Stäng

Babbe dödshotade sin syster på polisstation

INVANDRARBROTT. Den 22-årige mannen gick in på polisstationen i Växjö och dödshotade sin syster. Nu sitter han i arresten misstänkt för flera brott.

Mannen ville anmäla sin syster för flera brott men inget av det som han påstod systern gjort var olagligt i Sverige och då sa mannen, inne på polisstationen, att han skulle lösa problemet själv och döda systern.
En patrull grep mannen i receptionen på polisstationen i Växjö, misstänkt för olaga hot. Vid gripandet upptäckte polisen dessutom att mannen hade en kniv på sig.

Under tisdagseftermiddagen beslutade åklagaren att anhålla mannen.

SMP.se

-Pettersson tycker det verkar vara en normalbegåvad babbe, dödshota syster på  polisstationen med kniv i fickan…smart grabb, och jag räknar med att han i flathetens land sitter på ett flygplan på väg hemåt.

4 reaktioner på “Babbe dödshotade sin syster på polisstation

 1. Stoppa gar ju och stoppas kommer det, ett riktigt otrevligt inbordeskrig ser jag i framtiden, med svenska staten pa ISIS flaggans sida av saken.

  vi far hoppas vi blir invaderade av ryssarna, som kan hjalpa oss bli av med frimurarna dvs NWO foresprakarna i maktstallning.

  1. Ja, det skulle kunna vara en lösning. Frågan är bara om ryssarna ens vill ta oss med tång.

   1. Dom blir illa tvungna att ockupera Europa tillsammans med Kineserna innan allt är klart, under tiden kanske en och annan förrädare får vad han tål. Plus en och annan får ge sig av, Ryssarna har inte mycket till övers för ”migranter” Inte kineser heller, dom har ju sitt eget träsk med Uigurerna, så dom vet nog hur slipstenen vill och skall dras.

 2. Ännu ett bevis att alla försök till omprogrammerng (integrering) är dömda att misslyckas. De parallella samhällena kommer att breda ut sig allt mer i sverje och då talar jag inte om två (svenskar/invandrare) utan tusentals, allt efter sin klan.

  Utvecklingen kan vi omöjligen stoppa av egen kraft!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: