Stäng

Är FI dårarnas paradis?

INRIKES. I höstas tvingades Awad Hersi lämna Miljöpartiet efter att partiet krävt hans avgång. Awad Hersi var tidigare miljöpartist och ordförande i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd. Han anklagades för maktmissbruk, och flera krävde hans avgång. I oktober hoppade han av partiet. Awad Hersi själv menade att han tvingades avgå på grund av sin hudfärg och sitt ursprung.

Nu står det klart att han kommer att sitta i styrelsen för Feministiskt initiativ i Stockholm.

– Vi har föreslagit en stark styrelse med bredd. Personer med stor politisk erfarenhet av frågor som rör antirasism, feminism och hbtq och med förankring i gräsrötterna. Vi är stolta och glada att presentera vårt förslag, säger Monica Amante, sammankallande för Fi Stockholms valberedning, i ett pressmeddelande.

-Pettersson säger inget men ni kan läsa om somaliern Awad Hersi på bloggen eller lyssna nedan, det är tragiskt…

Awad Hersi är somalier och som sådan är han van vid ett klansamhälle, det har han tagit med sig hit och arbetar för att gynna de sina.

-Pettersson tycker inte det är något att gnälla över, det är den mångkultur som beställdes 1975 och som gång på gång röstas fram av 87:an, som måste tycka att det är bra…

Miljöpartisten Awad har gjort sig känd för ett minst sagt märkligt beteende under årens gång. Här följer några exempel:

 • Awad Hersi försökte ge Unga Örnar, en förening med starka kopplingar till Socialdemokraterna, 20 000 kronor i bidrag trots att de bara ansökt om 5 000 kronor. Samtidigt skulle andra föreningar inte få något bidrag alls.
 • Awad Hersi mobbar andra nämndemän och sägs sitta och ”flumma” under möten som beskrivs som en cirkus.
 • Awad Hersi förvandlar en frågestund med medborgare till en fars. En av medborgarna ställer en fråga om det tilltänkta asylboendet intill en skola och hur de ska skapa trygghet. Awad Hersi påminner då att de har kort om tid (trots att mötet precis börjat) och ber sedan om nästa fråga. När han sedan till slut försöker svara på frågan så säger han att de inte har något ansvar för frågan.
 • Awad Hersi är mycket positiv till att föreningen Islamiskt Kultur Center fått 250 000 kronor i bidrag. En förening som har kopplingar till terrorgruppen al-Shaabab.
 • Under en debatt i Tensta om terrorism och islam berättade Awad Hersi i ett anförande att anledningen till att unga somalier lockas av islamister att resa ner för att strida i inbördeskriget var bristen på yrkesutbildningar – inte islam.
 • Undder en demokratidebatt påstod Awad Hersi att 15 000 medborgarförslag inkommit till Spånga-Tenstas stadsdelsnämnd. I själva verket hade det bara inkommit 108 medborgarförslag.
 • Miljöpartiet har på grund av Awad Hersis förvirrade, okunniga och maktgalna beteende tvingats skicka en partikollega från Stadshuset för att sitta ”barnvakt” och övervaka honom under ett möte i stadsdelsnämnden.
 • Awad Hersi är emot att fler poliser ska röra sig i Tensta-Rinkeby. Han är emot att övervakningskameror sätts upp i hårt brottsbelastade områden. Mer belysning är hans lösning på att minska brottsligheten.

Awad har varit med på bloggen då och då: 

17 reaktioner på “Är FI dårarnas paradis?

 1. Om vi bortser från ”hjärntrusten” av grönsakskommunister – stackars kommunpolitiker som av Riksdagen har blivit pådyvlade fullständigt olösliga uppgifter. Om de hade någon ryggrad eller om man så vill, civilkurage, kunde de ha hävdat det grundlagsfästa kommunala självstyret och helt enkelt sagt, nej tack! Det är troligtvis alldeles för mycket begärt med tanke på att de är djupt indoktrinerade om att Sverige skall rädda världen med en feministisk politik och dessutom är ofantligt rädda för att bli kallade för rasister, vilket f ö en av de från kommunens sida högljutt klistrade på en person vid mötets avslutande.

 2. Detta utgör bara ännu en bekräftelse på den radikalfeministiskt styrda ”humanitära stormaktens” fokusering på rekryteringen av största möjliga antal imbecilla till strategiska poster, i syfte att förvärra oordningen. Vederbörande individ hör tveklöst hemma inom den slutna psykiatriska vårdens hägn – ett faktum som sannolikt utgjort den vitala premissen för hans upphöjda position inom Feministiskt Initiativ. Den rasifierade samhällsomstörtaren befinner sig naturligtvis under överinseende av en välavlönad personlig skötare och god man, ansvarig för medicinering etcetera samt redovisningsansvarig inför Överförmyndarnämnden.
  Andreas.

 3. Psykvården är ju nedrustad så det är väl bra att det finns ett ställe där stollar kan samlas och trivas.

 4. Ja FI är knäppgökens hemvist men tillsammans med MP blir de oslagbara
  idioter!

 5. När man inte ens platsar i miljöpartiet, då är kompetensen låg…
  Och ja: FI är dårarnas paradis, det är det ingen tvekan om!

  Dessa somalier – vad har de tillfört vårt land? Alltså förutom en stark ökning av socialbidrag och mängder av barn?
  Åtta barn per familj är inte ovanligt, inte konstigt att jordens befolkning ökar..

  1. Vi har tillförts/berikats av åsynen av feta vaggande tält med barnvagn och entourage i åldrar 1-12 år eller så. Levande bevis för att barnbidraget existerar.

 6. FI, sluta att skriva om detta skit parti!
  Ingen röstar på dem ändå står de i focus hela tiden!
  En Somlier i partiet, höjden av jämställdhet!

 7. Vi får vara glada över att Awad Hersi valde Fi, han kan sänka vilket parti som helst bara genom sin närvaro.

  1. Allt som är emot det äktsvenska folket, d v s oss, är enligt FI, och socialisterna bra. Därför är de för jämlikhet, islam och bögeri. Det passar fint ihop. För sammantaget är det den nazism som vänsteretanlissemanget står för. Precis som på Hitlers tid.

 8. Ser ingen skillnad på stackarns svammel, och de andra politikerna, han verkar bara lite mer fyrkantig ön de andra svammelpåsarna. Allt det han sagt och gjort är god sed i de flesta fall, så länge man kan pudla av sig det hela.

  I Somalia hade detta varit bagateller, och av samma orsak hamnade han här i Sverige. Såvisst är det rasistiskt, mot oss svenskar.

  Han glömmer nog detta snart tuggandes på ett kafe nånstans i en enklav, med dom andra gubbarna.

 9. Behövs inget FI.

  Allmänheten behöver bli informerade om hur de blir lurade hunsade och förda bakom ljuset så att de blir arga och vill ha förändring.

  1. Tack Pettersson för denna info, iof så vet vi ju hur det är i Sthlm där är det lätt att ”infiltrera” politiken för ingen ”vettig” törs göra rätt och stå upp för den demokrati som vi ”påstås” ha fortfarande…..

 10. Det är ju tur att Fi finns som parti och som har förmågan att samla upp alla virrpannor , Awad har ju även den fördelen att han är lite mörk i skinnet det ger ju extrapoäng hos Fi vad man kan förstå .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: