = knuten näve och vrålskrika. De stör verkligen.

   Hittade pausknsppen. Puuuh.

 3. Mycket skall man höra innan öronen trillar av.Brittiska polisen haft ögonen på abedi men han var inte farlig trodde dom,undrar hur dom tänker nu.Låter som miljöpartister,helt inkompetenta. MVH ADOLF

  1. Ja, det är ungefär samma historia som för Akilov.
   Det skulle vara intressant och se vad som hände om alla länder la ner sina ”säkerhetstjänster”.

 4. Trevligt folk som flyr för sina liv enligt Stefan Löven….! DUMKNULLAD?!!

  1. De här asen ska man inte prata med, Trump har lovat att de och deras familjer ska utrotas! fan vad bra, hoppas det blir så!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Vad som är helt klart är att syftet med Manchester psyOp är att motivera militär på brittiska gator. Varför, det får vi nog snart veta, men det är inte för att förhindra flera terrorattentat iaf.

 6. Chockad, det känns igen: inte hört, inte sett, inte anat, inte förmodat, … det minsta under alla år. Svårt att tro. Men om, hur skall vi då kunna tro att polis i tid skall kunna lyckas oskadliggöra potentiella attentatsmän innan det är för sent?

  1. ”Ulli”!
   Visst är det märkligt att regering och många andra blir överraskade och chockade.
   Det står ju koranen, så det är bara att läsa.
   Vad som inte står är när och var.

   Vi som förstår det vi läser är inte förvånade.

   Alla muslimer är ju muslimer!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: