Stäng

13 reaktioner på “Syrisk ”pensionsräddare” kulturberikar

 1. Det svenska folket som tidigare hade ett tryggt liv här uppe i norden och i trygghet kunde bygga en välmående nation tvingas nu se sig själva invaderade av de barbariska horderna från syd.

  Från folk som inte har någon intelligens utan bara har våldets råa styrka. Många äro de poliser jag talat med som berättat om hur dessa folk beter sig i nationen, många utvisas också på grund av det våld de använder sig av.

  Man kan inte blanda civiliserade folk med folk som lever som barbarerna från flera tusen år tillbaka gjorde, de civiliserade folken använder sig av intelligens och bygger samhällen.

  Barbarer kan inte bygga eller utveckla något endast förstöra.
  Däri ligger den grövsta skillnaden.

  Man kan inte acceptera miljoner muhammedaner och bantu negroider till ett tryggt nordiskt samhälle där fritt tänkande och intelligens råder, då blir det automatiskt kaos och våld.

  Vi med historiakunskaper vett om många länder som gått under efter att de blivit invaderade av barbarer.
  Främlingarna beter sig inte annorlunda från Djingis Khans mongoliska armé för mycket länge sedan.

 2. Sitter och filosoferar , varför 99/100 av de par som är blandade som jag ser är svenska kvinnor med främlingar,överallt ser jag kvinnor med främlingar.
  Det verkar som att kvinnor tänker annorlunda när det gäller främlingar än vad män gör?
  Jag förstår bara inte vad man kan finna attraktivt i främlingarna som aldrig jobbar och som inte kan svenska.

  Jag tycker vi borde införa samma giftermål system som i Indien. Föräldrarna väljer vem dottern ska gifta sig med so slipper vi detta landsförräderi.

  Jag ser dagligen våra unga ljusa ynglingar som behandlas illa av främlingarna.
  Vårt arma folk lider under denna invandring det är något som är säkert.

  1. Svinskorna, väljer framför allt män, som tillhör 3 grupper ur de 4 gäng s.s bladnegrer, mussar och ziggar. De grupper med lägst IQ. Så mama swinja kommer att, få den lägsta statusen bland alla. Svenska män har ett betydligt bättre urval. Då de fördrar asiatiska, slaviska och latinska partners. Vilket per automatik kommer att, kommer att, få den högsta intelligensen i Svenstia. Ingen grupp har segrat p.g.a. sin monumentala dumhet. Men våra dumies är villiga att, försöka.

 3. Ja, med tanke på kvalitén på rallarsvingarna så var en handikappad motståndare den ende som han skulle ha någon chans emot…

 4. Dom är så bara .Hatar oss västerlänningar ,vi är inte värda något i deras ögon . Det gäller att beväpna sig i detta land idag tack vare dessa pk politiker som mer eller mindre skiter i oss vanliga Svenskar och släpper in dessa hatiska muslimer.

 5. Han är så välkommen till Sverige som bara ar töntiga traditioner, här finns det många veka fega Svenskar ( PK) som gärna vill smaka på den moderna kulturen vi saknar så, grattis hoppas det känns.

 6. Blatten gör vad som ingår i hans kultur, falsk som en orm för att nå sitt mål.
  Målet är att skada och förnedra i de läder som de ockuperar !

  1. Den jävulen ska steglas,dras isär av fyra hästar.Hur kan man vara så så jävla hatisk mot en oskyldig människa.Och detta kräk har blivit emottagen i Holland och tackar på detta sätt.Vi har säkert ett otal liknande svin i Sverige också.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: