De moderata muslimerna

De flesta av våra politiker och medier pratar om de så kallade “moderata muslimerna” och att den övervägande majoriteten vill leva i fred, dock stämmer det?

Man kan leva fredligt, dock om man följer en profet som levde ut massivt våld mot andra, då är man inte verkligen fredlig (åtminstone inte i sinnet), då man har resp. följer en människa med djup våldsberdedskap som sin profet.

Om det skulle kunna finnas en moderat islam, skulle det också kunna finnas en moderat nationalsocialism.

Muslimer kan inte stå upp och kämpa mot våld, för då skulle de motsätta sig sin profet och det likaställs med högförräderi av muslimer.

Just p.g.a. detta tiger alla muslimer, när det handlar om brott mot de mänskliga rättigheterna.

De kan inte kämpa för dessa rättigheter, för då säger deras trosfränder, att Mohammed handlade just precis så.

Att han också högg huvudet av människor. Att han också förslavade kvinnor och barn. Att han fördrev de otrogna ur landet eller dödade dem.

Detta är orsaken till att det inte finns några moderata muslimer.

Muslimer kommer alltid att välja sin religion och sin profet, i fall de inte lämnar islam. Hur många muslimer känner ni som har vänt islam ryggen i det “fria” Sverige?

Redan här ser man att det inte är så lätt att bli moderat. Att (kunna) bli moderat betyder först inget annat än att lösa sig från denna profet och sin våldsideologi.

En muslim är således moderat först när han inte är någon muslim längre. I annat fall kommer det att gå i Sverige/Europa så som det gått i alla de andra 57 länderna som domineras av muslimer.

De aggresivaste männen ibland muslimer uppfyller Mohammed’s vilja, nämligen att kasta ut alla otrogna ur landet, att dominera och schikanera dem tills de att de konverter eller i annat fall dödas.

Ingen muslim kommer att vända sig emot detta, för då skulle han/hon ställa sig emot sin profet’s handlande. För muslimer är det en stor del av deras religion, att följa Mohammed’s vilja.

Om de följer Mohammed’s vilja, tror de att de kommer till paradiset.

Därför finns det inga moderata muslimer, som ställer sig framför de förföljda, de förslavade och de förnedrade.

För muslimer är de syndare, som inte förtjänar någon annan behandling, då det inte har anammat den riktiga tron.

Medans de kristna’s religiösa förebild är Jesus, some predikade och levde ickevåld, förkroppsligar muslimerna’s förebild det precis motsatta.

Precis det är varför muslimer aldrig kan bli moderata.

Det skulle betyda att de förråder sin egen religion/ideologi eller uttryckt på annat sätt, en moderat människa följer har inte en som slog huvudet av judar och andra otrogna, en som förslavade kvinnor och våldtog barn som sin profet.

 

Därför stöd, stå upp för och stärk ryggen på islamkritiker, däribland ex-muslimer som Ayaan Hirsi Ali, Mona Walter, Nonie Darwish, “Brother Rachid“ and Dr. Mark Gabriel.

14 thoughts on “De moderata muslimerna

  1. Var finns protesterna från dem som säger sig vara fredliga
    Muslimer när mentalsjuka dårar som mördar i Islams namn,
    var finns dom? Om dom nu är fredliga varför fördömer
    dom då inte dessa?Själv tror jag att Islam är en sjukdom
    och inte en religion?

    • Ibland fördömer en del muslimer det i oftast milda ordlag men det verkar ~ alltid vara en ”läpparnas bekännelse” för inget aktivt följer.
      Min tanke faller då på ”Taqqiyya”, plikten att ljuga om det främjar islam, t.ex. för att invagga islam’s ”fiender” i en falsk säkerhet.

  2. Bra artikel om ”moderat” islam.
    Listan med ex-muslimer skulle jag vilja komplettera med Mohamad Omar från Uppsala. Kunnig och påläst.

  3. En muslim är en muslim. En muslim är en person som lever efter koranen.
    Koranen är en lärobok i hur man dödar en otrogen. En otrogen är en person som inte är muslim.
    M.A.O. En muslim är en människa som är född till att döda alla som inte har samma tro som honom.

  4. Nej, allt har att göra med perspektiv och syn när det gäller lära. INTE moderatism eller radikalism. Det är nonsens. Det är vad man vill som har betydelse, inte hur mycket från stund till stund.

    • En ideologi som i sin kärna är ond/radikal. Hur kan man ta någon del av en sådan ideologi till sitt hjärta utan att vara radikal?

      Ett annat problem, islam kommer ”wholesale” mer än någon annan ideologi av betydelse som jag känner till.

      Det visar inte minst straffet inom islam för apostati, vilket är döden.
      En muslim som står upp och säger att den är emot alla upprop till våld mot de otrogna i trilogin (koranen, hadith, sira), ses som en apostat.

  5. Feltänk! Muslimerna följer faktiskt de mänskliga rättigheterna. De talar som om det gäller FN-deklarationen, men menar i verkligheten hela tiden ”Kairodeklarationen”.
    Denna ger all rätt enbart till muslimska män, viss rätt till muslimska kvinnor OCH INGEN RÄTT TILL NÅGRA ANDRA (de otrogna).

    Att döda slavfolk är ingen synd.

    • https://www.gatestoneinstitute.org/9241/islam-human-rights


      No intelligent government should impair the right of free speech to placate people who falsely claim they are victims when often they are, in fact, aggressors.

      To the 57 members of the Organization of Islamic Cooperation, however, all human rights must first be based on Islamic religious law, Sharia: whatever is inside Sharia is a human right, whatever is outside Sharia is not a human right.

      Therefore, slavery or having sex with children or beating one’s wife, or calling rapes that do not have four witnesses adultery the punishment for which is death, or a woman officially having half the worth of a man, are all ”human rights.”

  6. Moderata muslimer är lika vanliga som kvinnor som bara är lite gravida.

    • Så du menar att muslimerna är i 1:a eller 9:e månaden av sin terrorism? 🙂

      • Det är väl en process man går igenom innan man väljer att spränga sig i luften (eller främja islam/islamiseringen på annat sätt), beslutet mognar väl fram om det nu tar 9 månader eller kortare/längre är väldigt individuellt.

Kommentera