Babbe dödshotade sin syster på polisstation


INVANDRARBROTT. Den 22-årige mannen gick in på polisstationen i Växjö och dödshotade sin syster. Nu sitter han i arresten misstänkt för flera brott.

Mannen ville anmäla sin syster för flera brott men inget av det som han påstod systern gjort var olagligt i Sverige och då sa mannen, inne på polisstationen, att han skulle lösa problemet själv och döda systern.
En patrull grep mannen i receptionen på polisstationen i Växjö, misstänkt för olaga hot. Vid gripandet upptäckte polisen dessutom att mannen hade en kniv på sig.

Under tisdagseftermiddagen beslutade åklagaren att anhålla mannen.

SMP.se

-Pettersson tycker det verkar vara en normalbegåvad babbe, dödshota syster på  polisstationen med kniv i fickan…smart grabb, och jag räknar med att han i flathetens land sitter på ett flygplan på väg hemåt.


4 responses to “Babbe dödshotade sin syster på polisstation

 • Rättsstravningsprojektet

  Stoppa gar ju och stoppas kommer det, ett riktigt otrevligt inbordeskrig ser jag i framtiden, med svenska staten pa ISIS flaggans sida av saken.

  vi far hoppas vi blir invaderade av ryssarna, som kan hjalpa oss bli av med frimurarna dvs NWO foresprakarna i maktstallning.

  Gilla

  • Bror

   Ja, det skulle kunna vara en lösning. Frågan är bara om ryssarna ens vill ta oss med tång.

   Gilla

   • Rättsstravningsprojektet

    Dom blir illa tvungna att ockupera Europa tillsammans med Kineserna innan allt är klart, under tiden kanske en och annan förrädare får vad han tål. Plus en och annan får ge sig av, Ryssarna har inte mycket till övers för ”migranter” Inte kineser heller, dom har ju sitt eget träsk med Uigurerna, så dom vet nog hur slipstenen vill och skall dras.

    Gilla

 • Bror

  Ännu ett bevis att alla försök till omprogrammerng (integrering) är dömda att misslyckas. De parallella samhällena kommer att breda ut sig allt mer i sverje och då talar jag inte om två (svenskar/invandrare) utan tusentals, allt efter sin klan.

  Utvecklingen kan vi omöjligen stoppa av egen kraft!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: