Stäng

Ung kvinna försvunnen – tre män anhållna

BROTTSLIGHET. En 19-årig kvinna från en ort i Hälsingland saknas sedan natten mot söndag. Tre män i 20-årsåldern har anhållits misstänkta för människorov, uppger polisen. – Vi söker henne, men kan inte ge några mer detaljer i nuläget, säger Mikael Hedström, presstalesman för polisregion Mitt. 

De tre männen har förhörts, men polisen är förtegen om detaljer och hänvisar till åklagaren som ännu inte utsetts. Under natten ska det dock ha framkommit uppgifter som ledde till att jouråklagare beslutade att de tre männen skulle hämtas in till förhör, enligt polisen.

Polisen söker efter 19-åriga Tova Moberg som har varit försvunnen sedan natten mellan den 13 och 14 maj. Tova sågs senast vid 21.30 tiden på lördagskvällen. Tova är hemmahörande i Njutånger i Hälsingland.

Uppgifter om var Tova kan befinna sig kan du lämna till polisen på telefon 114 14.

Tova, 19, försvunnen

Polisen

Hela Hälsingland

25 reaktioner på “Ung kvinna försvunnen – tre män anhållna

 1. Det finns fog att uppmana vissa skribenter på den här sidan att sluta gissa, om och när vi vet, då kan ni spy galla inte förr!
  Oavsett vad, hur så är det tragiskt när kvinnor blir utsatta för övergrepp.

 2. Vi håller andan för flickan!
  Förresten, jag behöver inte hålla andan för jag tappar ändå luften när jag läser något så otäckt.
  Mina döttrar är vuxna nu – och lever ännu!
  Men hotet mot kvinnor i vårt fosterland ökar ständigt …………….!

 3. Om det är infödda svenskar som rövat bort kvinnan har de väl blivit inspirerade av arabisk mellan-östern-kultur? Så bra – vår egen dög ju inte åt etablissemanget(ironi)!

 4. Klassiskt scenario när ensamkommande är troliga gärningsmän. Finns det ett ”boende” nära där kvinnan försvann? Rätt gissat, eller hur?

  När ursprungssvenskar är gärningsmän, så närmar de sig kvinnor ensamma. Är det 2 eller fler, så handlar det om invällare som tänker utöva sin ”rätt” enligt Kairodeklarationen (sharia). De otrogna är då skyldiga att tillhandahålla (sex-) slavinnor åt de trogna.

  1. Tyvärr är sannolikheten för att kvinnan lever väldigt låg.

   Efter sådana bortrövande skall de trogna ”rena” sig (ungefär som när de förlustar sig med en get eller våldtar en man) genom att avliva ”offret”.

 5. Våldtagen, misshandlad och mördad/slaktad av Stefan Lövens skyddslingar som ”flyr för sina liv…” ?!
  Ja, jag sätter utropstecken efter antagandet MEN detta är beställt av 87:an som INTE protesterar mot den ansvarslösa massinvandringen. 3 av Stefans ”baarn” är anhållna och kommer säkert att häktas, gissar att polisen söker alla spår de kan på de 3 barnen, dvs DNA och så vidare….-då får de bekräftat att de varit i kontakt med kvinnan!
  Hon försvann i lördags och det är måndag idag….tyvärr död, kroppen ligger skändad någonstans och borde lätt gå att spåra!
  Spännande tycker Mona Sahlin; ”De har flytt för sina liv…” säger Stefan Löven; ”Öppna era hjärtan!” säger Fredrik Reinfeld!

  1. Är polisen smarta nog att fotografera de 3 baarnens kroppsdelar, händer, osv och söka efter skador ? Kanske försökte Tova Moberg försvara sig och de har DNA spår på händerna, under naglarna ? Dammsug vidare deras kläder….Ja,ja, ni förstår….När kroppen hittas kan spår jämföras!
   Sköt nu detta professionellt och sätt dit våldtäktsmännen/mördarna!

  2. ”3 av Stefans ”baarn” är anhållna”.

   Hur kan du veta vem som är anhållna,har du någon telepatisk förmåga?
   Polisen har inte sagt ett ord om vem de anhållit och varför.

   1. Det är Stefans och ditt fel att tösen är borta, hade vi haft en normal politik så skulle sånt här inte ske…BEGRIP.

   2. Du har ingen aning om vad som har hänt flickan. Men jag råkar åtminstone veta att minst två av de anhållna har vanliga svenska namn.

   3. Statistik, sannolikhetslära och beprövad erfarenhet pekar åt att detta är en ny företeelse. ”Gruppvåldtäkt” är också en ny företeelse, såpass ny så att den inte kom in i SAOL förrän i fjortonde upplagan (2006).

   4. Bästa Mia, om de 3 männen är Svenskar typ Ander, Lars o Janne, lovar jag skänka 1000kr till Pettersson, antar du utmaningen?
    Om det är 3st av vår nya adel som gjort detta så vill jag att du skänker pengarna till ”Pettersson” OK eller?

   5. Nu skrev jag minst 2 av 3 av männen men troligast den 3:e också.
    Ja, jag antar utmaningen.

  3. Jag gissade fel, de anhållna har svenska namn! I 9 fall av 10 hade mitt antagande varit rätt men detta var den 1:e gången och min gissning var felaktig…
   Vi måste avvakta polisutredningen för att få veta exakt vad som hänt!

 6. Redan mördad, hållen som sexslav, … ? Jag tänker att det kunde lika gärna vara min dotter också 19. Hoppas innerligt att den unga kvinnan är i livet och inte alltför sargad av det upplevda kan hittas snart.

  1. Jag är ingen raketforskare men jag har nog mer tur när jag gissar än vad Eliasson, Löfven eller Fridolin hade haft ändå ..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: