Dagens konstverk


Idag beundrar vi detta social realistiska konstverk av den eminente konstnären LINDSTRÖM,.

FjärranÖsternRedaktören säger: Titta på detaljerna i verket!


8 responses to “Dagens konstverk

 • Jhonsson

  En sådan här ”nidteckning” borde få vilken korkad politiker som helst att vakna upp ur sina drömmar och fundera lite över verkligheten. Denna verklighet de flesta av oss lever i men som tydligen är långt bortom godhetsapostlarnas horisont.
  Låt oss se till att dessa, som förrått sitt land, försvinner vid nästa val.

  Gilla

 • eva

  Jag har länge undrat hur länge det dröjer till dess att Lindström tystas – för hets mot folkgrupp eller något liknande.

  Gilla

 • Tussilago

  En annan typ av ”konstverk”…

  Gilla

 • Billy Boy

  Kan det vara så att de ”ensamkommande små flyktingbarnen” får sin grundutbildning i att göra trolldeg i den av Anders Lindberg påstådda moderaterna trollfabriken?

  Gilla

 • Suzie

  Lindström är som vanligt ruggigt träffsäker och begåvad i sina samtidsskildrande teckningar,uppenbarligen för bra och rak för Dn som gjorde sig av med en så stor begåvning.
  Endast i Sverige och bara i Sverige kallar man/ fortsätter man att med en dåres envishet kalla de uppenbart vuxna ljugande männen från Mena och Afghanistan i varierande ålder 18-50 år för ensamkommande flyktingbarn,så absurt så man blir illamående.Dessa vuxna män är inga barn,de är inga flyktingar då de inte har flyktingsstatus enligt FN ,ny rapport visar att endast 3 % av de män som kommer hit är flyktingar,dessutom kommer de i grupp, rätt benämning bör vara gruppkommande vuxna män från Mena och Afghanistan som utger sig för att vara barn för att åtnjuta all inclusive gratis på svenska skattebetalares bekostnad.Världens största asylbedrägeri är det vi bevittnar och tvingas betala för i skendemokratin Sverige.

  Gilla

  • Argus

   Det bästa med Hans Lindström är att han skämtar om allt och alla, inte som de flesta PK-”komiker” som hamrar på samma mål hela tiden.

   Gilla

 • Håkan

  Skriver som föregående:
  Så djävla bra!

  Gilla

 • Ståfräs

  Så djävla bra!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: