Stäng

Reepalus utredning klar

Idag lämnade Ilmar Reepalu över sin utredning om den privata vården till regeringen. ”Det går inte att få bukt med den utan vinst tak” Detta var det viktigaste svaret för Vänsterpartiet och regeringen. I övrigt är det många som förkastar denna s.k.utredning.  ”Genom införande av vinstbegränsning finns förutsättningar för en mer tillitsbaserad styrning”, skriver Ilmar Reepalu också. Detta är endast vänsterpartiets skötebarn som regeringen inte borde kunna få igenom eftersom alliansen och SD är emot. Det skulle vara Annie Lööf då, som sin senaste vana  säljer ut oss.

Dagens Industri

17 reaktioner på “Reepalus utredning klar

 1. Med globaliseringen så ska ju alla länder säljas ut och vinsterna maximeras och länderna ska till slut ägas av de internationella bolagen. Denna ”utredning” är bara ett spel för galleriet.

 2. En fullkomligt befängd avledningsmanöver att tjafsa om vinster eller inte i vården. Är man seriöst intresserad av frågan är det väl rimligare att ställa frågan: vilka är kvalitetskraven som ska ställas inom vården? Inför ett kvalitetsledningssystem med revision var 3:e år. Det företag som tar ut övervinster kommer inte klara revisionen och får lämna marknaden och det företag som arbetar professionellt och gör en viss vinst är bara att gratulera. Tjafset om vinster är bara avledande projicering inflr valet.

 3. Sänk i stället de frikostiga bidragen till invällarna. Det kommer att ge en större besparing för staten
  Vinsttak gör att ingen längre vill driva företag.
  Luktar öststat lång väg

 4. Han har ju tjänat sossarna förtjänstfullt med sitt ja-sägande under många år och de vet också att han följer direktiven i god sosse stil så vet de vad de får. Tack för kaffet!

 5. Reepalu som tjänade mer är 100.000/mån när han satt i Malmö kommunstyrelse tycker man ska ha ett vinsttak. Vilket skämt!

 6. Malmös baneman Reepalu och övriga sossesvins överbetalda tjänster, fy fasiken. Efter valet 2018 ska SD se över alla vänsterterroristiska utredningar som bara har till syfte att att betala sina egna feta arvoden eller att överutnyttja sitt uppdrag.

 7. Reepalus utredning klar!

  Ja för papperskorgen, snacka om totalt bortkastade skattepengar!

  Reepalu är en total katastrof, hela karln?

  En riktig urtyp för Sosseriets pampar. stora ord med liten verklighets anknytning!

 8. Det där med inga vinster i välfärden gäller väl inte
  Asyl entreprenörerna? Där är det väl fritt fram att
  skära guld med täljkniv, trots att detta också handlar
  om skattepengar, eller hur Jonas Sjöstedt?

 9. Patetiskt att Sossarna använder sig av mannen som förstört en hel stad,nämligen Malmö som är statt i förfall just på grund av den
  mannens huvudlösa invandringspolitik.

  1. Han har väl även gjort sig känd som en av partiets allra värsta antisemiter, nu tillsammans med Marita Ulvskog.

   1. Javisst har han det han har väl lyckats med att
    reducera den Judiska befolkningen kraftigt i Malmö.

 10. Tänk om alla privata aktörer skulle säga upp sina avtal med alla landsting och kommuner , har inte politikerna gjort i byxorna innan så skulle dom säkert göra det då , och att bara att få se minen på Sjöstedt då, vore värt en hel del.

 11. Rödingen Ilmar har träffa jag utanför Sofielundsskolan, när jag delade ut valsedlar och han snackade som vanligt en massa skit. Skulle fixa tillbaka cancerbehandlingen till Malmö. Naturligtvis blir det inte så.
  Malmös förfall började med den dagen han blev Socialdemokraternas och deras ledare.
  Gick till Islamisk Center och ljög för muslimerna. Fick dem rösta på honom. 98% av muslimerna röstade på kräket. Vad har hänt?
  Utanförskap, ghetto, arbetslöshet, kvinnoförtryck i dessa område och det fortsätter i stormande takt. Kriminalitet.
  Valet i Malmö 2018 kommer bli helt avgörande för hela Sveriges framtid.
  Därför måste alla krafter samlas kring SD, Malmö och det är där Jimmie Åkesson m.fl. måste verka. SD har områden i Malmö där vi har ca. 35% av väljarna. Tyvärr köpte Akelius upp Åbergs fastigheter och därmed ett av vårt starkaste område vid Jägersro.
  Akelius fortsätter sätta in muslimer i dessa fastigheter, så detta område lär snart också gå ner. Ellstorp vid Värnhem är ett annat område där SD är starka och detta är br. så där går och hämta fler röster.
  Slottsstaden går att bli starkare i men Akelius håller på förstöra Kronprinsen. Blir Akelius Akileshäl och därmed ser jag detta bolag som det första som kommer gå under när fastighetskrisen börjar och det är mycket snart.

 12. Läste just att det levde apliknande människor samtidigt som oss. Kallas Homo naledi hade en hjärna inte större än en apelsin.
  Jag förstår bara inte vad man menar med levde. När jag ser bilderna ovan så är det ju helt uppenbart att de fortfarande gör det, i allra högsta grad, sysselsatta med massimport av sina artfränder.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: