Stäng

S, Mp, L och C

Där har ni bokstavskombinationen som kan regera Sverige efter 2018.

Därmed kan två av Sveriges tre största massinvandringsivrare sitta i regeringen och kuckla ihop nya och mer generösa asylregler. Lägg därtill att SSU, sossarnas kvinnoförbund och Tro & Solidaritet, alla vill se fler asylsökande i Sverige.

Ni förstår vad som eventuellt väntar?

Expressen

20 reaktioner på “S, Mp, L och C

 1. Har under en tid letat efter ett hus att köpa i mellersta delen av Sverige men med tanke på hur läget ser ut så väntar jag med det till efter valet. Blir det ingen förändring så vågar jag inte köpa hus i Sverige.

 2. Jag mår illa! Dessa Världsfrånvända människor, Sverige kunde lika väl ligga i Afrika, bildningsnivån är på samma nivå!
  Vi passar inte in i Europa längre!

 3. En mycket dystopisk och i samtliga avseenden destruktiv framtid för Sverige – ett land som redan dignar under bördan av den inre fiendens strävanden att krossa stabilitet och välfärd via den politiska vanskötsel och migrantinflöde vi under det senaste decenniet varit tvingade att bevittna och hantera konsekvenserna av.
  Andreas.

  1. Instämmer med föregående talare…Oavsett vad FP (som ständigt byter namn) vill,är och förblir det ett parti för vilseledda ! Hur någon kan ha förtroende för Partiordföranden från Småland,ska vi inte tala om ! Ångrar än en gång,att jag i flydda tider var en stridande förespråkare för C.

   1. Nå, min käre Stenbock,
    låt sig inte nedtryckas av detta dystra minne. Såsom varandes godsägare föll det sig fordom dags naturligt att sluta sig till de centerpartistiska tankegångarna. Det var på den tid partiet tillvaratog lantbrukarnas och skogsägarnas intressen. – inte förespråkade ett ohejdat inflöde av arbetsskygga och socialt vanföra araber och andra med ett funktionellt och dynamiskt samhälle inkompatibla element.
    Ha en fortsatt angenäm afton, greven!
    Andreas 🙂

 4. Det blir väl bara S och C som kan slå sina åsar ihop och det räcker ju inte på långa vägar till att slå SD. Dom andra två åker ju ur riksdagen efter valet.

 5. Att inneha makten är fär politikerna viktigare än vårt landet Sveriges välstånd. De arbetar inte för vårt land utan för sin egen välfärds skull och inget annat.

 6. Kommer dessa massinvandringsivrare och alla deras sympatisörer att själva ställa upp som levande sköldar och kasta sig framför nästa framdundrande lastbil – kidnappad av någon våldsbejakande islamist – för att med sina kroppar stoppa lastbilen från att döda eller skada några helt oskyldiga människor på en shoppinggata i vilken stad som helst i Sverige?

  T ex Annie Lööf (C)

  http://i2.wp.com/pbs.twimg.com/media/C8oasTvWsAACt_r.jpg

 7. Sunt tänkande väljare ser ju till att detta ej blir verklighet. Frågan är om det finns tillräckligt många väljare i landet som är vid sina sinnes fulla bruk. Man kan hoppas men jag är verkligen orolig.

  1. Svenskingen, är så feg och dum att, allt kan hända inget är längre otänkbart i Svenstia.

 8. Av alla bostavskombinationer en människa kan drabbas av, är nog detta det farligaste och mest allvarliga fall av (samhälls)utvecklingsstörning.

 9. Ja det blir för dom 87% som valt in dessa skadedjur att tänka
  till åtminstone lite grand innan dom röstar nästa gång.
  Om det blir denna konstellation av partier kommer det att upprättas
  riktiga gränskontroller från både Danmark Norge och Finland
  gentemot Sverige. Bara för att vi har dårar som styr innebär inte
  det att dom andra länderna vill ha in massor av oanställngsbara
  välfärdssnyltare..
  .

 10. Neeeeeeeeeeeeeeeeej

  En ”Trigger Warning” hade verkligen behövts för denna nyhet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: