Vad är meningen med ”förvar”?


257 personer som suttit i ”förvar” i väntan på att utvisningen skall verkställas har rymt sedan 2010. Kållered,Göteborg är värst med 80 rymningar. Det största förvaret i Sverige ligger i Märsta, de har haft 60 rymningar.  Varför heter det förvar när dörrarna är utrustade som en saloon? Låter kanske inte mycket på 7 år men tanken var väl att de skulle vara inlåsta och inte kunna avvika??!!

image (2)Siffror från svt-textTV

Idag är de som fått avslag på sin asylansökan ute på gatorna istället för att sitta i förvar inför utvisningen. Kan förstå att det är meningslöst om det är svängdörrar på förvaret. Meningen är väl att de skall låsas in så att migrationsverket har full koll på dem innan de skickas tillbaka till sina hemländer?!

Detta har diskuterats i regeringen men det verkar inte som om det blir aktuellt med tanke på hur ”snabbt” det går att genomföra åtgärder i Sverige. Sverige har bäddat för att de som fått avslag avviker och gömmer sig. Polisen står nog ganska maktlösa. Varför kränker vi människor i Sverige när vi utför spontana kontroller på stan`när övriga länder som bl.a. Storbritannien utför dessa dagligen?

Vi behöver mer ”stake” i vår regering och i våra myndigheter. De måste sluta klappa asylsökarna medhårs och gå dem till mötes i varje tillfälle. Måste sluta att påverkas av vänsterns påtryckningar om fria, öppna gränser och att alla borde få komma hit.

Övriga länder i världen har, ofta i anslutning till flygplatser, förvaringsställen för människor som väntar på utvisning. Kalla det fängelse eller vad ni vill, där är de inlåsta! Ingen som får avslag skall få en chans att avvika – direkt när avslaget kommer skall de förvaras, annars är beslutet verkningslöst.

Runt flygplatser, inom bullerzonen finns ofta plats att smälla upp förvaringar. Tänk vad detta skulle underlätta för alla. Polisen, migverket, regeringen, befolkningen, arbetsförmedlingen, sjukvården, skolan, tullen, gränspolisen, för dem själva-att slippa gömma sig och veta vad som väntar utan osäkerhet.  Enkelt va`??


4 responses to “Vad är meningen med ”förvar”?

 • compulsoryunion

  Naiva sossesverige exempel: turken Öszcan hoppade över baby staketet på Asptunaanstalten, när han ville träffa sin guzz (fitta på turkiska) på utsidan… och en neger som muckat hoppade in i Asptunaanstalten igen, när han ville spela tv spel med polarna från sin volta.

  Gilla

 • compulsoryunion

  257 av 12000 utvisade Rakmat Akilovs har naiva internationalsocialistiska Regeringen av redan utvisade alltså koll på (Shekarabi och Riazat är lagstiftare fast de är redan utvisade socialister)

  Gilla

 • larsson

  De anställda blattarna på Migrationsverket släpper medvetet ut sina kompisar.

  Gilla

 • gamgubben

  ”Du har nu hamnat i ett svenskt förvar, utegångsförbud gäller såvida du inte känner en ovanlig känsla av aktivetetslusta. Om så tillåts du att göra vad du vill men om ertappad kan du dömas till samhällsvård.”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: