11 thoughts on “Duterte to Soros

 1. Jag tror man har svårt att låta bli att hoppa på honom och med alla medel bryta nacken, slita ut ögonen, krossa käke och tänder mm om han helt plötsligt random bara på stan skulle stå framför en. Gäller naturligtvis även andra avskum som Röven, Förrädrik, Anders Bög, Wallström, Vidrig-avsky, Fet-Matson med många fler. Att inte det redan skett är för mig en gåta, de är verkligen värda att dödas (under tortyr) för att sen pissas på. Att de sen förpassas till den eviga elden hos sin fader i helvetet är förstås ännu en tröst sedan.

 2. Utmärkt att en filipin kan sätta Rotschild agenten på plats. Han platsar i
  H-vete utan tvekan. Soros är den man som svensk vänster dansar sin pipa efter. Duterte är rätt man för jobbet. Ner med globalismen!

  • Två citat bara.

   George Soros, January 2015: ”Germany must take in unlimited refugees”
   George Soros, February2015: ”Putin trying destroy EU with refugees

 3. Intressant stycke i tidningstexten -”The corporate media has no power over him. George Soros and corrupt oligarchs cannot use the mainstream media to destroy him because the people don’t trust what the media says anymore.”
  I Google translate; -”Företagsmediet har ingen makt över honom. George Soros och korrupta oligarker kan inte använda de vanliga medierna för att förstöra honom eftersom folket inte litar på vad media säger längre.”
  Huvudet på spiken. Tack Hedenhös för länken.

  • ”We’ll know our desinformation program is complete when everything the American public believes is false”
   William Casey CIA Director (1981)

 4. George Soros är verkligen mörkrets furste och det vore på tiden att någon hjälpte honom hem igen.

Kommentera