Marine Le Pen och Nationella Fronten släpper kravet på EU-utträde


EU. Nationella frontens ledare Marine Le Pen överger målet om att Frankrike ska lämna EU och återinföra den tidigare valutan franc. Beskedet kommer efter förlusten mot liberale Emmanuel Macron i presidentvalet.

– Det kommer inte att bli något frexit. Vi har noterat vad det franska folket tycker, säger Bernard Monot, partiets chefsekonom.

Nationella frontens ledning kommer att hålla ett möte efter parlamentsvalet som hålls nästa månad för att diskutera fram en helt ny policy. — Jag fortsätter att tycka att euron tekniskt sett inte är livskraftig men det tjänar ingenting till att envist insistera i frågan.

I stället vill Nationella fronten omförhandla avtal med EU för att ge mer inhemsk kontroll över budget och bankregleringar.

-Pettersson tycker det låter klokt. EU kan bli bra men inte i sin nuvarande form och inte till dagens kostnader.

The Telegraph


8 responses to “Marine Le Pen och Nationella Fronten släpper kravet på EU-utträde

 • Truthfighter

  Hmm… :/

  Gilla

 • RäddSomFan

  Kan inte hålla med om att EU kan bli bra, var sig nu eller i framtiden. Finns inget som helst positivt med detta makt jippo …det var 100% bättre förr.

  Gilla

 • Kurt

  Jag som tysk kan bara säger att EU ha till dags dato klarat det mål som va avsett, INGET STORKRIG I EUROPA. Tack vare grundande av Kol och Stålunionen mellan Frankrike och Tyskland som senare skulle bli EU ha min generation sluppit krig, Och det är jag tacksam för! Jag inser att EU is sin nuvarande form måste omdanas, Jag vill inte ha ett Europas förenade nationer typ USA, Vi är olika och vi ska få vara olika. Allt jag hoppas på är att EU kommer att klara av att stoppa den Muslimsk/Afrikanska invasionen. Så att vi kan få vara Européer med våra olika traditioner och de värderingar som ha skapad ett Muslimfri Europa.

  Gilla

  • RäddSomFan

   När inget stor krig men istället har vi lågintensiva inbördeskrig i varenda land i Europa, och i det stora hela har ett 3:e världskrig startat om än i minimal fattning ännu, så om att EU har klarat något kan jag då verkligen inte hålla med om, finns inget som helst som blivit positivt med EU sedan start, enbart negativ utveckling.

   Gilla

 • Lena

  Klokt beslut, min mening !
  Kör på invandringen som ska upphöra , den frågan är mest viktig !

  Gilla

 • Jhonsson

  Att samarbeta med de självgoda byråkraterna i EU kommer inte att bli lätt.
  Dessa självgoda parasiter,sitter där för sin egen skull. De försöker få mer och mer makt. De lägger sig i struntsaker och vill styra oss i smått som stort.
  Men det barnintensiven denna koloss på lerfötter vi röstade på när vi valde att gå med i EU. Det är dags att ordna svexit och rädda vårt självbestämmande. Vi kommer tillsammans med England, Norge Schweiz och en del andra länder att klara oss fint utan EU.

  Gilla

 • Bajen666

  Där sjönk hon som en gråsten i Östersjön.

  Gilla

 • Kent

  Klokt det behövs samarbete mer än någonsin för att hantera de problem som finns och kommer framöver.
  Jämför man med svenska kommuner, landsting/regioner och staten så är säkert inte EU mer ineffektivt och korrumperat än Sverige är.
  Det finns så många exempel som helst julgranar för 30000 kr för att inte tala om flyktingindustrin där lycksökare har blivit mångmiljonärer på några månader på skattebetalarnas bekostnad.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: