Stäng

Alice Teodorescu är med viss rätt grinig på DN

MEDIA. Dagens Nyheter och dess chefredaktör Peter Wolodarski har gjort en 180 graders sväng men låtsas som de kört rakt fram hela tiden. Nu är helt plötsligt 90 procent av gärningsmännen vid skottlossningar babbar, men DN har fortfarande inte fattat att det är skillnad på invandrare och invandrare. 

DN skriver att ”de senast anlända till ett land tenderar att vara överrepresenterade i brottsstatistiken och att det inte är något konstigt med det. De saknar nätverk, har svårt att komma in i samhället och möter en tuff arbetsmarknad”. 

Visst, vi vet alla att nyanlända thailändare, kineser, japaner, norrmän, danskar och tyskar är ena jävlar på att skjuta, mörda, råna och misshandla folk.

Minns ni Sandvikenrapporten? Dagens Nyheter påstod att Sandviken, med 40.000 invånare tjänade 500 miljoner årligen på invandringen. Det var bara en av alla galenskaper som förstört DN:s rykte och ändå jobbar chefredaktör Wolodarski kvar. Mer om DN på bloggen. 

28 reaktioner på “Alice Teodorescu är med viss rätt grinig på DN

 1. Kan det inte vara så att sommarvikarierna på DN har börjat ovanligt tidigt i år?

 2. Naturligtvis underlåter inte det skamfilade och illa beryktade globalistorganet DN, med den av någon mystisk åkomma härjade Wolodarski i spetsen, att erinra om orsaken till integrationssvårigheterna, och hänvisar således till ”avsaknaden av nätverk samt den tuffa arbetsmarknaden”.
  Vad som medvetet subtraherats från denna missvisande ekvation är det penibla lilla faktum som gör gällande att migrantmassans lejonpart, de unga stridstupparna, icke umgås med några planer på att upprätta en hederlig tillvaro i det land till vilket de sökt sig med anledning av de in absurdum generösa bidragstillfällena, samt den beryktade straffrihet var äventyrslysten och kriminalinnovativ asylparveny kan bespetsa sig på.
  Andreas.

 3. Kineser, japaner, norrmän, danskar och tyskar kommer hit med bättre förutsättningar.
  De kommer inte från krigsområden med allt elände det innebär. De har levt ungefär som vi och planerat sin resa hit.
  De hamnar inte i utanförskapsområden och bor 12 personer i en 2:a.
  De har lättare att skaffa jobb och en framtid här.

  De konsekvenser som det fört med sig att nästan alla är från mellanöstern och Afrika har inte vårt samhälle klarat av Även det stora antalet försvårar..
  .

  1. Mia ! Det måste vara hål i huvudet på dig !!! Majoriteten av mena folket som kommer har inte flytt från något krig . Det är de generösa bidragen som har lockat hit dom . Dom inte tänkt och jobba över huvudet taget till skillnad på de andra folkslagen som nämndes . Jag vill påstå att väldigt många asiater har levt i extrem fattigdom men det är inga problem med dessa människor. Så nog har dom flesta planerat sina resor hit . Dessa inkräktare borde inte släppas in i vårat land någonsin !!

   1. Det har varit krig i Syrien i 6 år och ändå har invånarna inte behövt fly, för enligt dig är miljontals människor som tvingats lämna sitt land inte några flyktingar.
    De flesta söker sig till de närmaste grannländerna där de får tillbringa oviss tid på en flyktingförläggning under enkla förhållanden.
    Och hur kan du ha en aning om att de som kommer till Sverige inte vill ha ett jobb.
    Att gå sysslolös resten av livet och leva på socialbidragsnivå är väl inget att eftersträva.

    Jag tycker att det kommit för många hit, men det är en annan sak.

  2. Mia, har du lärt känna några personligen från Syrien? Det har jag. Jag kan lova att majoriteten av de 40 Syrier jag tvingas umgås med, INTE har flytt från krig. Läs gärna Meritwager.nu , hon är saklig. De jag känner har flytt direkt från Saudi arabien, Bahrain, Grekland osv där de arbetat och bott i många år. Jag har lärarvänner som berättar om barn som dimper ner som är syrier, men som aldrig satt sin fot i hemlandet, utan bott i andra länder hela sina liv. De syrier som kommer hit, är de som har planerat sin resa medvetet. Efter Turkiet så är de inte på flykt, utan då är det planerad ekonomisk migration de ägnar sig åt. Och jo. Vårt bidragssystem är värt att leva på! De får full garantipension, de får dubbla bidrag, och många har också företag i mellanöstern som ger dem pengar, många har stora förmögenheter de lever av.
   Jag känner ett par som ”flydde” från den vackra kuststaden
   Lathakia i Syrien som är ett Assadfäste och där inga bomber fallit alls, folk badar och solar på stranden, besöker restauranger och lever helt normalt.
   En annan familj får regelbundet besök i Sverige av föräldrarna som obekymrat reser mellan Syrien och Sverige! För att besöka ”flyktingarna” i Sverige som inte ens bott de senaste 7 åren i Syrien!
   Läs meritwager.nu som sagt. Dags att vakna upp nu.

   1. Då undrar jag hur Migrationsverket fungerar när de väljer ut vilka som har skäl att stanna och om de är helt omedvetna om det du skriver. Ett tag fick man höra att 60 miljoner var på flykt och nu verkar det inte finnas några flyktingar över huvud taget, det stämmer inte.

    Full garantipension betyder ju bara att de får leva som andra fattigpensionärer.
    Jag känner mig mycket tveksam till det du påstår så jag ska söka efter meritwager – om hon nu står för någon sanning.

   2. Mia har det lite svårt med pensionsersättningar,
    det är stora skillnader på garantipensioner också,
    en invandrad som får garantipension får dessutom
    hyran betald upp till 6,500 i månaden, men om
    Svensson får garantipension kan han visserligen
    ansöka om bostadstillägg, men kommer inte i
    närheten av 6,500, då anmodas han att byta
    till billigare boende. så det är skillnad på folk och folk.

   3. Jag förstår din reaktion Mia. Jag har varit som du. Det var innan jag började läsa på och vaknade. Du har rätt om migrationsverket, Merit Wager har skrivit flera böcker som finns på biblioteken. Där vittnar migrationspersonal om hur illa det fungerar. Och detta pågår medan det sitter fattiga kvinnor och barn fast i flyktingläger – de som verkligen behöver räddas. Du ska få några artiklar här av mig:

    Endast ca 3 procent är äkta flyktingar:
    http://www.breitbart.com/london/2017/04/24/report-only-2-65-percent-of-immigrants-into-italy-are-refugees/

    Förutom meritwager.nu vill jag rekommendera:
    Alice Teoderescues artiklar på GP
    ledarsidorna.se
    Ann Heberlin
    detgodasamhället.com
    Egor Putilovs blogg (också arbetat på migrationsverket) https://putilov.org
    Mörkläggning och Invandring https://morklaggning.wordpress.com/

   4. Bostadstillägget beräknas efter inkomst och hyrans storlek.

    Garantipensionens storlek beror på om pensionären har andra inkomster.
    Skillnaden på folk och folk beror på att en svensk pensionär med garantipension anses som fattig, vilket man inte tycker att en invandrad pensionär är här.

  3. Mia ! Hålet i huvudet på dig verkar vara gigantiskt ! Så du menar att det är krig över allt ? Det väller hit mena folk från alla delar av världen där det inte förekommer några krig . Hur mycket vet du om människor som kommer hit vill jobba ??? Har en bror som har rest runt i Afrika i många år så jag vet en hel del om att männen där nere jobbar inte alls . Det får kvinnorna göra medan männen röker på sitt katt hela dagarna . Med tanke på det kommer uteslutande män hela tiden så kan även du o resten av likatänkande okunniga få ihop något !!!!

   1. Det är inte bara krig som får människor att fly, det finns mycket annat som gör det omöjligt att stanna i hemlandet.
    Du skriver att det kommer folk från hela världen samtidigt som du bara beskriver de från Afrika.
    Jag tror att alla som kan få ett jobb vill jobba och därmed bygga upp en bättre tillvaro än att vara fattig och sysslolös.

    Och det betyder inte att jag vill att alla ska komma hit. Jag är mycket kritisk till att det tagits in för många.

  4. Nej det har gått så hastigt att dom inte hann få med
   sig pass och papper som kan visa på vem
   dom är, tur ialla fall att dom hann få med sig senaste
   modellen av ipad, sina Nike skor, och sina märkeskläder,
   så jag tror att det trots allt varit ganska välplanerat, och
   resten av 10 personers familjen bidar sin tid?

  5. Mia . Att jag nämnde Afrika är för där har jag mer fakta . Men jag tycker du ska öppna ögonen o kontrollera hur många babbar som finns här som aldrig eller kommer att jobba även om dom skulle kunna . Fattigdom som du nämner kompenseras med kriminalitet. Du nämnde problemen i Södertälje vid något tillfälle . Där kan du kolla upp begreppet plastpengar ! Forna juggar bygger typ slott som betalas med cash. Eller kolla upp super exklusiva bilar som rattas av babbar överallt . Det är säkert välskattade och hårt knegande som har gjort att de har råd !!! VAKNA

  6. Knappa 3 % kommer från krigsområden resten lycksökare och kriminella Läs bloggen så vet ni vem största delen är

 4. Vill inte på något vis ta äran ifrån ishockeylaget tre kronor,
  men visst är det underligt att deras hemkomst kan samla 10
  tusentals Stockholmare i en välkomst kommitte, men en
  demonstration som tar upp hela Sveriges framtid blott samlar
  något hundratals personer, och givetvis står Stefan Löfven
  och kallar dom hjältar,? Javisst till skillnad från honom själv
  som är raka motsatsen?

 5. Det är väl bra att även DN vänder på kappan. Om de hade så mycket stake som att be om ursäkt till alla som de kränkt och hatat de sista åren och erkänt att SD haft rätt hela tiden så skulle det vara värt lite respekt, men att bara gå på som om inget hänt är ju minst sagt pinsamt. Muppen Wolodarski borde ha en fot i baken ut i arbetslösheten.

 6. De stora morgontidningarna har nått samma nivå som kvällspressen.
  Dags att dra in presstödet till dessa tidningar, som agerar som propagandamakare för regeringen.
  Vi klarar oss bättre utan deras ständiga förmananden och pekpinnar.

 7. Det som retar mig är att DN journalister bor i svenska områden och har skrikit om invandring. Varför bor inte DN journalister i invandrartäta områden?
  Lärare, socialsekreterare och poliser blir utbrända när det kommer invandrare. Det är inget som drabbar DN journalister.

  Många ungdomar som slutar gymnasiet och universitetet får inte jobb när det kommer invandrare. Arbetslösa får inte jobb när det kommer invandrare. Det är inget som drabbar DN journalister.

  1. Här erbjuds folk skamlön och resten bekostas av skattemedel, lika illa med pensioner, bidrag skattefinansierade sådana i form av bostadsbidrag gör att pensionärerna i bästa fall kan bo kvar i sina lägenheter och sedan svälta.

 8. Det satt en flinade kärring i morgonsoffan i ZTAZI tv och nästan grät av glädje när hon sade att Sandviken TJÄNADE 500 mille på invandringen av vår nya adel, fan va rikt Sverige blivit sedan dess, hoppas PK njuter varje sekund.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: