Stäng

Expressen´s Mattsson inför rätta – igen!

Idag ställs Thomas Mattsson, Expressen inför rätta igen skriver Fria tider .  Han var inne på rättegång  i december. Då åtalades han för tredje gången för förtal. Även i februari åtalades han för att pekat ut en pensionär som näthatare. Nu är det dags igen, denna gång gäller åtalet grovt förtal. Han har ”hängt” ut en person med namn och bild och samtidigt stämplat honom som kokainkung och knarkbaron.  Skall han frias eller fällas?  Tryckfriheten sträcker sig bara såååå långt så………….

mattsson

17 reaktioner på “Expressen´s Mattsson inför rätta – igen!

 1. Om man under ett år låter bli att köpa Expressen ( ellerAftonbladet) sparar man drygt 8000kr På tio år närmare 90000kr.
  Helt skattefritt och utan något som helst arbete. Enklare kan det inte bli.

 2. Multiresistenta och egocentriska bakteriehärdar av ovan exemplifierade typ uppvisar en tydlig överrepresentation inom dagens politiserade presskår och endast en landsomfattande vaccinationskampanj genomförd av den fjärde statsmakten och dess känsla för rent spel kan bekämpa PK-pandemin.
  För övrigt borde moraliskt underbegåvade och ansvarslösa redaktörer i sällskap av sina prostituerade agendajournalister förpassas bakom lås och bom, i stället för att glida runt i vanföreställningen om den egna förträffligheten.
  Andreas.

 3. Djävla pajas, en äklig svin.Finns det något positivt med den mannen? Hycklarnas hycklare.Ha en bra dag.Adolf

 4. Thomas Mattsson – en yrkeskriminell!

  Det är pinsamt och tragiskt att pressen sänkt sig till en så låg nivå, men samtidigt är det positivt att se att endast 10% av folket litar på Expressen.

  Å andra sidan: hur kan det vara så många som 10% som köper lögnerna?

 5. Och hans politiska polare kommer säkert att fria honom igen.
  Garanterar det fria drinkar i Almedalen kanske?

 6. Det kommer att bli ett klart frikännande…I Absurdistan hjälper man sig inom gangsterkretsar och maffia-organisationer.Förr benämndes detta att, ”borsta någon på ryggen” !

 7. Antagligen är det så att Thomas Mattsson kan göra hur många tabbar
  och dumma och osanna skriverier som helst. Pappa Bonnier betalar! Han behöver inte betala rättegångskostnaderna ur egen ficka. Han kan flina
  vem som helst i ansiktet och ljuga tappert.

  Han är en förutsägbar agenda nisse åt etablissemanget!

 8. Det finns ingen rättvisa idag i detta land. Det börjar bli som i forna Sovjet när pk-maffian kan göra som dom vill.

 9. Maktkorruptionen (vänskap, politik och pengar) i Sverige ser till att han frikänns på alla punkter. Precis som i fallet med ”näthatande pensionären” snapphanen etc. ”Det är VI som bestämmer”…. /ett citat som inte tillskrivs den åtalade Mattson/

  Notera dock att Mattson inte längre nämner den ”näthatande pensionären” vid namn i sin senaste smörj-krönika

Kommentera

%d bloggare gillar detta: