Aftonbladets Anders Lindberg efter terrordådet: Rasister är det vidrigaste som finns


HATMEDIA. Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg tycker tydligen att rasister är värre än terrorister. 22 döda människor, c:a 60 skadade vid terrordådet i Manchester. Många av de döda ock skadade är barn och ungdomar som var i början på livet. Vanliga människor tycker terroristerna är vidriga men Herr Lindberg (S) tycker att det finns de som är värre… 

Skärmdump om ovanstående får fötter


51 responses to “Aftonbladets Anders Lindberg efter terrordådet: Rasister är det vidrigaste som finns

 • mari

  Detta borde nominera Lindberg för en anmälan o en skarp varning till Aftonbladet för dårarna som tillåts verka på sin tidning. Är detta sant måste vi agera. Ps Jag vet att kommentaren säjer allt om den sk Tidningen som helhet. Dom måste tvingas lägga ner om han inte avsätts Ds.

  Gilla

 • Truthfighter

  Två bokstäver fel! Byt ut dr mot kt, så blir det rätt i rubriken. Vi rasister sprider UPPLYSNING! Därför behövs vi! Intollerans sprider PK-maffian gentemot oss rasister och andra äktsvenskar genom snedvridning och förvanskning av sanningen. RASISM ÄR BARA GOTT!!! DET ÄR PK-ISMEN SOM ÄR ONDSKAN!!!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Detta rent ut sagt urbota kräk till samhällsomstörtare har som en reaktion på det fruktansvärda attentat som genomförts, mage att komma med pekpinnar mot de som protesterar mot dagens terrorbefrämjande politik. Är det någon som skall veta skäms är det just detta demoraliserade och omdömeslösa monstrum som inte ens efter massmördarens framfart förmår avstå från sitt infantila rasistresonemang.
  Den absoluta botten är nådd och det skulle icke vara mer än rätt om Lindberg och hans brottsliga presskolleger fråntogs sina svenska medborgarskap som en direkt följd av den nationsfientliga verksamhet de systematiskt ägnar sig åt.
  Andreas 😦

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Anfall är bästa försvar, är ett gammalt talesätt.

  Precis det använder sig Anders Lindberg av.

  För han har inget försvar alls, för sin obegripliga och politiska taktiktavla.

  Sämre coach finns inte…………..

  Gilla

 • Thomaz Wiberg

  Reblogga detta på Tankar vid min rosa traktor och kommenterade:
  Låter Pettersson säga allt.. finns inget att tillägga..
  Anders Lindberg på Aftonbladet borde åtalas för detta hat uttalande. HAN är lika medskyldig som varenda terrorist han stöder.

  Gilla

 • Lukas

  Jag tycker nog att vänsterextrema journalister som utnyttjar vanligt folks ilska och rädsla för terrorism och extremism är än värre. Här kan vi verkligen prata om ett utstuderat hatskriveri.

  Gilla

 • Salman Abedi med rötter i Libyen är den misstänkta terroristen i Manchester | Petterssons gör skillnad!

  […] noterar att enligt Aftonbladets Anders Lindberg så är brittiska myndigheter och alla politiker som fördömer dådet rasister och värre än den […]

  Gilla

 • Mimi N.

  Med er tillåtelse tar jag om en beskrivning av Anders Lindberg som jag gjort den 1 mars i år under rubriken ”Lindberg bäddar sin egen bädd”. är

  ‘Porträttet’ är fortfarande aktuellt.

  Mimi N.

  01 03 2017 at 10:08

  Lindberg lider av kretinism, han har haft handen i munnen hela livet. Som barn fingrade han med dreglet, som tonåring fingrade han på tänderna (bet på naglarna), som vuxen fingrar han på tungan. Då och då tar han handen ur munnen för att fingra på gylfen. Lille Anders fingrar endast på sig själv – hans raison d’être.

  Gilla

 • gamgubben

  Jag saknar den rättfärdiga Mia’s kommentarer, hon brukar alltid finna en ursäkt för det mesta som begåtts av muslimer.

  Gilla

  • Mimi N.

   Gamgubben

   Oroa dig inte. ”Mia” dyker upp snart – när som helst nu att jag hånade lille Anders, en av hens idoler.

   Gilla

 • odalkvinnan

  en politiker sa efter dådet. Det här är inte bara riktat mot de engelska barnen, det är riktat mot hela Europa och Europas barn.
  Parisattacken var riktad mot alla ungdomar som oavsett ras och religion hade trevligt och möttes tillsammans. En konsert där också och människor som har trevligt på stadens restauranger.
  Att bryta sitt bröd tillsammans är sedan grottfolken en basal mänsklig gemenskap runt lägerelden.
  Detta är vad attackerna handlar om.Att inte vara glada, skratta och dansa,umgås män kvinnor barn alla raser religioner.
  Att slå värn om den friheten är att vara rasist. Vad gick snett?

  Gilla

 • compulsoryunion

  får mig att tänka på Charlie Hebdo teckning av kungen av intoleranta vilken får ångest när Lindberg (kapten klänning tattarnamn) integrations bögar stödjer hen: http://i.huffpost.com/gen/2462652/thumbs/o-OVERWHELMED-570.jpg

  Gilla

 • Ståfräs

  Det mest anmärkningsvärda är ju att ngn överhuvudtaget köper AL´s tidning.

  Gilla

 • Grune

  Det finns det som är ännu värre, nämligen s.k. journalister som inte begriper sitt eget bästa.

  Gilla

 • Sven-Erik

  Terrorister skall bemötas med kärlek enligt Anders recept. Undrar vem som våldtar vem när Sharia lag gäller. Lycka till Anders du är ung nog för att leva den dagen. Glöm inte att ligga på knä när du ber och innan svärdet svingas.

  Gilla

 • nosferatu

  ”Intolerans” skriver stollen.

  Res hem och använd det ordet framför sörjande föräldrar som sett sina barn mördas av intoleransens religion.

  Idiot!!

  Gilla

 • B Bäver

  Lindberg. han är för god den gubben Han lever upp till det gamla talesättet ”den siste idioten är inte född ”

  Gilla

 • Falken

  Lindberg måste vara en av dom som inte fick poliospruta och det satt sig i fcentrala nervsystemet bäst att göra djurförsök på varelsen.

  Gilla

 • Falköga

  Skäll inte på Anders Lindberg. Han är anställd i norskägda Aftonbladet på ledar- och kultursidan enligt avtal och på mandat av LO. Det är Karl-Petter Thorwaldsson som vi ska fråga hur hans omdöme fungerar.

  Gilla

 • Tobbe

  Terrorism är ingen ras. Det var länge sedan jag läste något av den mannen. Det han skriver är för mig icke-nyheter. Visar tydligt att man har problem att hitta riktiga och utbildade journalister.

  Gilla

 • mari

  Ja du Lindberg. Du måste vara Kungen bland idioter manifesterat. Jag förstår om du inte ser fram emot den timme på dygnet när Sanningen o Rättvisan bestämmer sej för att visa dej vem det är som har sista ordet. Utan att ”veta” kan jag förmedla till Herr bezzervisser. ” DET ÄR INTE DU” !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • Fredde

  Nej, du Anders: de som utför terrorn är de vidrigaste som finns!

  Att döda oskyldiga barn, kvinnor och män är oändligt mycket värre än att att vilja stoppa terrorn.

  Någon dag ska väl även du inse verkligheten!

  Gilla

 • Stenbock

  Beklagligt att en så sjuk person skall behöva sitta och svamla på en PK-redaktion.Denne stackare behöver ju snarast psykvård !
  Nog finns det väl något godtagbart kommunistsvin hos Aftonslasken,som under hans behandling kan hålla deras sjuka låga vid liv….. 😦

  Gilla

 • Albert

  Han är beviset på att de nya forskningsstudierna stämmer! De som visat på att journalister (generellt) befinner sig på en lägre intellektuell nivå än befolkningsgenomsnittet. https://petterssonsblogg.se/2017/05/21/forskning-visar-journalisters-hjarnor-samre-an-vanligt-folks/
  Det är sådana som han som förstört/förstör det här samhället, som utnyttjar varje tillfälle att så split och hat bland befolkningen. En ytterst farlig och obehaglig människa!
  Terrorister är dessutom ingen ras! Inte de avgudadyrkande muslimerna heller för den delen…

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vilka hycklare.Läste att svetsarn uttalade sig om terror attacken i England.Jag mår illa ner jag läser om han,jävla landsföredare. När kommer nästa attack i Sverige,man vågar inte släppa ungarna till sportevenemang,konserter, jag är orolig när dom inte sover hemma.Tack svetsarn sluta och käbbla , avgå.Du har raserat Sverige, som förut var den trygg och säker.Du och dina medlöpare har blod på händerna,oskyldiga svenskars blod. Buuuuu.Mvh Adolf

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Anders Lindberg är inte vid sina sinnes fulla bruk och bör spärras in på hispan omedelbart. PK journalisten är en fara för allmänhetens säkerhet.

  Gilla

 • Ulf

  Orkar inte ens bli arg när den totala dumheten och intoleransen i form av Lindbergs gapande mot sina halmgubbar dyker upp. Gäsp

  Gilla

 • Jhonsson

  Anders Lindberg på Aftonbladet är en journalist bland många andra yrkesbröder, som har svårt att uppfatta omvärlden som den verkligen är.
  Kanske skulle han blivit en bättre sagoberättare än journalist.
  Men oavsett detta kan man konstatera att Aftonbladet är en skittidning, där man kan läsa om kändisarnas psykproblem sexliv och hur de bantar samt diverse annat strut.
  För att få ta del av det trams Aftonbladet tillhandahåller, får man betala drygt 8000kr om året. Om man inte köper Aftonbladet (eller någon annan kvällstidning) sparar man alltså 8000kr om året. Skattefritt och utan arbetsinsats. Det blir faktiskt närmare 90000kr på tio år.
  Och som bonus slipper man läsa hr Lindbergs avammel

  Gilla

 • gamgubben

  Han är för feg för att skriva muslimer! Men det kan ju inte vara fel eftersom IS har tagit på sig dådet. Han skulle kunna precisera till sunniter om det inte vore för fegheten, eller kan det vara att karln är både blind och dum?

  Gilla

  • Sven T

   Han är sjuk. Väldigt, väldigt sjuk…
   Vi måste ta hand om sådana människor som han igen. Det blev inget bra med psykreformen under 90-talet. Jag tror Anders hade mått bättre av att vila och inte stressa upp sig på saker han inte riktigt förstår. Jag föreslår inskrivning på obestämd tid i madrasserat rum med förskrivning av starkt lugnande psykofarmaka.
   Detta vore den klart bästa lösningen, både för Anders och för oss övriga.

   Gilla

 • ruben

  Men det är väl terroristerna som sprider rasism och intolererans? Eller är det rasistiskt att hata terroristerna? Jag tycker det är upp till var och en att hata den man vill, men att medvetet döda människor man inte känner, pga. hat är vansinne, som skall stoppas fortare än kvickt. Anders Lindberg råkar förstås hata terroristernas kritiker, mer än terroristerna. Hur gör den som försöker utnyttja terroristdåd för att sprida intolerans som är vidrigare än terrordåden?

  Gilla

 • Kent

  Anders Lindberg är det något att överhuvudtaget ta på allvar?
  Hade det varit någon knäppskalle som hade hänvisat till någon högerextremistisk obskyr sekt med nazi anknytning så hade i alla fall han jublat.

  Gilla

 • Mm

  Dessa godhjärtade hycklarna, det brukar gå över när ens barn, familj har slaktats i Profetens namn

  Gilla

 • angelicaplacet

  En hemlös man i Manchester berättar att han såg en liten flicka utan ben,han tror att hennes mamma dog där.En 60-årig kvinna med allvarliga ben och skallskador dör i hans famn – hon hade varit där med sin familj.

  Det fanns skruvar och muttrar över golvet.Folk hade hål i ryggen.Det var en barnkonsert.
  Skriken och lukten …jag har inte slutat gråta säger han.

  Gilla

 • Tony

  Vågar denne lille man gå ut efter mörkrets inbrott? Vågar
  han att lämna redaktionsstolen överhuvudtaget? Jag
  menar om det skulle hända honom något otäckt, så har
  han tjänat in till det flera gånger om? Vidriga människa.

  Gilla

 • KurtFolke

  Han måste ju bara vara dum i huvudet.

  Gilla

  • Tony

   Stämmer, man måste vara ganska prillig i dom övre regionerna
   när han tycker att dom som klagar över dessa ogärningsmän
   är värre än dom som tar livet av 22 oskyldiga barn och
   ungdomar och skadar och lemlästar ännu fler, endast en
   djupt störd individ på en Stockholmsblaska kan komma fram
   till ett sådan slutsats. Att den Norska koncernen vill skita
   ner sig med ett sådant stolpskott till redaktör är
   häpnadsväckande!

   Gilla

 • Ulli

  Vem är rasist enligt Anders Linderberg?
  Antagligen jag som fått nog nog av den/det importerade intoleransen, hatet, våldet och mördandet.

  Gilla

 • ossie

  Men terrorrister har han överseende med den lobotomerade idioten. Tror inte nåt dårhus vill ta emot honom.

  Gilla

 • Lena

  Den lille figuren , känner han någon anhörig till de dödade och skadade och har hört deras sorg och vrede ?

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Tolerans för terrorister – det är vad Lindberg säger, alltså.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: