Stäng

Moderat kommunpolitiker lämnar partiet

Tapani Juntunen, moderat och ledamot i Skärholmens stadsdelsnämnd, lämnar alla uppdrag för partiet och även partiet i sig.

Det är Moderaternas migrationspolitik Juntunen varit missnöjd med en längre tid och säger att han inte längre kan propagera för en politik och ett parti han inte längre tror på. På sin Facebooksida avslöjar Juntunen att han tänkte rösta på SD i riksdagsvalet och efter beskedet uppvaktas han nu av flera partier.

Stockholm direkt

Tapani Juntunen kan också läsas på bloggen Iotakt som drivs av en annan f.d. moderat.

5 reaktioner på “Moderat kommunpolitiker lämnar partiet

  1. Må så Juntunens initiativ komma att efterföljas av fler som fått nog av det lika ohållbara som oacceptabla hyckleriets destruktiva och anarkibefrämjande politik i en före detta funktionell rättsstat.
    Andreas.

  2. Kan nog bli så att SD drar till sig flera politiker ifrån andra partier som har insett hur illa det står till med landet . Och det är väl bra men några ifrån S V MP eller Fi lär det nog inte komma och tur är det för personer som inte är krismedvetna kan leka i sin egna sandlåda och skrika rasist och nazist till varandra för det är ju det enda dom gör till oss som har en annan uppfattning om verkligheten .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: