Stäng

Sveriges framtid brinner

TERRORBROTT. I genomsnitt är det 1,5 skolbränder per dag i Sverige. År 2015 brann det 378 gånger inne i skolor och 154 utanför. Totalt antal bränder: 532. En ökning med 7 procent från året innan.

De mångkulturella och socialdemokratiska paradisen Malmö och Göteborg toppar listan över flest skolbränder i Sverige. Som jämförelse kan nämnas att det fattiga Grekland med enorma socioekonomiska problem hade totalt fem anlagda skolbränder 2014.

Dock är Aftonbladet och Anders Lindberg tyst om dessa terroristbrott som hotar Sveriges framtid.

Om skolbränder på blogg

Rebecca Weidmo Uvell om skolbränderna

15 reaktioner på “Sveriges framtid brinner

 1. Helt korrekt att definiera dessa anlagda bränder som terroristbrott och kalla saker och ting vid deras rätta namn, icke minst för att tydliggöra den systematiska vandalism som dagligen utspelas och där upphovsmännens etniska status automatiskt negligeras av MSM.
  För bara tjugo år sedan var det sällsynt att höra talas om en skolbrand – något som nu hör till det vardagliga nyhetsutbudet. Vad vi däremot aldrig informeras om via den desinformation och förtigande av fakta de proglobalistiska redaktionerna repetitivt tillhandahåller, är att den omfattande skadegörelsen är en direkt följd av en ohämmad och påtvingad migrantinvasion vi aldrig varit kapaciterade att hantera, men som etablissemanget och tredje statsmakten anser som något i sammanhanget oviktigt. Ingenting kunde vara mer vilseledande.
  Andreas.

 2. I Sverige har vi ett parti med en partiledare (SD) och ett parti med 8 språkrör ( 7-klövern ).

 3. Pratade för en tid sedan med ett par gamla bilmekaniker, som varit verksamma i branschen under många decennier. Båda var eniga om att
  bilar inte börjar brinna av sig själv. Det var oroligt sällsynta innan pensionräddarna kontollerar vårt land.
  inte heller skolor börjar brinna av sig själv. Trots detta brinner i Sverige fler skolor på ett år flera skolor än i hela USA!
  Vi får se till att stänga gränserna innan de ”nyanlända” eldat upp allt vi har.
  Vi måste se till att,nuvarande ”regering” bytes ut mot en som inte är fientligt inställd till Sverige och allt det, som är svenskt.

 4. Ja, tyvärr utan större reaktioner från de som officiellt granskar samhället. Har många gånger undrat varför mönstret inte uppfattas som ett allvarligt samhällsproblem. Det är ungefär samma mystiska orsak till att just invandrare råkade ut för fall från balkonger med dödlig utgång, när Svenskar aldrig råkat ut för det, varken förr eller senare. Dödsfall från balkonger har tydligen avtagit av sig själv men bränder fortsätter att öka tror jag. Här krävs fokuserad spaning med detaljerade register av kamerabilder fingeravtryck och dna. Men jag tror inte man lägger många strån i kors, ingen har tid längre att hålla ordning.

 5. Förr i tiden innan invandringskoaset startade på allvar brann inte bilar ej heller skolor. Man kan undra hur många miljarder som har gått upp i rök orsakad av invandrarpacket.

 6. Inte bara bränder och kriminalitet;
  Hur mucket är de bostadsområden (53 st enligt en riksdagsman i ett TV program), som blivit ockuperade av främmande makt (islam)?

  ”No-go zoner”, där gäller inte svenska lagar; Där gäller sharialagar!

 7. Dom flyr ju för sina liiiv !!Vem betalar allt som den okontrollerade massinvandringen förstör,jo det är du och jag och alla andra som har röstat fram den den världshistoriens mest inkompetenta regering.Jag fattar inte att svetsarn är helt befriad från självkritik.Han måste inse att han har plågat svenska folket alldeles för länge .Avgå nyval bums.Mvh Adolf

  1. Han kommer inte att avgå frivilligt. Det som krävs (omedelbart!) är, att undantagstillstånd införs samt att alla svenskar som en gång gjorde sin värnplikt beväpnas och ingår som frivilliga i den saneringsarmé som måste till!
   / Slut på käbblet

 8. När man räknar med kostnaderna för invandringen borde man också ta med och beakta kostnaderna för bilbränder, explosioner, granatattacker, skjutningar osv. Det kanske inte går logiskt att sätta dem i relation till invandringen men det går att räkna ut vad de kostar samhället och sedan får var och en dra egna slutsatser.
  Alla invandrare bränner inte bilar men det här är fenomen i samhället som var MYCKET OVANLIGA eller OBEFINTLIGA innan den ohejdade invandringen tog fart.
  En mer styrd och sansad invandring med fokus på vad det mottagande samhället klarat av hade förmodligen inte resulterat i dessa typer av förstörelse.

  1. Varför har inte regeringar sedan 1992- med undantag Ingvar Carlsson – tänkt på att mottagande av invandrare måste fungera. När man har massinvandring så bränner poliser, lärare och socialsekreterare ut sig. Dessutom rasar socialkontor, poliskontor och skolor ihop. Massinvandring leder till arbetslöshet och bostadsbrist vilket leder till nya problem.

 9. Kan man inte från Regeringshåll undersöka varför inte bilar sätts i brand i Finland,- eller skolor heller? Beror det på Hårdare lagar och polis som gör sitt jobb i Finland kanske.?

  1. Våra poliser, våra hjältar gör nog det jobb de har direktiv att göra.
   De ska troligen trackasera oss svenskar och får inte angripa eller provocera invasionskrafterna.

   => Hur ofta gör de genomgång av moskéer för att söka efter vapen?
   => Hur ofta ”tar de tillbaks” ockuperade områden, ”no-go zoner”?
   Frågelistan kan bli lång.

   Beröm en polis – vi behöver våra hjältar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: