Abbas vägrar stoppa löner till terrorister


ISLAM. Palestinska myndighetens justitieminister: – Våra modiga fångar och rättfärdiga martyrer…är krigare för frihet, rättvisa och fred.

Palestinska myndighetens president Abbas och flera höga palestinska ledare har avvisat premiärminister Netanyahus, president Trumps och flera andra regeringars krav att stoppa utbetalningarna av löner till fängslade terrorister.

Efter det israeliska kravet och innan Abbas möte med Trump förklarade chefen för PLO:s kommission för fångar Issa Karake att Abbas ”totalvägrar”: – President Abbas betonar sin absoluta vägran vad gäller israeliska krav att stoppa utbetalningar till fångars och martyrers familjer och lyfter istället fram sitt absoluta stöd för detta. (Källa: Amad, oberoende palestinsk nyhetssida, 29 april 2017)

Läs mer på Palestinian Media Watch

-Pettersson vill bara informera om att en stor del av de så kallade palestiniernas pengar som de betalar terroristernas löner med kommer från Sveriges skattebetalare…


7 responses to “Abbas vägrar stoppa löner till terrorister

 • Jhonsson

  Vilken tur för dem, att svenska skattebetalare bidrager med stora nelopp, så att de har råd med etta.
  Hoppas att de skänker en tacksamhetens tanke till Löfven och hans ”feministiska regering”, som gjort detta möjligt.

  Gilla

 • brisslan

  Som alla vi här har befarat är knall korkarna di fege med och krigar, som vanligt och krigar genom ombud. Tänk att, hela 87% de s.k. ”die dummen schweden” rösta för att, få tillsätta en sådan skurk regim, som den vi har i Svenstia. Min fråga, är de nyktra eller är de psykiskt sjuka? Det samma gäller deras väljare.

  Gilla

  • Gunnar af Sarkestam

   Det var faktiskt 99,9 % av de röstberättigade som inte röstade på det parti som var det enda som hade lösningarna på Sveriges alla problem. De flesta som ändå deltog i den demokratiska farsen med en lapp i en låda läste inte ens in sig på vad som fanns att rösta för..

   https://web.archive.org/web/20111023100927/http://www.svenskarnasparti.se:80/vidareutveckling-av-de-politiska-punkterna/

   Endast 0,1% av de röstberättigade i Sverige röstade inte för allt det helvete som INGET av de andra partierna vill stoppa. De flesta är alltså värda det helvete som på alla sätt väntar dem, oavsett det är lögn och ljugeri via sionistisk överhöghet, muslimsk terror, våldtäkter, rån, mord, fattigdom, hemlöshet, misshandel, muslimer, babbar och nigg3rs som förpestar allas våra synfält och parasiterar på våra pengar och land, våldtar våra döttrar (och söner), liggsår på ett äldreboende där folk från tredje världen ”tar hand” om en etc.

   Gilla

 • Mm

  Tokiga feminister o sossar i Sverige är de som understödjer terrorismen i Palestina med allas våra skattepengar som vi definitivt ej sanktionerat att de skall gå till detta ändamål.
  De tar sig friheter, herrefolket.

  Gilla

 • gamgubben

  Margot kan väl se till att sätta lite press på sillhandlaren.
  ”Du Mahmoud, om du inte slutar betala dina terrorister så drar vi in allt bistånd” Här förutsätter jag att Margot och Mahmoud är så såta vänner att de duar varandra.
  Naturligtvis kommer detta att öka Palestinas aktiviteter och inkludera attentatsplaner mot Sverige, men det klarar väl han som gjorde vad han tydligen gör bäst, i Bangkok!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: