Berts vinst


Vi på Petterssons ber om ursäkt.

Vi har tidigare skrivit att Bert Karlssons bolag Jokarjo gjorde en ren vinst på 100 miljoner kronor 2016. Det stämmer inte och vi ber om ursäkt för felaktiga uppgifter. Jokarjo gjorde en ren vinst på 120 miljoner kronor på Berts asylboenden.

Detta i tider när gamla svälter, BB-avdelningar läggs ned, polisen har bekymmer och kommunerna står inför gigantiska kostnadsökningar. Det råder väl ingen tvekan om att staten betalar ut alldeles för höga summor till asylentreprenörerna. Vad ämnar regering och riksdag göra åt det?

Falköpings tidning


18 responses to “Berts vinst

 • Johnny Andersson

  Bra argument är alltid bättre än dåliga person angrepp !

  Gilla

 • Johnny Andersson

  Bra argument är alltid bättre än dåliga person angrepp !

  Gilla

 • Johnny Andersson

  Då ingen har tvingat bk till att bedriva en sådan sk affärsverksamhet , är vi andra däremot tvingade att betala till eländet ja ! Det är en viss skillnad .

  Gilla

  • Rättsstravningsprojektet

   Jaha törs man inte bryta mot skattelagarna kanske man inte är till så mycket hjälp, tror du det kommer vara tillåtet i framtiden att bryta mot diverse agendor, bland annat folkombyte i Sverige.

   Om du sitter i garderoben ett tag tills du hittar lite stake att gå emot strömmen kommer det hjälpa det Svenska folket bättre.

   Gilla

 • Johnny Andersson

  Ingen är avundsjuk på en individ som föråder sitt land !

  Gilla

  • Rättsstravningsprojektet

   Ja då vart det jobbigt, då vart ju alla i landet fiender som betalar skatten till eländet, lycka till.

   Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Heja Bert, avundsjuka kommer vi ingen vart med, han är billigare än dom andra, han har sparat pengar åt staten, grattis Bert, man har ju vetat att du är riktigt smart. Synd du inte kastade ut tokstollarna i Ny Demokrati. Innan det var försent.

  Sd går nog samma öde till mötes tyvärr, dom accepterar inte katter bland hermelinerna, om ni tror Sverige kan räddas på valdagen har ni illusioner.

  För övrigt har Bert lagt ned verksamheten, mycket av vinsterna kommer gå till att städa upp verksamheten när den avvecklas, vad han har kvar har han gjort sig förtjänt av.

  När vi skall exportera raketforskarna kommer såna som Bert behövas med.

  Gilla

 • naimlap

  Det är bara att acceptera att, det blivit så men, nu ä’r det så att, vi har blivit en ”lingonmonarki” och ”lingonmonarkier” händer dagligen och stundligen sådana händelser. Svenstia är numera ett uland, som vilket, som helst. Varken bättre eller sämre men, det kommer inom kort bli mycket sämre och bli klassat, som ett riktigt skit land. Eftersom mellan 95% och 87% av de s.k. swinja har röstat för detta.

  Gilla

 • anne b rat

  Har någon hört Sjöstedt eller övrig vänster säga något om detta? om så,
  var god räck upp en hand.
  Nej,nej detta gäller ju deras stora skötebarn invandringen, då spelar det ingen roll vad det kostar eller vilka vinster vissa personer/företag gör.
  Det är så jävla falskt alltihop så man blir galen på dessa förbannade politiker.
  Jag missunnar inte Bert och hans gelikar att tjäna pengar men det värsta jag vet är den falskhet som politikerna, framförallt vänsterpatrasket uppvisar.
  Fy f-n !

  Gilla

 • Avmaskad

  Den som gör stora affärer kan göra stora vinster.
  Tänk på sammanlagda värdet av alla kostnader för advokater och gode män. Tänk på alla kostnader för tandläkare, rättsväsendet och vården. Å glöm inte kostnader för pensioner.
  Är de bättre människor som inte lyckats inte lyckas göra så stora affärer?

  Gilla

 • Johnny Andersson

  Man blir mörkrädd !!!!!

  Gilla

 • Johnny Andersson

  Man blir mörkrädd !!!!!

  Gilla

 • putte

  Det är väl så att regeringen sitter med skägget i brevlådan , det vill säga dom är väl inte tvungna till att anlita dom som tillhandahåller boenden utan dom kan göra det i egen regi , frågan är väl den om det blir billigare ty risken är att det blir dyrare vilket dom nog har räknat ut .

  Gilla

 • Billy Boy

  Men är man socialdemokrat så är det helt OK att vara storvinnare i välfärden och kamma hem 100-tals miljoner kr av skattebetalarnas pengar som mjuklandar på sosse-”entreprenörernas” privata bankkonton.

  En av sosse-vinnarna på den svenska välfärden är Jan Emanuel Johansson.

  Delcitat

  Här är välfärdens vinnare.

  Mikael Fahlander, Jan-Emanuel Johansson (S) och Ole Salsten (S) har tillsammans tjänat nästan en ­miljard på att den svenska välfärden är till salu.

  Trion drev skolor, ord­nade personlig assistans och startade boenden åt ­ensamkommande flyktingbarn – i dag tävlar de om att köra den läckraste ­lyxbilen. (Publicerat 11 nov 2012)

  Slut delcitat

  Läs fortsättningen på länken nedan:

  https://unvis.it/aftonbladet.se/nyheter/article15756575.ab

  Förre finansministern Pär Nuder (S) hjälpte tidigare S-riksdagsmannen Jan Emanuel Johansson (S) att sälja sitt kritiserade bolag Svensk Samhällsutveckling för 223 miljoner kr.

  Bolaget såldes till välfärdsföretaget Frösunda, som i sin tur ägs av det brittiska investment­bolaget HG Capital – ett riskkapitalbolag som kanske plockade hem sina kommande obeskattade vinster från de svenska verksamheterna till något skatteparadis i den karibiska ö-världen.

  Självklart fick även sossen Pär Nuder (S) bra betalt av Jan Emanuel Johansson (S) för sina tjänster i samband med företagsförsäljningarna.

  Mygel- och fiffelpartiet Socialdemokraterna saknar fortfarande noll-tolerans mot bedrägeri, svågerpolitik, mutor, korruption mm mm.

  Gilla

 • gamgubben

  Om Jokarjo kan tillhandahålla vad Migrationsverket kräver och genom en effektiv organisation tjäna pengar på detta, ser jag inget fel.
  Ingen kräver väl att Volvo skall sälja sina bilar till produktionskostnad! Affär är att båda parter accepterar ett pris, om leveransen är till köparens belåtenhet så gjorde ju köparen en god affär.

  Gilla

 • Jhonsson

  Vinster i vården vill regerinen förbjuda.
  Företag som sysslar med migranter gör jättevinster utan att någon reager.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: