Stäng

10 reaktioner på “Trump påminner dem ..

 1. Inte lätt att slåss mot ”du-vet-vem”. Det handlar som bekant inte om vad som sägs utan om vem som säger det.

 2. En sak är väl riktigt klart Trump är ju inte riktig klok, ena dagen vill han starta krig mot diktaturen Nordkorea, andra dagen säger han att deras diktator är en fin man som han skulle tänka sig att äta middag med. Han svänger hit och dit vareviga dag. Men de har fått vad de för tjänar jänkarna, nu kan de livrädda jänkarna bygga ännu mera bunkrar och gräva ner sig, själv så tänker jag inte gräva ner mig vid ett kärnvapen krig man kan ändå inte göra något åt det ingen idé att gå och vara rädd som jänkarna händer det så händer det, bara hoppas att det går fort

 3. Bättre än så här blir det inte! Donald Trump för en ensam kamp mot Goliat – politiker, journalister och marxistleninister har en lättledd armé worldwide för att ljuga i folk att Trump är sinnessjuk, megaloman, idiot, sinnesslö, äcklig, kvinnoföraktare m.m, m.m, m.m Det enda Trump kan göra är att hålla upp en spegel framför demm som i filmen. Hoppas de på videoklippet som kör dubbla agendor åker dit så det ryker om det.

  1. Trump är en egenkär narcissist, mycket ord och ingen verkstan.
   Men man få hoppas att folk vaknar och kicka han ut ur Vita Huset

  2. Ja äntligen en president som talar klartext…De andra figurerna under mitt liv med få undantag,har varit kasperfigurer som endast tänkt på att berika sig själva.
   Kurt,tror du lyssnat för mycket på ditt hemlands propaganda mot honom ! I Deutschland är man skraja för att han inför tullar på bl.a. motorfordon.Här tjänar Tyskland just storkovan på sitt exportöverskott.Senaste kvartalet visar en vinst om c:a 180 miljarder översatt till SEK.
   Sen skall vi inte glömma Kina som producerar överskott på hemmamarknaden och därför rear ut varorna på export.Detta förfarande innebär att importländernas produktion går i KK..Senaste exemplet skedde igår i Tyskland då deras sista fabrik för sol-energi tvingades slå igen !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: