Stäng

DN säger att babbar skjuter babbar och påstår att det har de sagt hela tiden

INVANDRARBROTT. Äntligen verkar vi vara överens om att det är babbar som skjuter och mördar. Nu kanske vi kan gå vidare och fundera varför det är vissa sorters babbar som skjuter medan andra skaffar sig arbete. 

Göran Greider som tydligen är övertygad om att skottlossningarna i vårt land beror på klass, så kallade socioekonomiska effekter, kanske då kan förklara varför zigenare sätter sig och tigger medan thailändare skaffar sig arbete, när araber och nordafrikaner väljer att sälja knark och skjuta sig fram i livet. Det är nämligen skillnad på folk och folk.

-Pettersson håller dock med Greider, det är inte etnicitet det beror på utan 100-tals och tusentals år av en vansinnig kultur…

Greider, Sarnecki och det andra borde fundera på hur media lyckas göra en 180 graders sväng samtidigt som de låtsas som de kört rakt fram hela tiden.

8 reaktioner på “DN säger att babbar skjuter babbar och påstår att det har de sagt hela tiden

 1. Alla vi som växte upp i Sverige i och efter 50-talet vad vi hör och ser och av Sverige idag …………fy fan och dra åt helve***e !

 2. Jag greder när jag ser Göran Greider.
  ( greder är gråter på Skånska) Denne man som har
  sitt rumpavtryck i alla TV soffor, ofta klädd i arbetarskjorta.
  men med samma insnöade åsikter som han alltid haft.
  han befinner sig ljusår ifrån en arbetares vardag, och
  detta är ett av sossarnas många problem, dom kallar sig
  ”arbetarparti”? Inget kan va mer felaktigt.

  1. Greder, är en oförfalskad slashas. Okammad, ovårdad och smutsig person, som jag inte skulle vilja komma närmare än hur långt en loppa kan hoppa. Ungefär samma regel, som gäller mussar.

 3. Att DN skriver numera om kriminella invandrare är en vändning under galgen. Läs dagens Ledarsidorna av Johan Westerholm. Under Wolodarskis ledning har DN fått en riktning som skulle glatt Polens regering. Har Wolodarski kommit hem ?

  1. Jag tänker att DN stöder Moderaterna. När Alliansen hade makten 2006-2014 och de tog hit mycket invandrare skrev de positivt om invandringen. Nu har moderaterna svängt och vill ha hit lite invandrare – de har DN svängt och vill ha lite invandrare. DN är Bonnier ägt och ville väl ha mycket invandrare för att lönedumpa.

   Nu är Moderaterna rädda att förlora nästa val-så nu har de hittat på att de inte vill ha så många invandrare. Det går inte att lita på Moderaterna. Innan valet 2006 talade de inte om att de skulle ha hög invandring, Fas3 och ändra sjukskrivningsregler. Moderaterna vill ha makten genom val sen ska de ändra om och göra Sverige till ett nytt land vilket de gjorde under åren 2006-2014.

   1. M ska kanske ändra sin devis, ”Öppna ERA hjärtan!” till:
    ”Vänd kappan efter vinden!”.

    Det blir bättre när vår statsminister heter Åkesson!

    Håll Sverige rent!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: