Stäng

Muslimer kidnappar katolsk präst

Muslimer har kidnappade en katolsk präst och mer än ett dussin kyrkobesökare i en stad på södra Filippinerna, bränt ned några hus , skjutit i bakhåll på soldater och hissa den islamiska statens flagga.

President Rodrigo Duterte har förklarat undantagstillstånd i södra tredjedelen av nationen och varnade han skulle genomdriva det hårt.

Våldet bröt ut tisdag kväll efter att armén stormade gömstället för en entusiastisk muslim,  Isnilon Hapilon, en Abu Sayyaf befälhavare som är på Washingtons lista över mest efterlysta terroristerna. Han har en belöning på upp till $ 5.000.000 för hans tillfångatagande.

LÄNK

7 reaktioner på “Muslimer kidnappar katolsk präst

  1. Att dessa muslimska avskum kidnappat en katolsk präst kommer att få konsekvenser för er muslimer tro ingenting annat! Råttan Muhammed kommer att önska att han aldrig blev född!
    i sinom tid kommer ni att få betala med ränta!

  2. Heder åt Duterte, han har lovat att visa muslimerna att han är hårdare än dem. Muslimer är fega kräk och de kommer att få mycket pisk! De borde inte nöja sig med enskilda muslimer utan ta deras anhöriga och flå dem levande inför ”muslimernas” ögon och sedan pina ihjäl dem långsamt i Jesus namn! ÖGA FÖR ÖGA TAND FÖR TAND!
    Kriminella satans avskum, död åt dem!

  3. Lövet har fullt sjå att klä ut sig och göra ✋ till idrottslaget, borde syssla med lite annat. Den tillförordnade idrottsminister hävdar att det är tack vare det svenska folkhemmet som gjorde målen. Gud bevare oss för dessa tomtar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: