Stäng

Samhällsinformation, Malmö

Då var det dags igen. Denna gång är det irakier som vill tvinga sig på det svenska smörgåsbordet, för ett tag sedan var det palestinier som ockuperade gräsmattan utanför Migrationsverket i Malmö på Agnesfridsvägen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag fick dessa tre bilder av en person som retar sig till vansinne på att de styrande i Sverige är så mesiga vad beträffar de personer som inte får lov att vara kvar i vårt land. Inte nog med att invasionen är i full gång med allt vad det innebär med påfrestningar för det samhälleliga åtagandena mot oss som folk. Nu är det dags igen med ockupation av gräsplätt, och tillhörande krav krav krav, och åter krav.

Då för ett tag sedan fick ockupanterna hållas både länge och väl tills den svenska polismakten vaknade och forslade bort både främmande män och deras bråte. Den vänsterpartistiske riksdagspolitikern Daniel Sestrajcic obstruerade tillsammans med främlingarna och måttade spakar mot polismans huvud.

Tack till dig som gav mig bilderna och berättade lite om din frustration i det ”nya landet”, TACK!

11 reaktioner på “Samhällsinformation, Malmö

 1. Slå upp tält på gräsmatta i park!
  Har någon mer än jag fått böter för att ett av bilens hjul stod på gräset?
  Det kallas då ”Parkering i terräng”!
  ”Allt som inte är väg är terräng”, heter det i trafiklagarna.

  Invällarna har ju ingen identitet och går inte att straffa.
  D.v.s. de är fria från kravet att följa svensk lag.
  Behöver vi verkligen ha dem i vårt fosterland?
  De skulle kanske försöka bygga upp sina egna hemländer.
  Men det är ju enklare att bo gratis i ett färdigt ”Paradis”!

  Gör Sverige svenskt igen!

 2. För 50 år eller så gick det illa för den, som trampade omkring i parkernas gräsmattor och liknande grönområden. I dag kan man tydligen bosätta sig där, förutsatt att man inte har svenskt ursprung. Och att polisen inte är så jäkla bra som Ygeman påstår för i annat fall hade gräsmattan varit rensopad från dessa ständigt färstörande individer.

 3. Idag har lokalradion P4 ägnat större delen av programtiden åt att snyfta över utvisade gömda blattar, hur svårt de har det och så synd det är om dem? Varför är de kvar, ska inte radion anmäla till polisen var de hittar dem? Undrar när samma snyftprogram ska komma om hemlösa och fattiga svenskar?

  1. Jag hörde också det, man hade pratat med 86 styckna gömda personer, flyktingar tror jag att man benämnde dom som.

   De flesta av dessa 86 var män, är vi förvånade? Jag satt i bilen på väg till jobb och hörde detta och undrade detsamma, ska reportrarna inte anmäla till polisen, OCH, hur kan lokalradion hitta dessa illegala invandrare och inte polisen!!????

 4. Så snart som migrationsmyndigheterna i Finland har avslagit ”flyktingarnas” asylansökningar särskilt då irakier så får de beskeden på ett rakt och resolut sätt ”flyktingarna” väljer att lämnar landet frivilligt.

  De återvänder till hemlandet utan några protester eftersom de föredrar att undvika omhändertagande av den bestämda finska polisen och bli eskorterade ut ur landet.

  Jag känner folk i Finland som jag ofta har kontakt med och finnarna är nöjda med myndigheternas kompromisslösa hantering av flyktingfrågorna och det blir då inte problematiskt.

  Finland har inte samma ryggradslösa politiker och myndighetsfolk som i Sverige … och det finländska folket ger sitt fulla stöd för politikernas och myndighetsfolkets skötsel av migrationsfrågorna.

  Stefan Löfven (S) repeterar ”Ordning och reda” dagarna i ända medan Sverige glider allt djupare in ett tillstånd av komplett kaos.

  1. Det är inte bara de finska myndigheterna, som är vad myndigheter borde vara utan, som helt folk är. De är inga ryggradslösa rövslickare, som de föraktade svenskingarna.

  2. Billy Boy,
   visst borde Ygeman och även Johansson åka på studiebesök till både Finnland och Norge ??
   Jag har många gånger skrivit att regeringen behöver åka till Norge men jag är beredd att offra några skattekronor på att de också åker till Finnland !!
   Dom kanske skulle lära sig något …..

   dessutom är det betydligt billigare än att de ständigt reser till EU för där får de tydligen inget uträttat !!!!

 5. Det är allmer tydligt när folk väljer barnlösa politiker och som i Malmö en kvinna med sina ( preferenser i Afrika antar jag) gift med en afrikan, ja då är det på svenska KÖRT !

 6. Du och din familj har fattat ett korrekt beslut, ni flyttar från ”ghettot” Malmö. Staden är dömd till att vara ickesvensk och då finns inget alternativ, bara flykt gäller för svenskar !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: