8 thoughts on “Dagens konstverk

  1. En sådan här ”nidteckning” borde få vilken korkad politiker som helst att vakna upp ur sina drömmar och fundera lite över verkligheten. Denna verklighet de flesta av oss lever i men som tydligen är långt bortom godhetsapostlarnas horisont.
    Låt oss se till att dessa, som förrått sitt land, försvinner vid nästa val.

  2. Jag har länge undrat hur länge det dröjer till dess att Lindström tystas – för hets mot folkgrupp eller något liknande.

  3. Lindström är som vanligt ruggigt träffsäker och begåvad i sina samtidsskildrande teckningar,uppenbarligen för bra och rak för Dn som gjorde sig av med en så stor begåvning.
    Endast i Sverige och bara i Sverige kallar man/ fortsätter man att med en dåres envishet kalla de uppenbart vuxna ljugande männen från Mena och Afghanistan i varierande ålder 18-50 år för ensamkommande flyktingbarn,så absurt så man blir illamående.Dessa vuxna män är inga barn,de är inga flyktingar då de inte har flyktingsstatus enligt FN ,ny rapport visar att endast 3 % av de män som kommer hit är flyktingar,dessutom kommer de i grupp, rätt benämning bör vara gruppkommande vuxna män från Mena och Afghanistan som utger sig för att vara barn för att åtnjuta all inclusive gratis på svenska skattebetalares bekostnad.Världens största asylbedrägeri är det vi bevittnar och tvingas betala för i skendemokratin Sverige.

    • Det bästa med Hans Lindström är att han skämtar om allt och alla, inte som de flesta PK-”komiker” som hamrar på samma mål hela tiden.

Kommentera