12 thoughts on “Fi – Dreamteam

 1. En föga tilltalande samling, vilken mest minner om en repulsiv fotosvit hämtad ur belastningsregistret och som med all önskvärd tydlighet förevisar de dubiösa och undermåliga kvaliteter detta subversiva pseudoparti representerar. Ytterligare ett påfrestande exempel av det organiserade vanstyret inom ett i samtliga avseenden förvekligat land, vilket redan dignar under sitt svårligen skamfilade namn och rykte.
  Andreas.

 2. De tror kanske att fi har råd att arvoderade dem. Det har ju blivit lite svårare inom diskrimineringsskadeståndsnischen och islamofob&rasismkollekthåven får allt större hål varför de alltmer nekas ersättning de tidigare ”jämställdhetsförsäkratochintygat” sig till.

  Nu kommer de ju att vända upp och ned på begreppet brunmålning av partier? Vad ska de fina kalla de fula för nu?

 3. Var hittar F! alla förmågor? Vilken rekryterarfirma har man anlitat? Stolpskottet AB?

  • Isåfall har de satt sin sista potatis… Jag FÖRSTÅR inte hur de kan alliera sig med jordens mest kvinnofientliga idiologi?!? o vi ska bara inte TALA om HBTQIA rörelsen. Dessa verkar ha ett självskade & självutplånande beteende som inte är av denna värld!!!

 4. Den enda som passar in i Fi:s dream-team skull väl i så fall vara ”musa” !

 5. Det ser mer ut som startlinjen på ett hundrameterslopp i OS.Och jag skulle kunna tänka mig att dom är lika allmänbildade som dessa fåntrattar på bilden.Kvinnan uppe till höger på bilden visste ju inte att ryssar var vita.

  • Men herre guuud vi har ju en ”vit-hets-norm” i Sverige glömde du det?!?!
   (Obs:Ironi)

Kommentera