Stäng

85 piskrapp för bögeri

En islamisk  (Fredliga och humana?) domstol i Indonesien har dömt två män till 85 piskrapp var. Detta för att haft sex tillsammans.

Denna offentliga piskning som avkunnats av en panel av domare, är första gången som en lag mot homosexualitet, som infördes i provinsen 2014, har använts. Åklagaren föreslog 80 piskrapp , men domarna tyckte att ett så allvarligt brott skulle ”belönas” med 85 piskrapp.

Den islamska myndigheten i provinsen Aceh  på norra ändan av Sumatra piskade 39 personer förra året, för en rad olika brott.

Reuters

 

19 reaktioner på “85 piskrapp för bögeri

 1. Enligt forskare så har vi en viss procent homosexuella i varje land. Visserligen saknas statistik i flera muslimska länder då de själva hävdar att inga sådana finns plus att de har hårda straff om de kommer på dem.

  Tror dock att bögeriet är mer utbrett i dessa muslimska länder p g a könssepareringen. Har också talat med kvinnor i Egypten och Libanon om sex före äktenskapet. Det förekommer ofta men i ”fel hål”. På så sätt kan kvinnorna förbli oskulder till bröllopsnatten.

  Man kan tycka att muslimer är sexfixerade trots att de själva anser sig så fromma jämfört med de otrogna. De är inte mer fromma och rena. Naturen tar ut sin rätt. De är däremot påhittiga hycklare.

  1. SMUTS och det ser vi på deras utseende, alla djur har formats av den plats de avlats fram på sedan generationer. Nya arter uppstår till och med beroende helt på omgivningarna enligt utvecklingsantropologer, men smuts ser vi att det är smuts och den känslan är starkare ju mer medveten du är om ditt ursprung, ALLA arter har ett revirtänkande även och särskilt den lilla svetsardrängen Stefan….

 2. Offentlig piskning kunde iofs vara ett bra straff för upplopp och stenkastning mot blåljuspersonal. Pk borde knappast heller ha något emot det då piskningar helt klart ingår i ”baaarnens” kultur.

 3. Hur kan det komma sig att vissa män blir så aggressiva när det gäller bögar? Även om man i Sverige inte piskar någon.

  Att man kan göra det i andra länder år 2017 är sorgligt.

  1. Bästa Mia, Jag har bara så svårt att förstå att våra kända bögar vurmar stenhårt för Islam som vill döda alla bögar och hatar typ mej som SD som INTE överhuvudtaget bryr, mej utan tycker att man får älska vem man vill, hur man vill, det är inget ”case”

   1. Ja Bögarna jobbar precis som dom 87 % vid förra
    valet på sin egen undergång.

   2. Ståfräs

    Jag tror att få svenskar vurmar för islam, ej heller kända bögar gör det.
    Själv tycker jag inte illa om människor för att de är muslimer, men islam som religion är inget jag uppskattar och ungefär så tänker väl folk i allmänhet.
    Fundamentalistiska och extremistiska muslimer tar nog de flesta starkt avstånd till.

   3. ”Mia”!
    Extremist!
    Vem är extremist?
    Muslim har svurit ed på att följa islam och koranens budskap.
    Är muslim extremist när han/hon följer koranens budskap?

    Jag har visserligen inte svurit ed på att följa svensk lag,
    men jag följer svensk lag.
    Är jag extremist?

    I min värld är varje muslim muslim – tills muslim avsäger
    sig all koppling till islam och koranen!
    Då är den f.d. muslimen välkommen i min värld.

    Islam, muslim och koranen passar inte i vårt samhälle!

   4. Extremister inom islam är väl t.ex sådana som sägs ha blivit radikaliserade och anslutit sig till IS.
    De som följer Bibeln eller Koranen bokstavligen och blir smått fanatiska tillhör också den gruppen.

    Det går inte att jämföra med att följa svensk lag.

    Att muslimer skulle ha svurit ed på att följa islams och Koranens budskap har jag bara hört från dig, har du någon källa på det?

 4. Vi måste leva med människor med olika handikapp.
  Vissa har sin funktionsstörning i huvudet, t.ex visade det sig att hela 87% av Sveriges befolkning hade begränsat omdöme när de röstade i senaste valet.
  De saknade en analytisk förmåga; Att inse konsekvens av sitt handlande.
  Detta handikapp drabbar nu hela vårt fosterland!

  Vi måste hjälpas åt att göra Sverige svenskt igen!

 5. Det brukar inte vara någon ”mjuk” piskning det handlar om. Det är inte sällan att människor dör av dessa piskningar i islamska länder.

 6. Elit HIV-pride-Parad JUCKARNA i Sverige, borde mellanlanda där, när de smutsar ner påväg till Thailand på semester från sitt klimat bedrägeri jidder med världs högsta bilskatter här. Exempel: Anders Carlgren Tobias Billström Rom-son Fridolinen, Mehmet K, N-Reinfeldt

Kommentera

%d bloggare gillar detta: